18 april 2021

Hallo allemaal.

We kennen allemaal de Kracht van Positief denken, en daarom kies ik ervoor om het volgende met u allen te delen.

Afgelopen woensdag had mijn echtgenoot, Goody, moeite met het zich herinneren van wat er die dag was gebeurd. Daarna was hij weer in orde. Voor de zekerheid zijn we op donderdag naar het ziekenhuis gegaan en na een CT-scan werd er een afspraak gemaakt voor een MRI-scan. Hierbij werd een hersentumor ontdekt!

Vrijdagnacht naar het ziekenhuis in Brisbane … en aanstaande dinsdag zal het operatief verwijderd worden. Wat een onvoorstelbare dagen.

Ik kan u niet vertellen hoeveel Engelen wij om ons heen hebben. Hij heeft absoluut geen pijn, en als dat woensdag niet was voorgevallen zouden we het niet ontdekt hebben. Alles zal perfect verlopen en wij maken het allebei goed. Er is zoveel steun en Liefde. Dat vervult echt ons hart.

Als het voor u goed voelt, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om HEELMAKENDE STRALEN te sturen naar mijn lieve man Goody? Wiens houding en kracht gewoonweg opmerkelijk zijn. Ik ben zo trots op hem.

WIJ WETEN DAT, MET ZOVEEL LIEFDE VAN U ALLEMAAL … ALLES VERDER HEEL GOED ZAL VERLOPEN EN DAT WE SNEL WEER THUIS ZULLEN ZIJN.

ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN!

Uiteraard zal ik waarschijnlijk een aantal weken niet channelen en geen e-mails beantwoorden. Maar ik verwacht dat ik dat zal hernemen als alles weer tot rust is gekomen.

DANK U. DANK U. DANK U.

De Mantra heeft ons zoveel moed en sereniteit gebracht.

Dus, tot de volgende keer dat ik schrijf …

stuur ik u allen heel veel Liefde … Blijf volhouden … De Verandering is op komst!

Blossom

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen