Door de Federatie van Licht, via Blossom Goodchild

24 mei 2020

Blossom: Hallo daar, Deskundigen! Het lijkt erop dat veel mensen zich ‘onwetend/verloren’ voelen met alles wat er gaande is, en ze maken zich zorgen omdat hun enveloppe nog niet werd geopend. Kunt u hen geruststellen, alstublieft?

Federatie van Licht: Allereerst: Welkom! Wij zijn graag bereid om vandaag met u te praten en Alléén maar Licht en Vreugde te brengen aan Ieder van u, die daar zozeer behoefte aan lijkt te hebben.

Als tweede moet u goed begrijpen dat, hoewel ‘sommigen’ zeggen dat hun enveloppe al werd geopend/geactiveerd … datgene waarover ‘Wij’ spreken met betrekking tot het openen van enveloppen nog niet heeft plaatsgevonden. Hiermee zouden veel mensen nu gerustgesteld moeten zijn.

Blossom: Zal het openen van de enveloppe persoonlijk gebeuren, wanneer iemand er klaar voor is of wordt het een ‘breed gespreide postbezorging’?

Federatie van Licht: Het zal plaatsvinden rondom een bepaald gebeuren.

Blossom: HET Gebeuren?

Federatie van Licht: Ja.

Blossom: O, dus dat kan nog wel even duren dan?

Federatie van Licht: Maar in elk geval beslist geen jaren meer.

Blossom: U zegt dus … dat HET GEBEUREN onze enveloppen zal openen?

Federatie van Licht: Ja. Want dan zal het nodig zijn, dat ieder van u zijn plek en taak kent. Wanneer dit ‘inslaat’ zal het de grote meerderheid doen ontwaken.

Blossom: Niet iedereen?

Federatie van Licht: Blossom, sommigen zullen ervoor kiezen om te ontwaken buiten/zonder hun fysiek lichaam. In die zin, dat zij ervoor kiezen om op dat tijdstip ‘elders’ te zijn en dus hun fysiek omhulsel zullen verlaten. Iedereen zal ‘Het Gebeuren’ Voelen/Ervaren. De omvang ervan … de Energie ervan … zal niemand kunnen ontgaan.

Blossom: Ik dacht wij de enveloppen al eerder geopend moesten hebben, met alles wat er nu gaande is?

Federatie van Licht: U hoeft ze niet eerder geopend te hebben, omdat alles wat u nodig heeft om HET GEHEEL bij te staan, al binnenin u aanwezig is.

Blossom: Wat voegt die enveloppe daar dan nog aan toe?

Federatie van Licht: Die brengt u een volledig nieuw niveau van KENNIS VAN UZELF EN UW WAARHEDEN.

U ZULT ZICH ZOVEEL DICHTER BIJ HUIS VOELEN … omdat dit ook zo zal zijn.

De Energie die het met zich zal brengen, is nooit eerder ‘voorgekomen’ in uw Aarde-frequenties.

Blossom: Maar we hebben nog wat tijd voordat het zover is?

Federatie van Licht: Laat ons zeggen … dit zal niet plaatsvinden in Fase Twee.

Om de vraag verder te beantwoorden … Besef dat u VERMOGENDE WEZENS bent, in een menselijk lichaam … en deze tijden – die al veel te lang duren – hebben uw innerlijk WETEN afgezwakt, soms tot het punt waarop u zich volledig ongeschikt voelt om uw Licht uit te stralen, vanwege de zware Energieën die u omringen en u meeslepen.

Hierdoor wordt de ene Ziel niet minder WETEND dan een andere.

Het is in deze tijden belangrijk om de indoctrinatie van ‘niet waardig zijn’ los te laten, en de begrenzing te doorbreken die u in zulk een ‘plek’ gevangen hield.

Blossom: De mensen weten niet goed, hoe dit te doen.

Federatie van Licht: VISUALISEER. VISUALISEER. VISUALISEER en werk aan het bekrachtigen van het LICHTWEZEN dat u bent. Meditatie is hier een goed middel voor.

BLIJF HET HERHALEN, TOTDAT U HET WÉÉT TOT IN HET KLEINSTE DEEL VAN UW BESTAAN.

IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.

WANT DAT ‘IS’ WIE U BÉNT.

Blossom: Dank u. Ik wil nu over naar een andere vraag die veel mensen bezig houdt. Het gaat hierom: moeten wij wel – of juist niet – video’s, channelings en dergelijke … doorgeven, welke nu overal worden verspreid door hen die ontwaakt zijn … aan hen … die nog slapen? Er zijn hieromtrent zoveel verschillende meningen. Moeten we maar helemaal stoppen met kijken naar wat er ‘achter de schermen’ gebeurt en ons enkel maar richten op het Licht, de Liefde, Regenbogen en popcorn, oeps, ik bedoel Eenhoorns … om te proberen de energie ‘hoog’ te houden, en gewoon geduldig wachten tot het allemaal begint? Dit is een moeilijke.

Federatie van Licht: Lieve Blossom, Lieve Allemaal. Integriteit, inzicht en onderscheidingsvermogen zullen aan de orde van de dag zijn. Wij willen voorstellen dat u kleine zaadjes plant en die water geeft, in plaats van ineens maar een hele boom op iemand te gooien!

Blossom: Dit herinnert me aan de vergelijking die White Cloud maakte, met chocolade. (Eet telkens maar een klein stukje, wacht tot dat is opgenomen en neem er dan nog één als je honger hebt).

Federatie van Licht: Inderdaad, stukje bij beetje.

Blossom: Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want als je eenmaal begint, dan wordt het deksel van de beerput geopend doordat er vragen worden gesteld … en dan Boem! … volgt het hele verhaal … soms. Het is moeilijk om maar een klein beetje te vertellen, vanwege de aard van het onderwerp.

Federatie van Licht: Dat begrijpen we. Wij willen voorstellen dat u dan vertrouwt op uw intuïtie. Dan zoekt u aansluiting met uw innerlijke intelligentie en LUISTERT U DAARNAAR. Sta uw Hogere gevoeligheid toe om het over te nemen, en bied Liefde in plaats van iets wat wellicht nog niet bekend was.
Vertrek vanuit de invalshoek dat, hoewel u spreekt over zorgelijke tijden … deze zullen leiden tot de meest Glorierijke dagen, welke ons wachten.

Blossom: Met respect, maar ze zullen ons niet geloven … en al helemaal niet wanneer er nog turbulentere tijden gaan aanbreken, zoals u hier telkens weer zegt … sommige denken nu al dat wij gek zijn!

Federatie van Licht: Wij zien het nut er niet van in, om dingen mooier voor te stellen dan ze zijn.

Blossom: Dat begrijp ik, maar in hun ogen zullen wij nog gekker lijken dan we al waren.

Federatie van Licht: Totdat …

Blossom: Ik weet het … we moeten het gewoon nog volhouden … we zijn er nu zo dichtbij. Dat zijn we toch? Zeg alstublieft dat we dat zijn?

Federatie van Licht: U BENT ER NIET DICHTBIJ, U ZIT ER MIDDENIN … EN DAT ZAL NOG EVEN ZO DUREN.

Blossom: Dus, moeten we uitkijken naar avonturen in het konijnenhol, of gewoon maar in de Regenboog springen?

Federatie van Licht: Evenwicht. Bewaar uw evenwicht … weeg af welke gevoelens u ervaart … als u merkt dat u te diep in het konijnenhol zit … glij dan een tijdje langs een paar regenbogen af. U BENT INTELLIGENTE WEZENS. U heeft ons niet nodig om u deze dingen te vertellen. Wat u moet doen is … DIT WETEN.

Blossom: Persoonlijk zwiep ik meestal van de ene stemming naar de andere. Soms denk ik zelfs ‘och, het zal wel’ alsof ik nergens om geef … en daarna voel ik me zo sterk en WEET ik dat we hebben gewonnen en hoe opwindend alles is/zal zijn.

Federatie van Licht: BLOSSOM, HET IS ZO OPWINDEND! VOEL DE OPWINDING. BAAD IN DIE OPWINDING.

Blossom: Ik probeer het. Dat doen we allemaal …

Federatie van Licht: Dat weten we. We voelen het. Maar, wij zijn ons zoveel méér bewust van de Glorie die gaat komen … omdat wij WETEN dat het zo is.

Blossom: Ik denk dat dat voor velen van ons het punt is: we hebben niet het gevoel dat we ‘genoeg’ doen. Het lijkt alsof we maar wat rondhangen en wachten.

Federatie van Licht: Waarop?

Blossom: De volgende fase.

Federatie van Licht: Die zal snel genoeg komen en ook die zult u doorstaan, net zoals met deze.

LIEVE ZIELEN, ONDERSCHAT NOOIT UW LICHT.

Denk geen seconde dat, met elke ademhaling van ‘IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.’ … het niet ‘zijn werk’ doet.

Elke keer dat u dit uitspreekt … versterkt u uzelf en de Planeet en het Goddelijk Plan.

Elke keer dat u Mediteert, versterkt u uzelf en de Planeet en het Goddelijk Plan.

Elke keer dat u Lacht, versterkt u uzelf en de Planeet en het Goddelijk Plan.

Elke keer dat uw Hart Warm wordt bij het zien van een Regenboog, versterkt u uzelf en de Planeet en het Goddelijk Plan.

Elke keer dat u GLIMLACHT, ongeacht wat u net heeft gehoord of ervaren, versterkt u uzelf en de Planeet en het Goddelijk Plan.

ALS U NIET BEHOORDE TOT HEN DIE HIERVOOR GESCHIKT ZIJN BEVONDEN … DAN WAS U NIET HIER.

Lees alstublieft die laatste zin nog een keer en WEET DIT, DIEP VANBINNEN.

Om te doen waarvoor u bent gekomen, betekent niet dat u dag in dag uit op gevleugelde paarden zult rijden, met een Lichtzwaard in uw hand.

Blossom: Wel, niet op dit fysiek/menselijk niveau …

Federatie van Licht: Inderdaad, want op een ander niveau zal die Waarheid en deze visualisatie enorm helpen.

Enkel al door hier te zijn, op Planeet Aarde … ER OP/ERTOE behorend … hetzij tijdens het drinken van een kopje thee of sterker drankje … of tijdens het leviteren op de hoogste bergtop, voor het Hoogste Goed … VERANDERT U DE TRILLING VAN HOE ZIJ NU IS … NAAR EEN HOGERE.

Dit is niet tegen te houden … er is geen weg terug.

Het Spel is gaande … en het Licht heeft gewonnen. Datgene wat er nu plaatsvindt achter de schermen, is véél groter dan u zelfs maar dénkt te weten.

Blossom: Maar toch, dingen zoals … wereldwijde aankondigingen op al onze schermen …?? Het voelt net alsof we middenin een film zitten … maar we hebben niet het hele script gelezen.

Federatie van Licht: U weet uiteraard, dat wij nu gaan zeggen … ‘Daar zit u ook!’. Hebben wij u dit niet al héél vaak verteld?

Blossom: Ja. Ik denk dat er na alles waarvoor wij ons al hebben schrap gezet, er nog steeds die zeurende, kleine gedachte is van … ‘gaat dit nu eindelijk echt allemaal worden doorgezet, of zal het eens te meer uitdoven en gaat alles weer ‘normaal’ worden?´.

Federatie van Licht: Blossom, hoe denk jij hier nu écht oprecht over? Écht oprecht?

Blossom: Ik denk van niet … dit keer niet!

Federatie van Licht: Daar zijn wij het mee eens, en wij bevestigen dit.
De klok tikt …

Blossom: Dat kan 1000 dingen betekenen.

Federatie van Licht: Inderdaad, 1000 dingen en méér.
GEEF NIET OP. GEEF NIET TOE AAN DIE TERNEERDRUKKENDE ENERGIEËN.

DOE UW BEST … DAT IS HET ENIGE WAT U HOEFT TE DOEN … OM UW BESEF VAN DE WAARHEID VOOROPGESTELD TE HOUDEN.

U WEET … U WÉÉT … U WÉÉT … dat hetgeen er gaat komen DE GROOTSTE SHOW OP AARDE ZAL ZIJN!

Blossom: Dat weten we, we weten het echt. In Dankbaarheid, in Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

*****

Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.
OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media. Dank u voor uw steun aan ons werk!
Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Facebook: Spiritueel Lezen