BLOSSOM GOODCHILD
7 februari 2016

BG: Hallo mijn vrienden. Het lijkt erop dat veel mensen genoten hebben van jullie meditatie van vorige week. Dank u.
FVL: Welkom aan u en Iedereen. Wij zijn ons zeer bewust van het feit dat u heel graag op deze manier verder wilde werken en toch, kunnen we vandaag misschien een heel andere richting inslaan, aangaande een kwestie die ons wel interessant lijkt?

BG: Uiteraard.
FVL: Vandaag willen wij graag spreken over iets wat vaak voor verwarring zorgt. Het gaat om het protocol?

BG: Protocol? O! Ehm … ten aanzien waarvan?
FVL: Ten aanzien van datgene waardoor het zielenzelf toch kan doen wat het eigenlijk denkt dat het niet kan!

BG: Zoals?
FVL: We zouden duizend dingen kunnen noemen. Het enige wat u moet doen is denken aan iets waarvan u denkt dat u het onmogelijk kunt bereiken (op zielenniveau … op gelijk welk niveau) en dat is dan al nummer één!
U HEEFT GELEERD … U BENT GEϊNDOCTRINEERD … OM BEPERKT TE ZIJN … omdat dit nuttig is voor diegenen die willen dat u zich zo VOELT. Het is alsof er een stenen muur is opgetrokken tussen het ‘Spirit-Zelf’ – en het lijkt onmogelijk om die muur af te breken. Dat is veel te moeilijk! Dus ploetert u voort … altijd ondermaats … telkens weer ver onder de maat. Zelfs al u denkt dat u op sommige dagen in topvorm bent … in onze ogen … presteert u dan behoorlijk … ONDERMAATS … MET VEEL MINDER KRACHT … dan de Waarheid en de mogelijkheden die u zou kunnen Zijn!
Wij verlangen ernaar om u te helpen bij het neerhalen van die muur … zodat u VRIJ KUNT ZIJN!

BG: Ik neem nu aan dat die ‘elite’ die niet met ons welzijn begaan is, degenen zijn die dit voor ons hebben geblokkeerd? Maar hoe is dat/werd dat dan gedaan? Hoe kunnen wij Mensen die ZO MACHTIG zijn, zo sterk worden teruggebracht … geïndoctrineerd … dat wij zijn gaan geloven dat we vrijwel waardeloos zijn en tot weinig in staat zijn?
FVL: Het is een weldoordacht plan dat nog verbeterd is met het verstrijken van de jaren. Er kwamen nieuwe technologieën … nieuwe manieren om de zintuigen te verdoven.

BG: Dus vele mensen weten dit niet eens?
FVL: Dat is beslist zo. Omdat dit ook deel is van het ‘plan’. Alles wat verlichting kan brengen bij dingen die nadelig ‘voelen’ voor de ziel, wordt als ‘onbestaand’ beschouwd door hen die willen heersen. Om iets wat u diep vanbinnen WEET … nog sneller te doen overgaan in iets wat het absoluut niet is … en daardoor dus te kunnen manipuleren en overheersen.
U moet hierbij niet vergeten, dat deze zielen hier zijn met een doel …

BG: En dat is? Want wat ik voelde toen u dit doorgaf … was dat het een goede reden had … en dat kan toch niet!
FVL: Waarom niet? Alles, liefste Blossom, wordt u aangeboden zodat u kunt groeien … groter worden … ervaren.

BG: Ja, maar de gruwelen en de agenda die deze elite in gedachten heeft zijn nauwelijks maatschappelijk aanvaardbaar, en bedacht om onze levenservaring te verhogen … Laten we eerlijk zijn!
FVL: Maar … dat is uw standpunt … NU.
Wat als u uw ‘houding’ zou VERANDEREN … als u de manier van hiernaar te kijken zou VERANDEREN?

BG: Ga alstublieft verder.
FVL: Laat ons stellen dat u … gedurende vele eonen … verdoofd bent geworden … dat het Licht dat u bent afgezwakt werd, zij het niet door uw eigen fout … (en toch … is dat misschien niet de juiste omschrijving). Laat ons dat veranderen, als het mag …

BG: Dat is inderdaad een zeldzaamheid.
FVL: Toch zijn wij niet onfeilbaar, Blossom. Laat het ons veranderen in … ‘als het Licht dat u bent was afgezwakt, om datgene te onderdrukken … wat éénmaal opnieuw zal worden herontdekt’.
Want ziet u? Het belang van dit Licht te herontdekken, is ook het herontdekken van een HELE NIEUWE WERELD … en DAT is waarvoor u hierheen bent gekomen.
OM TE ONTWAKEN EN LICHT TE BRENGEN IN EEN GEHEEL NIEUW SYSTEEM … VAN LIEFDE … VAN HET ERKENNEN VAN DE KRACHT VAN WIE U BENT … EN DIE TE GEBRUIKEN … VOOR LIEFDE.
U heeft zoveel tijd doorgebracht in een waas …

BG: Toch moet ik weer zeggen … (hoewel u de zin eerder al veranderde) … was het feit dat ons Licht moest worden afgezwakt werkelijk onze fout. Ik bedoel: we WILLEN ONS LICHT ZIJN. Wij WILLEN NIET rondlopen in dit waas … en toch doen de meesten dat wel.
FVL: Met een welbepaald doel. Met respect … wij vragen het u nogmaals … om buiten het raamwerk te denken. Om de hele puzzel te ‘overzien’ van ‘bovenaf’ … in plaats van door het kleine raampje waar u mee werkt … lineair gezien.
MISSCHIEN … WELLICHT … ZOU HET MOGELIJK KUNNEN ZIJN … dat deze ‘val VAN de mens’ … dit ‘corrupte systeem DOOR de mens’ … deze Aardse, ontwrichtende manier van leven … bedacht werd door U … door IEDER VAN U … elke ziel op zich … op de Aarde … of daarbuiten … om Het Spel te kunnen spelen? WANT HET IS ENKEL MAAR EEN SPEL.

BG: Zoals u al zo vaak heeft gezegd. Maar … dat is allemaal heel mooi voor wie van ‘bovenaf’ naar Het Spel kijkt. Maar, als je er werkelijk ‘in zit’ … voelt het héél anders dan wanneer je er ‘op neerkijkt’.
FVL: Dat begrijpen we. Maar, wie heeft het spel bedacht?

BG: Nu moet ik zeker zeggen ‘Wij allemaal’?
FVL: Dan zou je wel gelijk hebben. Dus … laten we NU dan eens uw gedachten laten gaan over het waarom? WAAROM zou u dit kleine ‘stukje’ in het spel hebben geschapen/bedacht?

BG: Geen flauw idee! Ik zou nu liever een pauze nemen en een ijsje gaan eten!!
FVL: Denk er eens over na, Blossom. WAT … TER WERELD … zou een geldige reden zijn voor het mensenras om iets ‘in gang te zetten’ wat zo velen – die nu ontwaken – ‘walgelijk’ vinden?

BG: Wel, ik zou zo zeggen … ‘om te ervaren’?
FVL: En waarom zou u een dergelijke warboel willen ervaren?

BG: Eh … omdat … O lieve God … ik kan niet geloven dat ik dit ga zeggen … en ik wil niemand beledigen … maar naar mijn gevoel is het antwoord … vergeef mij, iedereen … omdat we ons vervelen?! … Heb ik dat echt net gezegd? … Ik bedoel: waar komt DIE gedachte vandaan?
FVL: Kwam die vanuit de Waarheid?

BG: Van wie? Van mij? Of van bewustzijn als/van Het Geheel?
FVL: Beiden.

BG: Natuurlijk. Want IK BEN deel van Dat Geheel. Maar, kom op Jongens … ECHT? Al deze haat, hebzucht, oorlog, verkrachting, moord, hongersnood … ik zou nog kunnen doorgaan … vinden plaats omdat WIJ als ÉÉN …als ÉÉN BEWUSTZIJN … ons verveelden????????????
FVL: Laat ons PROBEREN om deze klap wat te verzachten! U bent … u kunt niet iets anders zijn …

BG: Dan Liefde!
FVL: Om te kunnen groeien MOET ieder kleinste deeltje van LIEFDE … IEDER … IEDER scenario … ELKE mogelijke mogelijkheid … worden onderzocht … het MOET worden geschapen. Zodat … LIEFDE zichzelf kan ervaren in ALLES!
Hoe kan zij anders zichzelf KENNEN in haar volledige, totale ZIJN?
EN DAAROM BLIJFT DE ONEINDIGHEID STEEDS VOORTBESTAAN!
HET EINDIGT NOOIT!
Want er zal NOOIT een ’tijd’ komen waarop de LIEFDE ‘klaar is’. Wanneer ze genoeg heeft van experimenteren.
Want het is ALLES DAT ER IS … ALLES … en … als LIEFDE DE SCHEPPER IS en LIEFDE NOOIT KAN OPHOUDEN TE BESTAAN … dan kan zij dus ook … NOOIT STOPPEN MET SCHEPPEN. Zij MOET zichzelf ervaren in ELK VAN HAAR SCHEPPINGEN.

BG: En dus … dit specifieke ‘kleine hoekje’ … op deze kleine Planeet die we Aarde noemen … is enkel maar een ‘creatieve ervaring’ zodat LIEFDE een ander deeltje van zichzelf kan ontdekken?
FVL: Ja. Elders … NU … wordt er nog een ‘deel van de puzzel’ gespeeld … die qua ervaring de tegenhanger is van wat er NU gaande is op UW Aarde. Misschien zelfs op een andere Aarde … denk dus niet dat de uwe de enige is.

BG: How … wacht eens even een minuutje! Er hangen nog méér Aardes rond, daar ergens?
FVL: Blossom …

BG: Ja, ik weet het! Daar ging ik weer … beperkte overtuigingen!!
FVL: Er ‘hangt’ nog VAN ALLES en nog wat rond. Denk eens na over dit woord … ‘Alles’. Het betekent ‘ALLES DAT IS’ … ALLES … en dus bestaat er GEEN EINDE AAN WAT DAN OOK. Daarom … kunnen er een miljoen Aardes zijn. Daarom kunnen er meerdere Sterrenstelsels zijn … ontelbaar veel Universa … omdat … DE SCHEPPING NOOIT IS OPGEHOUDEN EN NOOIT ZAL OPHOUDEN!
ZIJ IS EINDELOOS …
En aangezien ze NOOIT begon … ‘STEL U EENS VOOR’, al die ideeën … alles wat er nog moet ‘rondhangen’ en wat geschapen werd door de schepping zèlf.
Laten we nu nog eens verder denken.
ALS dat het geval is … dat alles wat er nu plaatsvindt op uw planeet bedacht werd door u … als een experiment in/van/door/als Liefde … zodat de LIEFDE nog MÉÉR van zichzelf kon ontdekken … zou het dan niet veel logischer zijn … om aan te nemen … dat dit kleine experiment EEN DOEL MOET HEBBEN?

BG: Wel, ja. Oké dan. Laat ons stellen dat het dient om te zien hoe ‘gemeen’ de Liefde kan worden. (Ik weet niet hoe ik dat anders moet zeggen!)
FVL: Als je Liefde bent … met ALLE VERMOGENS binnen handbereik … en je kijkt niet alleen toe … maar je VOELT hoe deze bepaalde oefening verloopt … als ÉÉN BEWUSTZIJN … hoe kun je daar dan ‘een eind’ aan maken? Als je beseft dat het wellicht zijn hoogtepunt heeft bereikt en dat het nu ’tijd’ is … om het af te sluiten … om je ijsje te gaan eten … en achterover te leunen om te ‘genieten’ van het volgende.

BG: Goed dan, even ervan uitgaande … dat WIJ DE BAAS ZIJN … ALS BEWUSTZIJN … en dat we het doek gewoonweg niet kunnen laten vallen … dan moeten WIJ toch een uitweg vinden … een manier om het te beëindigen.
FVL: En hoe zou u dat dan doen?

BG: Door van Alles te houden? Door van Iedereen te houden?
FVL: En … het doek valt voor deze acte … en naar wij voelen … ook voor deze sessie.

BG: Joepie! Tijd voor een ijsje!! Dank u! Ik hou van jullie!
FVL: Voordat we gaan … de komende dagen met de dolfijnen van de Oceanen en alles wat daarbij hoort … zal zo enorm goed zijn voor uw welzijn.

BG: Wel, dank jullie wel daarvoor! Ik weet dat het zo healend en verheffend zal zijn.
FVL: Inderdaad. Inderdaad. Inderdaad.
Totdat u terugkeert … en wij deze gesprekken weer zullen hervatten … WIJ HOUDEN VAN U.

Breng alstublieft nog eens een bezoekje aan de Aanroeping ‘Wij veranderen het Spel’, wanneer u zich daartoe geroepen voelt … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden. http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Met de volgende link heeft u toegang tot al mijn YouTube-opnames:
http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: http://www.blossomgoodchild.com/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen