Door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

23 augustus 2020

Blossom: Hallo daar. Hoe gaat het nog, daar waar u bent?

Federatie van Licht: Welkom Blossom, en wij hebben meteen al uw Stralende Energie opgepikt.

Blossom: Een welkome afwisseling van mijn geklaag van de laatste tijd.

Federatie van Licht: Wat is er veranderd?

Blossom: Mijn houding? Mijn humeur? Wie weet! Geniet ervan zolang we kunnen … het duurt misschien niet lang!

Federatie van Licht: Lieve Zielen van de Aarde, maar eigenlijk … bent u dat niet. U bent van een Goddelijke Essentie en u brengt enkel maar een bezoek aan de Planeet Gaia, om ervoor te zorgen dat Haar Glorie eens te meer kan stralen.

Blossom: Wij komen dus allemaal van verschillende planeten/plaatsen?

Federatie van Licht: U komt allemaal vanuit LIEFDE. Daar waar u wenst te … zijn/gaan/onderzoeken … is uw eigen beslissing, zodra u de persoonlijke keuze heeft gemaakt omtrent … wat/waar … de ervaring is die het meest geschikt is voor uw volgende ‘reis’.
Maar zoals u ook wel weet bent u niet slechts één. U bent velen … die alles op hetzelfde ogenblik ervaren.

Blossom: Ja hoor … hier gaan we! Ja, dat snap ik. Althans ik wéét dat het zo is. Dat betekent niet dat ik ook de achterliggende logica begrijp.

Federatie van Licht: Dat hoeft niet, Blossom. Want vanwaar u zich nu bevindt, communiceert uw U telepathisch met Ons, op dit ogenblik. Dat is waar uw aandacht op is gericht.

Blossom: Komt het voor dat ‘andere Mij’s’ … ergens daarbuiten … af en toe komen kijken naar hoe ik het hier doe?

Federatie van Licht: Niet noodzakelijk. Want die ‘andere U’s’ zijn te druk met zich te richten op de ‘u’ die u elders bent, in een andere ervaring.

Dat betekent niet dat AL UW U’S niet tijdens een meditatie ‘Eén kunnen worden’ in kracht.

Blossom: Maar is dat dan niet hetzelfde als een ‘samenkomen in de Eénheid, tijdens het mediteren’?

Federatie van Licht: Ja en nee. Want ja, u WÉÉT dat wij allen Eén zijn, maar het u voorstellen/visualiseren van het proces waarbij al uw ‘u’s’ samenkomen als/tot Eén … gewoon omdat het kan … kan en zou elk van uw individuele ‘u’s’ bekrachtigen, wanneer ze weer naar hun plek terugkeren.

Alles is mogelijk, als u het zich kunt voorstellen.

Blossom: Dank u. Dat brengt me bij dingen die ik heb gehoord … dat het mogelijk is dat alles wat wij WETEN/WISTEN een leugen is … Dus dat onze geschiedenis en alles wat wij hebben leren kennen als ‘het leven als mens’ in al zijn aspecten doorheen al die jaren … misschien helemaal niet waar is … Is dat zo? Is alles, zoals wij dat op Aarde kennen … één grote leugen?

Federatie van Licht: Zeker niet. Niet alles. Maar er is véél dat onthuld zal worden waarvan uw mond zal openvallen in ongeloof, wanneer de Waarheid omtrent bepaalde dingen wordt verteld.

Zoals u weet, is het niet aan ons om deze dingen naar buiten te brengen.

Blossom: Maar, anderen doen dat wel … waarom u niet?

Federatie van Licht: Omdat wij daarvoor niet hier zijn. Het is niet aan ons. Wij willen u bijstaan … u helpen hier doorheen te komen, op elke manier die wij kennen. Door u te laten vasthouden aan het gevoel, diep in uw hart, van wie u bent.

En naarmate uw dagen verstrijken … zal er steeds méér duidelijk worden … terwijl het tegelijk ook steeds minder en minder logisch zal worden.

Blossom: Ik denk dat we al zover zijn!

Federatie van Licht: Bijlange na niet, Blossom. Deze fase van afwachting waarin u zich nu bevindt, is een voorproefje … het voorgerecht, zo u wilt. De onthulling die u hier kwam meemaken is ZO GROOTS … dat u die, op dit ogenblik, niet kunt bevatten.

Maar in de komende jaren zult u terugblikken en zo ‘trots’ zijn op het feit dat u deel uitmaakte van de ‘Overgang … van duister naar Licht’.

Ziet u Blossom, wanneer wij zeggen ‘ZO GROOTS’ … of ‘De Grootste Verandering’ en zo … dan zijn dat slechts woorden. Ze kunnen niet werkelijk weergeven wat wij bedoelen. Schok na schok, na schok, na schok … zullen ze IEDEREEN doen Ontwaken uit hun sluimer.

Blossom: Ik denk dat ik dit al eerder heb gevraagd … maar wanneer die aankondiging komt, welke ons met een ‘KLAP’ zal raken en ons naar de tweede lockdown en Fase Twee zal brengen … zal die duidelijk zijn, of zullen we de echtheid ervan in vraag stellen, zoals we doen met veel dingen die we horen?

Federatie van Licht: Er zal geen twijfel zijn. Om te beginnen zal alles en iedereen doen wat hen wordt opgedragen, om vervolgens hun koers te herzien.

Blossom: Mijn kleinzoon is zes jaar en tijdens het eten zei hij ineens, vanuit het niets, ‘Als een plan met een ‘KLAP’’. Ik viel bijna van mijn stoel! Uit een kindermond!

Federatie van Licht: Kijk naar tekenen, overal om u heen. Ze worden gegeven om te verheffen en te bemoedigen.

Blossom: Dat zal ik doen. Maar even terug naar die leugen, als het mag? Velen van ons HERKENNEN de leugens die we zien omtrent de huidige toestand met het Virus … en we weten dat we de politiek/regeringen niet moeten vertrouwen. Maar het gaat veel, véél dieper dan dat, nietwaar?

Federatie van Licht: Ja Blossom, dat klopt. Maar mogen wij voorstellen om de konijnenholen dicht te laten, en te wachten tot de Waarheid wordt onthuld op de manier zoals dat gepland is? Wanneer de mensen zullen weten ‘wat wat is’?

Blossom: Dat is moeilijk voor mij, aangezien ik zoveel krijg toegestuurd om te bekijken.

Federatie van Licht: Bent u verplicht ze te bekijken?

Blossom: Neen. Maar ik blijf toch graag een beetje op de hoogte. Ik loop ver achter in vergelijking met anderen … en dat is prima, wat mij betreft.

Federatie van Licht: Maar hoe weet je of iets de Waarheid is, of dat het gewoon heel slim is bedacht?

Blossom: Dat weet ik niet! Dat is het probleem voor veel mensen. Het lijkt erop, alsof we de draad zijn kwijtgeraakt over wie de Waarheid spreekt.

Federatie van Licht: En toch, de ÉNE WAARHEID … DE ÉNE WAARHEID DIE U WÉÉT … is die waarover uw hart u vertelt.

HET WÉTEN DAT LIEFDE … DE LIEFDE DIE U BENT … ALTIJD DE WAARHEID ZAL ZIJN.
OMDAT U HET VOELT.
KEER TERUG NAAR ALLÉÉN MAAR DE LIEFDE.

IK BEN DE LIEFDE … IK BEN HET LICHT … IK BEN DE WAARHEID …
I AM.

IK BEN DE LIEFDE … IK BEN HET LICHT … IK BEN DE WAARHEID …
I AM.

IK BEN DE LIEFDE … IK BEN HET LICHT … IK BEN DE WAARHEID …
I AM.

WÉÉT DIT.
VOEL DIT.

Dit is ALLES wat u hoeft te WETEN om hier doorheen te komen.

Blossom: Deze wachtkamer waarin wij leven, heeft beslist wel de Gratie om ons méér in het NU te laten leven, aangezien het geen nut heeft om ergens plannen voor te maken.

Federatie van Licht: U zou van deze wachtkamer moeten genieten. Het is de laatste fase van de Eerste Fase … voordat Fase Twee begint.

Blossom: Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die wist/had gedacht dat dit zo zou zijn. Deze verandering. Het is eerlijk gezegd nogal bevreemdend. We ademen ons er gewoon maar doorheen.

Federatie van Licht: DENK ERAAN, LIEVE BLOSSOM, DIT IS DE KALMTE VOOR DE STORM.

Zo velen hebben zich afgevraagd en zo lang moeten wachten tot hun rol hen duidelijk zou worden gemaakt. Geef hen een hart onder de riem, met het WÉTEN dat heel binnenkort … u/zij de Grootste Rol van hun Leven zullen spelen.

STEL U DAT VOOR.
WÉÉT DAT.
HOE GEWELDIG TOCH, OM DATGENE TE GAAN ‘UITVOEREN’ WAAR U ZOLANG OP HEEFT GEWACHT.
DATGENE WAARVOOR U HIERHEEN BENT GEKOMEN.
STEL U DIE VERVULLING VOOR.
STEL U HET GEVOEL VOOR, VAN DIEGENE TE ZIJN DIE U HIER MOEST ZIJN.

Geen vragen meer over ‘Waarom ben ik hier’? U ZULT HET WÉTEN, Lieve Zielen. U ZULT HET WERKELIJK WÉTEN.

Wij zeggen niet dat het een rol zal zijn met alleen maar zang en dans … absoluut niet.

Maar, de LIEFDE … De LIEFDE die binnenin u steeds sterker zal worden naarmate u méér leert over uzelf … de Vreugde die uw Wezen vervult, omdat u uw opdracht volbrengt …

De voldoening van het BESEF en de erkenning van de hulp die IEDER VAN U te bieden heeft en zal bieden, op ieder ogenblik … is méér dan gelijk welke beloning die kan worden gegeven, voor deze tijden en de tijden die gaan komen.

BEREID U VOOR ZOALS U NU DOET.

Blossom: Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet toe kom aan dagelijks mediteren … de dag gaat gewoon zo snel.

Federatie van Licht: Zoals wij al vaak gezegd hebben, Blossom … als u het uw prioriteit zou maken … als dit het eerste zou zijn wat u doet wanneer u opstaat … dan zou u merken dat de dag niet zo snel gaat, en zelfs als dat wel het geval is … zou u er zoveel méér van genieten, omdat u zich daarop heeft afgestemd.

Blossom: Ik weet het! Ik zal het bijschrijven op mijn lijstje van ‘dingen die beter kunnen’!

Federatie van Licht: U bent nu niet ver meer van de onthulling van de bron van die Aankondiging.

Blossom: Wat? Bedoelt u … dat we zullen weten wie de Aankondiging gaat brengen, nog voordat het zover is?

Federatie van Licht: Dat klopt. U weet inmiddels beter, dan dat u zich voor de gek laat houden door uw grote nieuwsmedia.

Blossom: Lieve help, wat zal dat hele systeem een puinhoop zijn, als alles ineenstort.

Federatie van Licht: Blossom … er zal geen puinhoop zijn, zoals u zich dat voorstelt. Want dit is een GODDELIJK PLAN … dat kan geen puinhoop geven.

Blossom: U heeft gelijk. Sorry, God!

Federatie van Licht: ALLES, ELKE KWESTIE DIE MOET WORDEN AFGEHANDELD EN OPGELOST EN OVERWOGEN, IS ONDER CONTROLE.

Gelooft u dit?

Blossom: Ja, dat geloof ik … maar niet op woensdagen.

Federatie van Licht: … … … …

Blossom: Jullie zijn sprakeloos!

Federatie van Licht: Ja. U heeft … wij zijn niet zeker, waarover u spreekt.

Blossom: Ik maakte een grapje. Het betekent dat ik jullie wel geloof, maar dat ik af en toe ook denk … wat als ook dit niet méér is dan weer een lading koeienmest? Het herinnert me aan mijn moeder. Nadat ik haar een lange tijd niet meer had gezien hadden we een echte lachbui gehad – zij, mijn zuster en ik – en toen zei ze: ‘O wat heerlijk! … Ik lach tegenwoordig alleen nog op dinsdag!’
Maar ik dwaal af. Ik moet zeggen dat ik HET WEL MOET GELOVEN, omdat ik anders de hoop zou verliezen. IK WÉÉT DAT LIEFDE HET ANTWOORD IS, EN WAAR ER LIEFDE IS DAAR IS OOK HOOP.

Federatie van Licht: Wij vinden het opmerkelijk dat u die twijfel kunt voelen, terwijl u zo sterk staat in uw besef van LIEFDE.

Blossom: Ik heb schoenmaat 42 … wilt u mijn schoenen aan, voor een week? U WEET dat het heel anders is voor ons, die hier beneden het fort bewaken …

Federatie van Licht: Dat beseffen wij, maar toch vinden wij het opmerkelijk dat iemand zou wankelen.

Blossom: Behalve mijn schoenen … probeer ook eens mijn laarzen, sandalen en eh … mijn schaatsen! Want wij glijden regelmatig uit in deze menselijke verschijning! Loop er maar eens al die jaren in, doorheen deze dichtheid en kijk hoe u zich redt. Geen gebrek aan respect, echt niet mijn Vrienden … ik zeg het alleen maar!

Federatie van Licht: Wij begrijpen het. Wij danken u voor uw eerlijkheid. Maar wij kennen uw Absolute Kracht … dat is waarom U … ELK VAN U … werd gekozen. Dat is waarom wij het zo opmerkelijk vinden. Omdat wij WETEN WIE U WERKELIJK BENT … EN ‘DIE U’ KENNENDE … is het opmerkelijk dat u zelfs maar twijfelt.
Het is nu tijd voor ons, om ons terug te trekken.

Blossom: Helemaal goed! Dit paste perfect in mijn timing voor deze ochtend. Ik hou van jullie!
In Dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen