Het I AM Mantra evenement was een prachtig gebeuren en de Energie ervan zal nog lang nazinderen, hier op Aarde en in het Universum!
Er is een korte video met een ‘kijkje achter de schermen’, deze vindt u op https://www.youtube.com/watch?v=1itGduDgalo
De video van de live uitzending kunt u vinden op https://www.youtube.com/watch?v=fhSfxAVG4g8 .

Dit is de vertaling voor beide video’s.
Liefs,
Veerle

Een kijkje achter de schermen van
het I AM Mantra evenement

21 december 2020
Met Blossom Goodchild en Joe Pena

Transcript

Joe: Ik wil even iedereen welkom heten. Er kijken nu 1400 mensen, klopt dat? Er zijn héél veel deelnemers, mensen. Voelt u hoe belangrijk dit is? De verandering die wij kunnen brengen, de invloed die wij hebben … gezamenlijk? Ieder van ons heeft de kans om de dingen ingrijpend te veranderen, als de Vermogende Wezens die wij zijn.
… … …
Phew … méér dan 1000 mensen!

Ik blijf zoeken naar Blossom … daar ben je … Lady Blossom.

Blossom: Testing 1 2 3, 1 2 3 4 …

Joe: Ja, ik kan je horen, Blossom!

Blossom: (heel blij) Is dit dan beter?

Joe: Ja!

Blossom: (handen in de lucht en twee duimen omhoog) Jij kunt mij horen en ik hoor jou perfect! En we hebben nog twee minuten over (lacht).

Joe: Dat klopt! En jij hebt een groep mensen bij jou thuis … toch?

Blossom: Ik heb … ik geloof 13 mensen hier, die hier zitten te wachten tot we beginnen.

(dit zijn de vrienden van Blossom, die we konden horen tijdens het evenement)

Blossom (zwaait) Ik zie heel veel gezichten! Hallo en welkom!

Joe: Naast de 13 mensen bij jou, hebben we 257 deelnemers aan de WebEx meeting en op dit ogenblik 1753 deelnemers op YouTube.

(Het grootste aantal deelnemers was 2733, wereldwijd. Was u één van hen?)

Blossom (tegen haar vrienden): We hebben nu 1753 deelnemers op YouTube en 257 aangemeld in de meeting. (De aanwezigen juichen)
Geweldig! Dank u wel, Iedereen! Dit is zo spannend, en ik ben behoorlijk emotioneel (lacht).

Vervolgens deden we de I AM Mantra, voorgegaan door White Cloud en kort daarna sloten we af … maar eerst …

Blossom: (juichend en zwaaiend) Veel plezier! Joehoe! Zorg goed voor uzelf! Dag! Dag!

Joe glimlacht breed en tevreden (hij was verantwoordelijk voor de techniek en alles is prima verlopen – V)

Welke veranderingen zullen we in onszelf gaan waarnemen?

(Intussen nemen een aantal van de deelnemers aan de meeting afscheid, zeggen ze dank en sturen ze hun wensen naar iedereen – V).

IK BEN HET LICHT.
IK BEN DE LIEFDE.
IK BEN DE WAARHEID.
I AM.
Dank u wel dat u meedeed!

Blossom: Ik ga nu! Ik hou van jullie!


Het I AM MANTRA evenement

21 december 2020
met Blossom Goodchild en White Cloud
technische ondersteuning door Joe Pena

Transcript

Joe: Dompel uzelf gewoon onder in deze ervaring. Laat het iets zijn dat … waarvan u wéét dat u eraan bijdraagt.
White Cloud zal ons toespreken als we klaar zijn met de Mantra uit te spreken, waarschijnlijk na iets van 30 of 40 minuten. En dat is alles.
Dus, Blossom, over naar jou!

Blossom: Bedankt Joe. En heel hartelijk bedankt – voor het geval ik het straks vergeet – heel hartelijk bedankt dat je dit hebt willen opzetten.

Joe: Dat is graag gedaan!

Blossom: Ik zou waarschijnlijk het hele stroomnet van Australië elektrocuteren, als ik dit moest doen! Dus dank je heel, heel oprecht!
Oké, iedereen, dank u wel dat u vandaag meedoet met mij en White Cloud en de Federatie van Licht. Dit is energetisch gezien echt een monumentale dag en ik denk dat wij allemaal dat ook wel voelen. Het is dus geweldig dat u de tijd heeft genomen om online te komen. Ik ga u zo meteen overdragen aan White Cloud, want we willen graag beginnen met chanten (ritmisch uitspreken van de Mantra – V) om precies 11.11 uur Australische tijd.

Ik wil nog even vertellen dat we een repetitie hebben gehad met White Cloud, en het leek erop dat hij ononderbroken kon blijven doorgaan. Maar zowel voor uzelf als voor White Cloud wil ik zeggen dat – mocht hij af en toe even stoppen met spreken – u gewoon kunt doorgaan met de mantra, en als u tussendoor zou stoppen dat u dan in gedachten blijft meedoen en weer aansluit zodra u kunt. Maar hopelijk kunnen we gewoon ons met elkaar verbinden.

U moet ook weten dat de Federatie altijd heeft gezegd dat ‘visualiseer en stel u voor, dat al die mensen over de hele wereld op hetzelfde tijdstip samen met u de mantra chanten’, en hier zijn we dan – zie je wel, ik word er emotioneel van! – hier zijn we dan, hier en nu … dit is geweldig en ik denk echt dat de Energie die wij gaan voortbrengen en hopelijk … zoals u weet gaat het vandaag helemaal over de Verschuiving in Bewustzijn, naar een veel Lichtere, Helderder Planeet. Dus ik denk dat we moeten visualiseren … dit is niet alleen maar ONS Licht, maar wat ons Licht kan doen VOOR DE PLANEET. En God wéét dat ze wel wat Licht kan gebruiken! Dat is dus (Blossom kijkt opzij, er komt nog een deelnemer de kamer binnen) eigenlijk alles, veel méér hoeven we niet meer te weten. Ik heb alles gezegd wat ik moest zeggen.

Ik denk dat ik … hopelijk … wel, White Cloud zal tegen het einde aan waarschijnlijk iets zeggen als ‘nog drie keer’ of zo … en daarna hoop ik, dat hij nog iets wil zeggen. Ik heb het gevoel … een sterk voorgevoel … dat misschien de Federatie nog zal doorkomen.

Ze spreken slechts zelden via mij, maar als ze dat doen … dan zult u dat merken aan een verschil in mijn ademhaling. Het kan ook zijn dat ze alleen maar doorkomen en niets zeggen, maar enkel in de camera kijken om zo hun Energie over te brengen. Misschien komen ze ook helemaal niet … misschien zijn ze vandaag te druk bezig (lacht). We zien wel wat er na afloop gebeurt, we horen het wel.

En dat brengt ons bij … als het voor jou oké is, Joe … dan wil ik nu overschakelen naar White Cloud. Dan kan hij de inleiding doen en ons voorbereiden, zodat we klaar zijn om van start te gaan om 11.11 uur.
Misschien wilt u allemaal ‘ja’ knikken? (lacht)  (De deelnemers aan de meeting knikken en lachen, Blossom is daar blij mee – V)

Oké, iedereen, nogmaals heel hartelijk bedankt en sta uzelf gewoon toe om te worden meegenomen naar Grotere Hoogten van Uzelf, naarmate we de Energie steeds méér en méér opbouwen. Geniet ervan! Dank u wel!

White Cloud: Een heel warm welkom aan Iedereen, nu we samenkomen op deze monumentale datum … om … stel u dat voor … de Trilling te Verhogen van het Bewustzijn waarin u zich momenteel bevindt … en het overbrengen naar een Stralender, Hoger niveau.

Terwijl u de woorden telkens weer herhaalt, laat dan alle gedachten los … laat al het gekwebbel verdwijnen … en centreer uw Wezen in de Waarheid, over Wie u Bent.
Voel het in uw Hart en laat het zich uitbreiden, terwijl u de vele duizenden Zielen herkent en voelt, welke deze magische Mantra samen met u chanten … als ÉÉN … om Moeder Gaia bij te staan … om haar te helpen op te stijgen en de duisternis te laten verdwijnen, zodat ieder van u die haar bewoont, het leven van Liefde kan leiden dat u zo verdient.

Het is zo opwindend, mijn Vrienden, om vandaag bij u te zijn! Ik ben vereerd en ik ben zo diep dankbaar, dat ik in staat ben om voor te gaan in deze Mantra. We zullen een paar ogenblikken nemen in Stilte, terwijl u samen met mij ademhaalt. Daarna, als u dat goed vindt, zal ik de Mantra 2 of 3 keer uitspreken zodat u in het ritme kunt komen. En als u zich er klaar voor voelt dan kunt u zich er bij aansluiten.

Ik denk dat ik niet veel méér hoef te zeggen, het wijst zich eigenlijk vanzelf.
Maar eerst zal ik Blossom een slokje water laten nemen (lacht) want ze heeft een kriebel in haar keel (Blossom hoest en drinkt wat water).

Nu dan, mijn Vrienden, voor slechts een korte tijd … als u uw ogen wilt openhouden dan mag dat, u kunt ze ook sluiten of afwisselend openen en sluiten. Volg uw hart en wat goed voelt voor u.
In deze paar minuten voordat we beginnen … sta uzelf toe om rustig adem te halen … en dan vraag ik u om uzelf te visualiseren aan het begin van de Regenboog. En als we samen beginnen te chanten, loopt u stap voor stap dieper in die Regenboog tot u een comfortabel plekje vindt. Blijf daar en laat uw Wezen en de hele Planeet vervuld worden met Regenbooglicht.

Wij zijn één Liefde, wij zijn één Licht.
Geniet van deze gelegenheid en ik dank u voor deze kans.

Zo beginnen we dan, om 11.11 …
(video 11,02)

Ademt ….

I AM THE LIGHT. I AM THE LOVE. I AM THE TRUTH. I AM.
(IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.)

(video 43.18)
White Cloud: Nog drie keer.
I AM THE LIGHT. I AM THE LOVE. I AM THE TRUTH. I AM.
(IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.)

White Cloud: Wilt u nu uw handen op uw hart plaatsen … Voel de Energie binnenin uw Wezen … Voel het Licht binnenin u … Voel het Licht en de Liefde overal om u heen … Voel het Licht, de Liefde en de Waarheid die zich verspreiden doorheen uw Planeet, met zulk een Energie die neerdaalt vanuit de Hemel en die van u uitstroomt … al het Licht en de Liefde en de Waarheid DIE U BENT … samengevoegd met elke Ziel op de Planeet, om ÉÉN Licht te worden. U BENT ÉÉN LICHT VAN LIEFDE, mijn Vrienden.

U, ieder van u, doet waarvoor u hierheen bent gekomen om te doen.
Op deze dag is de Trilling van uw Planeet verhoogd. Uw hart en uw Wezen, alles wat Leven is … gaat nu niet één stapje maar véél stapjes omhoog. Glimlach, mijn Vrienden, terwijl u dit Licht voelt.
U heeft op deze dag een Opdracht voltooid, die u op zich nam – met deze kennis – voordat u hierheen kwam.
Ik maak even plaats …

… Blossom ademt diep in en uit …

Federatie van Licht: Voelt u … de Liefde … die u heeft binnengebracht op uw Planeet, in dit uur van uw tijd? U … u, die LIEFDE BENT … u, die Broeders en Zusters bent in/van dezelfde Familie van Licht!
Wij zijn bij u … altijd … wij helpen u … terwijl onze Liefde zich voegt bij de uwe … WIJ ZIJN HET LICHT … WIJ ZIJN DE LIEFDE … WIJ ZIJN DE WAARHEID … I AM.

Blossom ademt diep in en uit …

White Cloud: Lieve Vrienden … wéét … het Licht dat u vandaag heeft ingebracht. Voel dat Licht in uw hart, met elke ademhaling. Er zijn zoveel Wezens die u bemoedigen … die van u houden.

Dank aan Joe (White Cloud buigt) dank aan iedereen (White Cloud kijkt de kamer in) dank aan elke Ziel (White Cloud kijkt in de camera), die vandaag haar Licht heeft laten stralen, allemaal samen als één.

Adieu, mijn Vrienden, adieu. Hartelijk dank.

… Blossom verbreekt de rechtstreekse verbinding met White Cloud …

Joe: Welkom terug!

Blossom: Iedereen … Joe, ik denk dat we zo dadelijk zullen worden onderbroken? Hoe lang hebben we nog?

Joe: Nog 8 minuten.

Blossom: Nog 8 minuten? Dat hebben we goed gedaan. Dat hebben we héél goed gedaan.
Mag ik aan iedereen nog even ‘dank u wel zeggen, dat u heeft meegedaan …’ (Blossom wordt emotioneel) ‘dank u wel dat u vandaag heeft deelgenomen, en dank u heel hartelijk voor al de steun die u geeft aan mij en aan elkaar … want er zijn zoveel mensen die helemaal alleen staan hierin en die met niemand hierover kunnen praten. En gewoon het wéten dat u er bent, als Eén Ziel, elkaar liefhebbend en wetend dat wij niet gek zijn (lacht) wij zijn niet gek … Wij staan in ons Licht, Wij staan in onze Liefde, en wij doen en Dienen deze Planeet zoals wij zijn overeengekomen voordat we hierheen kwamen …

Daarom nogmaals heel hartelijk bedankt.
Ik wens u een hele mooie Kerst en liefs aan iedereen!

Dank u!

Joe: Blossom, dank je wel voor alles wat je dit voorbije jaar hebt gedaan, week na week … White Cloud voor ons laten doorkomen, hem tegen ons laten praten op deze manier … ons de Liefde overbrengen die wij van hem voelen … de Liefde die wij voelen van de Federatie van Licht … Ik spreek namens iedereen die nu niet kan spreken omdat hun microfoon is uitgeschakeld: ‘dank u, vanuit het diepst van mijn hart’!

Blossom: Dank u. Fijne Kerst, iedereen! Veel plezier! (Blossom juicht)
Zorg goed voor uzelf! Dank u.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen