Door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

11 juli 2020

Blossom: Hallo daar. Ik ben het, nog steeds te midden van dit alles op Planeet Aarde. Het lijkt erop dat de Mantra ‘IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.’ nog steeds veel wordt toegepast en dat helpt. Maar veel mensen lijken het ECHT moeilijk te hebben. Een behoorlijk aantal van hen wil de bus naar huis nemen. Ik voel me beslist beter dan voorheen, dankzij zoveel Liefde, steun en bemoediging van zo velen. Ik ben daadwerkelijk Gezegend.

Federatie van Licht: Welkom aan u allen. U … Ieder van u … die erin heeft toegestemd om in deze tijd op uw mooie Planeet te zijn. U die een véél grootser Wezen bent, dan u zich nu zelf kunt voorstellen.
Wij zeggen u dit …

Naarmate de dagen verglijden met al het gedoe van uw wereld en uw volk … zult u merken dat u uzelf … steeds méér … gaat herkennen als de VERBAZINGWEKKENDE WEZENS die u bent.

Want hoewel het voor u kan VOELEN alsof het Licht verzwakt en uw kracht afneemt … VOELEN WIJ dat héél anders. Omdat wij het Plan KENNEN. Wij hoeven het ons niet te herinneren omdat wij het KENNEN, en het ontvouwt zich precies zoals het moet. Precies zoals gepland.

Wij begrijpen dat de Energieën die worden opgenomen door Ieder van u, zwaar wegen op de Ziel. Dit is waarvoor U … IEDER VAN U … BENT UITGEKOZEN.

OMDAT U DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN BENT …
WIJ VRAGEN U OM … NU … IN UW GROOTSHEID TE STAPPEN …
STAP NU IN DIE KRACHTCENTRALE VAN UW WONDERBAARLIJKE EIGENSCHAPPEN.
U BENT DE THUIS VAN DEZE EIGENSCHAPPEN.
ZE VERBLIJVEN BINNENIN U.

Ze bevinden zich niet ergens buiten u, in afwachting tot ze worden gevonden. Ze LEVEN en ADEMEN binnenin u … want zij zijn het LEVEN.
Deze tijden waarin u leeft … u wist hiervan. U wist dat ze uw volledige Wezen onderuit zouden halen.
Maar u WÉÉT … dat u zichzelf weer KUNT en ZULT bijeenrapen, omdat u diep vanbinnen WÉÉT … diep vanbinnen VOELT … welke taak u hier kwam uitvoeren.

U WIST DAT DIT GEEN PLEZIERREISJE GING WORDEN.

Maar u kon die uitdaging aan. O, lieve Zielen, als u zich toch eens uw enthousiasme kon herinneren, om meteen naar uw Planeet te vertrekken, om eraan te beginnen en het te volbrengen.

ALS U ZICH TOCH EENS KON HERINNEREN, WELK EEN GROTE EER U HET VOND TOEN U WERD UITGEKOZEN.
U WIST DAT U DIT AANKON.
U WIST DAT U GEZEGEND WAS MET HET GESCHENK OM OP DEZE PLANEET TE ZIJN, WANNEER AL DEZE MOEILIJKHEDEN ZICH ZOUDEN AANDIENEN.
U … JA, U … IEDER VAN U … U VOELDE EEN ONGEBREIDELDE VREUGDE, DAT U BEHOORDE TOT DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN. U KON NIET GELOVEN DAT U BEHOORDE TOT DE GELUKKIGEN DIE WERDEN UITVERKOREN.
NU … WAT U MOET DOEN … IS U DIT WEER HERINNEREN.

Herinner u de vastberadenheid en de drijfveer, het enthousiasme dat uw hele Wezen vervulde met een gretigheid om af te dalen en te beginnen. Het kon u niet snel genoeg gaan, omdat …

U OOK WIST …

Dat DOOR DE LIEFDE TE ZIJN … DOOR HET LICHT TE ZIJN … DOOR DE WAARHEID TE ZIJN … DOOR DE I AM AANWEZIGHEID TE ZIJN op Moeder Gaia, u zou deelnemen als één van de bevoorrechten met een functie op de grond, U had de Eer en de MACHT om haar opnieuw te VERHEFFEN naar haar Hogere Positie.

Het gewicht van het collectieve menselijk bewustzijn, dat spel na spel speelde, om uit te vinden tot hoever het precies kon gaan in zowel het Licht als het duister, bracht de geliefde Planeet naar een afgrond van hebzucht en wanhoop.

NU. NU. NU is de tijd waarin … met uw hulp … zij ZAL worden teruggebracht naar haar eigen, echte Glorie. Terug naar haar rechtmatige positie … en U, Geliefden, mag mee op deze reis!

Als wij de woorden konden vinden, om de Trilling te beschrijven waarin u zult wonen. Als we de gevoelens konden overbrengen, om u te helpen begrijpen welk een Vreugde er u wacht … dan zouden we dat doen. Maar deze gevoelens … deze Vreugde … liggen BINNENIN U.

Wij kunnen u DIE NIET GEVEN. Maar u kunt het WETEN … HET VOELEN … DE VREUGDE … van uw nieuwe woonplek doen ontwaken in U … HET IS ECHT AAN U.

Wij willen niet dat ook maar één Ziel zich ongelukkig voelt, maar wij kunnen enkel maar aanbieden waartoe wij ons geroepen voelen. Er staat zoveel op het spel, en wij moeten ons houden aan het protocol om er ZEKER VAN TE ZIJN dat alles zo soepel mogelijk verloopt.
HET IS AAN U … IEDER VAN U … OM UW PLEK IN DEZE NIEUWE WERELD TE VINDEN.

Wij begrijpen, dat er tijden zijn geweest – en nog zullen komen – waarop iemand die ‘verblijft’ in een menselijk lichaam het punt zal bereiken van niet meer verder te willen, en te denken dat de situatie hopeloos is. Maar, LIEFSTE ZIELEN VAN ZULK LICHT … wij vragen u eens te meer om … IN UW KRACHT TE TREDEN.
NU. NU. NU.

Er is geen betere tijd voor … behalve ieder ogenblik van het NU.
Wanneer het ernaar uitziet dat het duister volledig het Licht overschaduwt … Visualiseer dan hoe u met een grote zwaai de gordijnen opentrekt en ziet/voelt hoe het Zonlicht in uw Wezen binnenstroomt.

Dit Zonlicht … dit LICHT … is daar buiten … het wacht tot u het in uw Wezen uitnodigt.
Dit Zonlicht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar.
Dit Zonlicht wordt rechtstreeks naar u gestuurd vanuit een onmetelijk aantal Lichtwezens. Licht-Trillingen, Licht-Energieën … ALLES DAT LICHT IS … helpt u om verder te gaan … om u te helpen bij het herinneren van de overeenkomst die u heeft gesloten …

OM HIER TE ZIJN IN DE MEEST ZWARE TIJDEN …
OM HIER TE ZIJN EN TEGEN AL DIE LEUGENS IN TE ZWEMMEN …
OM HIER TE ZIJN WANNEER HET LIJKT ALSOF DE MENSEN OP DE PLANEET COMPLEET ZIJN DOORGEDRAAID …

Zodat …
U … DE ZWAARSTE TIJDEN ZULT OMZETTEN NAAR DE BESTE TIJDEN.
U … HEN DIE VERDRINKEN IN DE LEUGENS ZULT REDDEN EN HEN DE WEG VAN DE WAARHEID ZULT TONEN.
U … HET GEZOND VERSTAND ZULT TERUGBRENGEN OP UW PLANEET.
U … DIT ALLES EN NOG ZOVEEL MÉÉR ZULT DOEN.

MAAR, U MOET WETEN … U MOET WÉTEN … HET IS ZO BELANGRIJK DAT U WÉÉT … DAT HET IN UW MACHT LIGT … DAT HET IN UW WEZEN LIGT OM DAT TE DOEN.

Als u dit maar halvelings gelooft … als u probeert om uzelf ertoe te brengen hierin te geloven … dan zult u niet slagen.
U MOET DIT WÉTEN … ALS UW WAARHEID.
U MOET DIT WÉTEN MET ELKE VEZEL VAN UW ZIJN … EN HOE MÉÉR U TOT HET BESEF KOMT VAN HOE DIT VOELT EN WAT HET BETEKENT … DES TE MÉÉR ZULT U VOOR UZELF … DE VERANDERING GAAN ZIEN DIE U KAN MAKEN/DIE U MAAKT.

Blossom: Wow! Kijk u gaan! Ik wou of durfde u (dit keer) niet onderbreken. Heel hartelijk bedankt. Ik kon de ENERGIE van bemoediging voelen, waar ik om vroeg voordat we begonnen. Het is het wachten dat het voor ons zo zwaar maakt.

Federatie van Licht: Toch heeft u moeten wachten en wachten voordat dit alles begon … en nu ziet u in elk geval dat er zich VERANDERING voordoet.

Blossom: Ik denk dat we meteen in het begin iets te opgewonden waren. Velen van ons dachten in onze onschuld dat alles wel klaar zou zijn rond Pasen … en dat is al lang geleden.

Federatie van Licht: Geduld van de Allerhoogste categorie, dat is nu een vereiste. Want zoals u weet … wij kunnen/zullen de dingen niet tot stand brengen binnen een ‘tijd’ … omdat wij dat niet kennen. Daarom kunnen wij daar niet naar leven. Wij brengen de dingen tot stand volgens hun verloop.

Blossom: Ik ben in de war … Met respect … Hoe kan het dan … in ons vorige gesprek kon u zeggen dat de aankondiging en de tweede lockdown zouden plaatsvinden, voordat het jaar om is?

Federatie van Licht: Omdat wij wel een schaalverdeling kunnen volgen … bij gebrek aan een betere omschrijving.

Blossom: Kan die schaalverdeling ons dan niet vertellen hoelang die hele transformatie gaat duren?

Federatie van Licht: Neen, want dat houdt een tijdsbepaling in.

Blossom: Ik ga hier niet verder op in. Ik ben in méér dan genoeg ‘tijd’ konijnenholen gevallen voor de rest van mijn leven.

Federatie van Licht: Wij willen het volgende voorstellen, om u doorheen de komende kwesties te helpen …

NEEM DE CONTROLE OVER UW GEEST, GEDACHTEN, HANDELINGEN EN DADEN.
Telkens wanneer u zich voelt afglijden langs de gladde glijbaan naar hopeloosheid … visualiseer dan uzelf, hoe u zich vasthoudt aan de zijkanten … tot stilstand komt … u omdraait en weer naar boven klimt … er bovenop gaat staan … en u omdraait naar het zonlicht … open uw armen wijd en verkondig …
IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.

Voel hoe de Stralen van Liefde uw hart en uw Energie vervullen … Neem dat Licht in u op … Vul uw hart ermee, zoals u een benzinetank vult … Wacht tot het helemaal vol is, voordat u verdergaat … Adem. Adem. Adem de ENERGIE VAN HET GODDELIJKE in en … VRAAG DAN …
VRAAG OM KRACHT.
VRAAG OM LEIDING.
VRAAG OM WAARHEID.
VRAAG OM KENNIS.
VRAAG OM TE LACHEN.
VRAAG OM VREUGDE.
VRAAG OM VERANDERING.
VRAAG DAT DEZE TRANSFORMATIE VOORUIT EN VERDER ZOU GAAN NAAR HET HOGERE LICHT, ZO SNEL EN SOEPEL ALS MOGELIJK.

SPREEK DAN UW DANKBAARHEID UIT, IN HET WÉTEN …
DAT DOOR TE VRAGEN …
DOOR TE WETEN DAT U KUNT VRAGEN, U …
ALLES …
ZULT ONTVANGEN.

Blossom: Nou zeg! Wat een mooie ommezwaai na mijn geklaag!
Mijn oprechte dank. In Dankbaarheid, in Liefdevolle dienstbaarheid.
I AM … I AM … I AM … I AM!

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media. Dank u voor uw steun aan ons werk!
Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen