Blossom en White Cloud

4 juli 2021

https://www.youtube.com/watch?v=nyu22jtt-2s

Gebruik aub een koptelefoon om de Trilling van White Cloud’s stem volledig te ontvangen.

Transcript

Blossom: Hallo! Hallo, hallo! Ik had het gevoel dat ik White Cloud weer eens aan de beurt moest laten komen, omdat het al zo lang geleden is.

Voor mijzelf heb ik echt – zoals ik de vorige keer ook al zei – helemaal niks te zeggen. Ik heb absoluut niks nieuws te vertellen … en ik vraag me oprecht af of White Cloud wel iets te melden heeft, maar ik weet dat alleen al het laten doorkomen van zijn Energie – ook als hij niets te vertellen heeft – toch de Ziel raakt … het raakt ons ergens toch wel.
En ik voelde dat hij mij vroeg om deze video op te nemen, en ik reageerde met ‘allemaal goed en wel, maar wat is er te zeggen te midden van deze waanzin’?
We hebben allemaal steeds méér en méér het gevoel van ‘wat doen we hier? Wij horen hier niet meer thuis’ … maar … hebben we hier dan ooit wél thuis gehoord?

We zijn hierheen gekomen om deze Opdracht te voltooien en deze Planeet terug te brengen naar het Licht. En hoe méér ik elke dag weer ondervind van de verdeeldheid, de leugens, het absolute kwaad dat overal zo duidelijk verborgen ligt … de … het hele gedoe, de maskerade of wat het ook is … des te méér denk ik ‘wij moeten ook wel écht de Sterksten onder de Sterken zijn, dat wij zijn uitverkozen om hier te zijn’. Want de zwakkeren zouden het nooit gered hebben … en zelfs de Sterksten raken steeds meer opgebrand … En ik denk echt niet dat het snel voorbij zal zijn. Ik denk dat we echt nog een heel eind te gaan hebben op deze moeilijke weg – voordat de hele boel de lucht in gaat – en dus moeten we echt binnenin onszelf alle moed bijeenschrapen om het vol te houden. Ikzelf – en veel mensen die mij schrijven – heb er genoeg van, ik ben er gewoon klaar mee … en dat heeft te maken met … ik denk, naarmate wij onze Trilling verhogen, doorzien wij wat er allemaal gaande is en niets daarvan is nog logisch. We voelen ons zo ongemakkelijk … en we vragen ons af of dit nu echt, wérkelijk gebeurt …  de enorme verdeeldheid en alles wat er gaande is. Het is zo … je VOELT gewoon dat je het liefst zou opgeven en ik … moet ik dit zeggen? … ja, ik denk dat ik het gewoon moet vertellen …

Kortgeleden kreeg ik met iets te maken en ik lag opgerold tot een bolletje op mijn bed, en in mijn hoofd hoorde ik mijzelf zeggen ‘Oké, jullie winnen. Ik geef het op. Ik ben er klaar mee’, en dat zei ik dus TEGEN HET DUISTER! En toen hoorde ik mezelf en dacht ik ‘Blossom!’ Ik gaf mezelf een draai om de oren en zei ‘Blossom, wat heb je nu toch net gezegd?’ en meteen daarna kwam ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM’ … Ik was zo …. LEEG … ik had zelfs niet meer het kleinste beetje aan reserve over …

En toen dacht ik ‘dat is wat ze willen! Dat is dus PRECIES WAT ZE WILLEN!’ En wij gaan/ik ga daar niet aan meedoen, dus raap jezelf weer bijeen, Blossom, en krabbel weer op …

Maar het is echt een enorme uitdaging voor ons en er zijn mensen die letterlijk grote onenigheid hebben met hun familie over de (Blossom maakt het gebaar van de injectie), en het is zo moeilijk om keuzes te maken en beslissingen te nemen en te volgen wat jouw hart je ingeeft, wanneer de mensen waar je zoveel van houdt jou vertellen dat ‘als je dit wel – of juist niet – doet’, dan vertrek ik.

Wat moet je dan doen? Dat is zo’n moeilijke keuze om te moeten maken … en intussen wordt er van ons verwacht dat wij de ‘Sterksten onder de Sterken zijn’, terwijl we worden aangevallen vanuit alle mogelijke hoeken.

Het enige wat ik kan zeggen is … (lacht) … ik zal maar niet zeggen wat er nu door mijn hoofd gaat … we zullen maar blijven volhouden, zeker? Welke andere keuze hebben we?

We weten, we wéten dat wij hier zijn om dit te volbrengen, dus we zullen moeten volhouden en dat stukje extra en wéér een stukje extra en dan 5 kilometer extra lopen … en toch blijven we maar doorgaan … omdat we weten dat we niet kunnen opgeven … we KUNNEN NU NIET OPGEVEN … wij zijn niet hierheen gekomen om het op te geven …

Hoe we ons ook voelen … hoe wanhopig, depressief, verdrietig of verward we ons ook voelen … we moeten blijven volhouden! En voor mij, heel eerlijk en oprecht, de manier waarop mij dat lukt is door het blijven herhalen van de Mantra. Ik doe die echt nagenoeg voortdurend! Als ik naar buiten ga en de zon schijnt, dan sluit ik mijn ogen en zeg onmiddellijk ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.’ Het is nu echt een deel van mijzelf geworden.

Ik heb het gevoel dat dat voor zovele duizenden mensen ook zo is. Als je je dan voorstelt dat duizenden mensen ditzelfde zeggen en het onderdeel maken van hun dagelijkse bezigheden, dan is de uitwerking die dat heeft – en die wij nog niet kunnen zien – FENOMENAAL, en dat moeten we beseffen … we moeten erop vertrouwen dat onze Broeders en Zusters in Licht en Liefde bij ons zijn … we voelen allemaal hetzelfde en we houden het nog maar nauwelijks vol … maar WIJ KUNNEN DIT!

De Verandering ZAL ER KOMEN, en als het zover is dan zullen wij er staan, we zullen er klaar voor zijn en wij zullen binnenin ons hele Wezen veranderen, omdat we BEWIJS zullen zien van alles wat er ons verteld werd, en waarvan we al die tijd hebben gevraagd waar het allemaal bleef en wanneer het zou gaan gebeuren … eerst 2012 … we zijn nu 2021 … maar het komt … ik weet heel zeker dat het zal veranderen en dat wij er dan klaar voor zijn.

Ik zei het al, ik heb niet zoveel te vertellen, ik val alleen maar in herhaling als ik nog méér zeg, maar ik wil wel dit nog kwijt … daar ga ik weer: ik heb niks te zeggen, maar praat wel 20 minuten vol (lacht) …

Ik wil heel graag nog DANK JE WEL zeggen aan iedereen die Helend Licht en Liefde heeft gestuurd naar Goody. Hij maakt het opmerkelijk goed, echt opmerkelijk! Ik ben er ook heel zeker van dat de CBD-olie hem heel goed heeft geholpen en nog steeds helpt bij de chemotherapie. Hij is niet misselijk geweest, wel heel erg moe en verward, maar hij was niet … zoals ik verwacht had, dat hij heel erg misselijk zou zijn … maar dat was hij totaal niet! Hij lag wel meestal in bed en pas de laatste 3 of 4 dagen staat hij af en toe op en zit hij rechtop en is hij overdag weer uit bed, en dat is echt geweldig.

De precieze datum weten we nog niet, maar over twee of drie weken krijgt hij weer een scan om het resultaat van de behandeling te bepalen, en aan de hand daarvan krijgen we dan weer keuzes voorgelegd.

Die keuzes zullen zijn wat Goody beslist dat hij wil doen of niet wil doen. We zullen dat te zijner tijd bekijken, en ik heb nu voor mijzelf kunnen aanvaarden dat … als hij een weg kiest die ik liever niet zou volgen … dat oké is voor mij … eerst niet, maar nu wel.

Want het is ZIJN KEUZE en dat is goed zo … Hetzelfde voel ik in verband met de (handgebaar voor injectie) … hoe moeilijk het soms ook is, je MOET de keuze aanvaarden die andere mensen maken.
Daar moet je mee leren leven en leren omgaan, en je moet er vrede mee leren hebben … omdat het nu eenmaal zo is, in de huidige tijd in deze wereld.

Dus, een heel oprecht DANK JE WEL aan iedereen voor al die Liefde en Heelmaking … ik krijg nog steeds zoveel e-mails met afbeeldingen van bloemen en ‘we denken aan jou en Goody vandaag’. Het voelt zo goed en ik weet héél zeker dat het ONS … niet enkel Goody maar ook mij … enorm heeft geholpen om doorheen deze moeilijke tijd te komen.

Ik weet niet hoe dit specifieke deel van onze reis gaat eindigen, ik heb echt geen idee … maar ik doe mijn uiterste best om positief te blijven, en ik visualiseer mij een toekomst waarin wij als gezin weer allemaal samen zijn en kunnen lachen. Nogmaals mijn oprechte dank … ik voel echt de behoefte om dat uit te spreken … voor al uw Liefde en uw Licht, terwijl u ook allemaal uw eigen problemen en uitdagingen ervaart en dat u dan toch aan ons denkt, dat is echt zo lief! Dank u wel!

Ik denk dat ik ga PROBEREN om de Indiaan erbij te roepen (lacht). Het is best al lang geleden.
De mensen denken wel eens dat ik juist in deze omstandigheden wel elke dag met hem zou praten, maar dat is beslist niet zo. Ik wil helemaal niet weten wat hij misschien zou gaan zeggen (lacht) over onze huidige situatie … of niet.

Maar het is moeilijk, het is echt moeilijk … ik heb het gevoel dat dit iets is wat ik op/vanuit mijzelf moet doen. Ik weet natuurlijk dat hij er IS, maar ik heb geen duidelijke gesprekken met hem. Als ik het al in gedachten doe, dan lijkt het alsof het mijn eigen gedachten zijn, en als ik hem laat doorkomen dan lijkt dat in deze tijd heel raar … want wat zou hij zeggen? Hij zou zeggen ‘alles is zoals het moet zijn’ en dan denk ik ‘ja, dat weet ik allemaal wel’ … dus, ja …

Hoe dan ook, ik blijf maar doorratelen zoals ik dat altijd doe … dus ik ga hem nu laten doorkomen, en dan zien we wel wat hij ‘in de herhaling’ te vertellen heeft (lacht) of wat hij nog niet eerder heeft gezegd. Goed dan … Ben je er? (maakt telefoon met draaischijf gebaar) ring, ring …

Blossom stemt zich af op White Cloud …

White Cloud: Een heel warm welkom aan u allen. Blossom heeft het emotioneel een beetje moeilijk maar ik kan zeggen dat dit niet alleen aan haar ligt, maar ook aan mij. Het duurde veel langer voordat ik kon doorkomen, omdat we dit niet meer – zoals gebruikelijk – regelmatig doen.

Blossom was daardoor nogal verrast, ze verwachtte dit niet omdat wij normaal heel snel kunnen ‘schakelen’ … maar vanwege de lange pauze kostte het mijn energie wat meer ‘moeite’, om op deze manier door te komen. En toen dat dan lukte was het a) voor Blossom de Liefde en b) voor mij de Liefde maar ook de Vreugde om weer op deze manier met u te kunnen spreken, maar ook omdat het voor mij een hele eer is om dit te doen.

In deze tijden die u doormaakt, in deze tumultueuze beroering en het bedrog en de leugens waar u doorheen moet zwemmen … begrijpen wij dat het voor diegenen onder u die het meemaken op de Planeet … wij begrijpen het zo goed als wij kunnen, aangezien wij niet dáár zijn … hoe moeilijk het voor u is om te OVERLEVEN.

Dat is zulk een sterke bewoording … wat een zin, om dit zo uit te spreken … maar wij begrijpen hoe zwaar het is voor u, om te OVERLEVEN … dat is waar u nu mee bezig bent, wat u moet doen …

U vasthouden aan het enige wat u bezit: Het Licht, de Liefde, de Waarheid … binnenin u.

En bij dat éne – zoals Blossom het al eerder zei – kunt u zich vasthouden aan het FEIT dat u niet alléén bent.

Kijk eens naar … als u op uw schermen de beelden ziet die zijn gefilmd van miljoenen mensen die samenkomen om te protesteren … die samenkomen om te tonen hoe velen van u er werken voor het Licht … en dan zijn er de velen, die dat niet doen en de velen die nergens iets van af weten, omdat ze volledig zijn verdoofd en afgestompt door alles wat ze zien en opnemen in hun brein en hun Wezen.

U begint te herkennen en in te zien hoe er overal om u heen – zoals Blossom de laatste tijd ook vaak heeft gezegd – ‘duidelijk zichtbaar verborgen’ zoveel indoctrinatie en programmering is, waaraan u … wat is het juiste woord … dit is niet het juiste, maar ik bedoel te zeggen … waarvoor u ontvankelijk bent … (naar mijn aanvoelen wou White Cloud zeggen ‘waaraan u bent blootgesteld’ – V)

En u moet zich door dat alles heen werken … hoe Sterk bent u, dat u dit kunt! Hoe Sterk bent u, dat u kunt herkennen wat niet goed is … wanneer het u dag na dag telkens weer wordt opgedrongen en u daar … daar doorheen moet breken. Mijn Vrienden, ik toon dit beeld nu aan Blossom: als van een bloem die zich onder de grond bevindt, en iemand legt er een laag cement overheen … die bloem heeft de Kracht, hoe klein dat zaadje ook is … om doorheen die cement te groeien … terwijl de steel van een bloem zo breekbaar is … en toch bezit het de innerlijke Kracht om niet enkel doorheen het cement te geraken, maar ook tot bloei te komen.

Dit is wat u ook bezit, binnenin u, mijn Vrienden … die KRACHT om vol te houden, wanneer u denkt dat u er niet meer doorheen kunt komen … en u voelt dat uw Kracht verdwenen is … denk aan de bloem die doorheen het cement groeit … denk aan dat Wonder!

En u mijn Vrienden, BENT DAT WONDER! Daarom bent u uitverkozen om hier te zijn, omdat u binnenin u die Kracht bezit om door te gaan, vol te houden, door te zetten … en tot bloei te komen. Om uw Licht te tonen, om UZELF te tonen in de VOLHEID van dat zaadje dat groeide.

U kunt dit. U DOET HET AL en u zult het blijven doen, want dit is waarvoor u bent gekomen, daarvoor bent u hier.

Ik begrijp, dat wanneer ik de woorden ‘de tijd zal komen’ uitspreek, dat Blossom dan met haar ogen rolt … DE TIJD ZAL KOMEN waarin u uw DANK zult uitspreken naar uzelf, naar de Goddelijke Bron, omdat u de Moed en de Kracht heeft gehad om door te zetten.

Omdat u de Verandering zult ERVAREN. Het spijt mij u te moeten zeggen dat u ook nog méér beroering zult ervaren, maar het moet een punt bereiken waarop het niet meer verder kan gaan … en als die tijd aanbreekt, dan zal die Golf van Liefde, die Energie van Liefde over/doorheen/binnenin uw Planeet spoelen …

U WÉÉT DIT … omdat het u getoond werd, voordat u hierheen kwam … en u bent akkoord gegaan om te maken te krijgen met alles waarmee u nu te maken heeft … omdat u wéét dat deze Golf van Liefde …dit Gebeuren, zo u wilt … ZAL PLAATSVINDEN.

En wanneer het zover is, dan zal de Verandering … de Verandering in Trilling op uw Planeet en in alle Wezens … zo heel anders VOELEN … dan hoe u zich nu voelt.

Gelooft u mij? Wéét u dit, in uw diepste innerlijk? VOELT U HET, BINNENIN UZELF?

Want als u het niet voelt, keer dan opnieuw naar binnen tot u HET GEVONDEN HEEFT want het is DAARBINNEN, en als u het nu niet voelt dan komt dat omdat u bent uitgeput tot er bijna niets meer van u over is … Keer u dus naar binnen en herlaad uw batterijen, bouw uw Kracht weer op en uw Vertrouwen in WAT ER KOMEN GAAT.

Uw Licht, uw Liefde, uw Waarheid … zijn zo Sterk, zo Helder … dat ze uw Wereld en de mensen die haar bewonen kunnen veranderen.

U … uw Licht, uw Liefde, uw Waarheid kunnen de mensen op uw Planeet veranderen … zij die verdwaald en bang zijn, en die doen wat hen wordt opgedragen omdat ze niet beter weten …

Maar uw Licht, uw Liefde, uw Waarheid kunnen hen veranderen. Help hen. Sta hen bij om hun eigen Licht, hun eigen Liefde en hun eigen Waarheid te vinden. En voeg u bij deze Lichtgroep.

U zult steeds verder stappen … Mijn Vrienden, Blossom heeft gelijk: er is niets nieuws te zeggen. En Blossom is ook afgeleid omdat er daarbuiten een behoorlijk luidruchtige vogel zit en ze niet zeker is of de video dat geluid zal opnemen …

Het is niet altijd gemakkelijk om mens te zijn en met die dingen rekening te houden, terwijl je tegelijkertijd geconcentreerd moet zijn op mij en op wat ik zeg.

IK HOU VAN U! Ik wéét dat u het in u heeft om Sterker te zijn dan de Sterken, om Dapperder te zijn dan de Dapperen, en om te blijven doorzetten om uw Wereld naar het Licht te brengen en te bevrijden van het duister … want het is het Goddelijk Plan, dat u dit doet.

White Cloud kijkt recht in de camera. Als u hem in de ogen kijkt, maakt u verbinding met zijn Energie en zijn Liefde.

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.

Adieu mijn Vrienden, tot de volgende keer. Wanneer ik al dan niet ‘iets nieuw’ te vertellen heb.

Wij zeggen dank aan de Goddelijke Eénheid, dat dit gesprek heeft kunnen plaatsvinden. Wij vragen dat wij altijd nederig mogen blijven, om te kunnen dienen en ontvangen, en dat wij moedig zullen blijven doorzetten als het Licht en de Liefde.

Adieu, mijn Vrienden, adieu …

Blossom keert terug …

Blossom: Oké, niets meer aan toe te voegen, behalve … dank u voor uw Liefde en uw Steun, dank u dat u hier op de Planeet bent in deze tijden … wij kunnen dit, wij allemaal … ook al lijkt het niet zo … schijnbaar kunnen wij dit toch wel … blijf volhouden met volhouden … we zitten hier allemaal tezamen in, en we kunnen en zullen hier doorheen komen … en we zullen ZO HELDER Stralen, zo Helder en met een grote glimlach op ons gezicht, omdat we het hebben doorstaan en we HET GERED HEBBEN!

We geraken er wel, we komen wel op dat punt … dat weet ik zeker!

Ik ga proberen om nog een korte video van Goody hierbij te voegen, als hij jullie nog even zelf wil bedanken. Als die beelden hier niet bij zitten, dan is het me niet gelukt (lacht).

Ik heb ook gemerkt als ik in de camera keek, dat de lichtinval veranderde door het licht wat door de ramen komt. Mijn excuses als dat ook in de video te zien is. Ach Blossom, wie maakt zich daar nou druk om?

Hoe dan ook … dank u, dank u, dank u heel oprecht. Blijf sterk, ook als het voelt alsof het méér dan genoeg is geweest … hou vol, zet door en hou vol!

Al mijn Liefde en mijn Dankbaarheid, in Liefdevolle dienstbaarheid. I AM. Dag.

***

Goody wil liever een paar maanden wachten om zijn videodebuut te maken, zodat hij kan tonen hoezeer uw Liefde en Heling hebben gewerkt, tegen de verwachtingen in!

Blijf het alstublieft toesturen! Heel hartelijk dank!

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video
http://youtu.be/MYeqbshjgmA

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen