via  Blossom Goodchild

29 juli 2019

‘IK BEN Liefde. IK BEN Licht. I AM’.

BG: Hallo iedereen.
Welkom bij deze korte video. Soms wil ik eens wat anders, wat afwisseling in de wekelijkse channelings voor de FVL …
Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat heel fijn om te doen, maar soms is het ook leuk om een video te maken met White Cloud … laten we mijn goede vriend de Indiaan niet vergeten, die – zoals u inmiddels weet – nu kan komen en gaan zoals hij wil.

WhCl: Dat kan ik inderdaad en ik vind dat ook heel leuk.

BG: Mensen vragen wel eens of ik de hele dag door met hem aan het kletsen ben (lacht)!
Nee! (lacht) … Meestal doe ik gewoon mijn dagelijkse dingen en denk ik er niet zo aan, dat ik een energie bij me heb waar ik een praatje mee kan maken, wanneer ik bijvoorbeeld alleen ben en een kopje thee drink.

Maar het komt wel eens voor, ja. Dan vraag ik ineens: ‘hallo, ben je daar?’

WhCl: En dan antwoord ik en praten we even met elkaar over ditjes en datjes en wat er zoal gaande is. Het zijn geen diepgaande gesprekken over Veranderingen of zo … want, laat ik het zo stellen: dat is niet wat Blossom wil.

BG: Dan wil ik nu vragen: is dit dan wat jij wilt, White Cloud? Zou je dat liever hebben? Want ik denk dat die diepere gesprekken juist beter voorbehouden blijven voor gelegenheden zoals nu.

WhCl: Het is zoals jij het wilt, Blossom. Als het goed is voor jou, dan is het goed voor mij. Alles ontwikkelt zich mettertijd en de veranderingen blijven maar doorgaan. Deze ‘nieuwe manier’ (van met elkaar omgaan – V) is al niet meer zo nieuw, we doen dit nu al 6 of 7 maanden, maar het gaat steeds beter en aan een tempo dat voor alle betrokkenen geschikt is …

BG: Daar wil ik aan toevoegen dat het heel fijn is en dat hij zelfs aan de telefoon soms een gesprek aangaat met iemand. White Cloud telefoneert! (lacht) … Maar zo ontwikkelt het zich inderdaad en ik geniet er ook echt van, ook al vind ik het soms nog een beetje bizar dat hij er zomaar ineens kan zijn … Maar dat hoort nu eenmaal bij deze tijden en ik vraag me af of dat het is, waarover hij vandaag wil spreken.

Want wat zijn het bizarre tijden. Kunt u slapen? Is er iemand die kan slapen? Ik lig soms hele nachten wakker, dan doe ik wel drie meditaties en het helpt allemaal niets … en dan ineens 2 nachten na elkaar val ik als een blok in slaap!

Niet alleen de slaappatronen zijn echt bizar … maar ook de emotionele patronen en het hele gedoe rondom alles wat naar boven moet komen, om te worden opgeruimd.
Ik denk dat dat komt omdat we niet langer meer … vroegere/oude/overbodige restanten bij ons kunnen houden, welke ons niet langer tot nut zijn.
In de tijden die gaan komen moeten we echt vol in onze kracht en ons licht staan, vandaar dat het Universum ons op alle mogelijke manieren de kans biedt om te beseffen waar we nog mee zitten en wat nog weggeruimd mag worden.

Alles komt nu naar buiten, en het is eigenlijk best wel spannend en opwindend. Zo ook de channelings … de laatste 3 of 4 met de FVL hebben veel mensen weer alert gemaakt, dus hier zijn we weer, helemaal opgewonden en benieuwd naar wat er komen gaat!

Ik ga u nu laten luisteren naar de Oude Indiaan, want hij is véél interessanter dan ik ben (lacht). Of misschien ook niet … misschien ook niet … laat ik mezelf niet omlaag halen …

WhCl: Het klopt dat Blossom zichzelf vaker omlaag haalde … ‘in vroeger tijden’ … laat het ons zo zeggen. Maar haar zelfvertrouwen is gegroeid, net zoals bij velen van u, lieve vrienden.

Zeg ik u niet heel vaak, om terug te kijken en te zien hoe u was – zovele jaren geleden – en hoe nu veranderd bent? Hoeveel zelfverzekerder bent u? Hoeveel méér heeft u geleerd/heeft u zich herinnerd, om uw Kracht terug te kunnen nemen in zijn absolute volheid?

Als er twijfels ontstaan omtrent uzelf, dan bent u nu in staat om die meteen te herkennen en onmiddellijk de kop in te drukken, in plaats van erin mee te gaan.
Maar als nog niet iedereen zover is, dan komt dat nog wel.
Kijk gewoon naar hoeveel u al heeft bereikt, hoe ver u al bent gekomen.

Hoeveel sterker voelt u zich – niet alleen maar BINNENIN uzelf maar OVER uzelf. Er zullen zich omstandigheden voordoen/aandienen die u zullen dwingen om voor uzelf op te komen, om in uw Kracht en uw Licht te gaan staan, om te ZIJN WIE U BENT.

Ik heb het ook al eerder/vaker gezegd … in deze video vertel ik misschien niet zoveel nieuwe dingen, zet uzelf dus niet teveel op het puntje van uw stoel … ik herinner u alleen maar aan dingen die u in deze tijden kunnen helpen.

Ik heb dus al vaker gesproken over dat u uzelf kunt meenemen … weg uit dit alles, naar een hoger gelegen plek … om te kijken naar uzelf, om uw fysiek lichaam even weg te nemen en alleen maar te kijken naar uw Licht.

Waar kiest u voor … hoe verkiest u, om uzelf te zien?
Want de U, die u wéét dat u bent, zou – wanneer u zo naar beneden kijkt – een Stralend Licht van Liefde moeten zijn. Is dat wat u ziet, wanneer u ervoor kiest om van bovenaf naar uzelf daar beneden te kijken? Als ik het zo mag zeggen …

Dat zou wel moeten, want dat is wie/hoe u bent … binnenin deze vermomming.
Wat bent u, binnenin dit omhulsel? Haal het weg, dit uiterlijk voertuig … en WEES dit Licht.

U KENT UW LICHT. U KENT DE LIEFDE, DIE U DIEP VANBINNEN BENT.
Vandaar dat u, wanneer u over straat loopt of in gezelschap bent … kunt neerkijken van bovenaf en kunt zeggen: ‘o ja, ja … dat is wie ik ben! Dat is wie ik ben, uitstralend naar al die mensen, waar ik ook ben … waar ik ook ga … mijn Licht straalt uit …
IK BEN DEGENE DIE IK HIER KWAM ZIJN.

Al die kleine aanwijzingen, om u in uw Lichtkracht te brengen en te houden … en geloof mij, mijn Vrienden, in de komende dagen zult u zich die kracht moeten herinneren, zult u in uw Licht moeten blijven …
Toen de FVL – en ikzelf ook – u hebben gezegd: ‘bereid u voor, bereid u voor, bereid u voor’ … en u ons vroeg wat wij bedoelden …

BG: Zelfs ik zei: ‘Voorbereiden? Waarop? Als we nu eens wisten waarop we ons moeten voorbereiden … als we ons voorbereiden op een picnic, dan moeten we broodjes gaan smeren (lacht) … maar we weten toch helemaal niet waarop?’.

WhCl: U moet uw Ziel voorbereiden … u heeft uw Ziel voorbereid …

BG: En dan vraag ik weer: ‘hoe doen we dat?’

WhCl: Door steeds weer de woorden te herhalen, welke de FVL u heeft gegeven en die al zo vaak zijn uitgesproken: IK BEN het Licht. IK BEN de Liefde. I AM.

U kunt het op uw eigen manier zeggen. Het is niet zo heel belangrijk of u zegt
‘IK BEN de Liefde. IK BEN het Licht. I AM’ of dat u zegt ‘IK BEN Licht. IK BEN Liefde. I AM’.

Het allerbelangrijkste, wanneer u dit steeds weer herhaalt in uw Wezen is dat u het VOELT … DAT U WÉÉT …

U BENT HET LICHT. U BENT DE LIEFDE.
U BENT LICHT. U BENT LIEFDE. I AM.

Wat bent u?
IK BEN LIEFDE. IK BEN LICHT.

En hoe méér u dat blijft herhalen in uw hart-ruimte … niet in uw hoofd, maar in uw hart, mijn Vrienden … blijf het steeds weer herhalen en visualiseer uzelf daarbij, als deze wonderbaarlijke, machtige Energie van Licht en Liefde.

Terwijl u dit uitspreekt, moet u beseffen dat u zich verbindt met allen op uw planeet – en zij die niet op uw planeet zijn – die precies datzelfde zijn.
Zie dan ook hoe uw Licht zich voegt bij de anderen, hoe het samenvloeit tot één Licht … en VOEL die Kracht binnenin in u, als één … u bent NIET alleen …

Uw Kracht, wanneer u dat Licht en dit Weten op deze manier bij uzelf binnenbrengt, is een Kracht waar u totaal geen weet van heeft … als ik zo brutaal mag zijn om dat zo tegen u te zeggen.
Maar ik zeg u dit, omdat … datgene wat u denkt te zijn …
vermenigvuldig dat, vermenigvuldig het, vermenigvuldig het in veelvoud en blijf het vermenigvuldigen, want het gaat zo oneindig véél verder dan de kracht die u bekend is …
En als u wéét hoeveel Krachtiger en hoeveel groter uw Licht is, dan kunt u die Kracht en dat Licht nog méér uitsturen, wanneer u zich met elkaar verbindt.

En deze tijden van ‘op zijn kop en ondersteboven’ welke nu zijn aangebroken – en er zullen er nog veel méér volgen, mijn Vrienden – zullen niet meer zo ‘op hun kop staan’, zodra u alles wat zich als ‘ondersteboven’ aandient, gaat bekijken vanuit deze invalshoek:
IK BEN Licht. IK BEN Liefde. I AM.

Weet ook, dat u allen hetzelfde doet, als Eén. De uitwerking die dat zal hebben/reeds heeft op uw Planeet, op elke levende Ziel, op uw bomen, uw bloemen en alles wat leeft … u verandert uw wereld hierdoor.

Alles wat onder uw aandacht komt aan negativiteit of wat onthuld moet/gaat worden … en wat u zal choqueren tot in het diepst van uw wezen … dat alles kan worden opgelost, het zal verdwijnen … door de Kracht van uw Kennis van uw Licht, als Eén.

BG: Het is heel interessant, nietwaar … omdat hierover al zo lang gesproken wordt en … nu sommige mensen voor het gerecht worden gebracht en er zaken bekend raken, voelt het toch echt wel als ‘het begin van …’ en dat is heel spannend omdat het ons in bepaalde opzichten toch een gevoel geeft van ‘hier gaan we dan’ … zo voelt het voor mij, althans …

Dus dit voorbereiden – ik weet niet hoe dat voor u is, maar voor mij in elk geval wel – ik word ’s ochtends wakker en zeg meteen ‘IK BEN Liefde. IK BEN Licht. I AM’.
Dat blijf ik herhalen … in de badkamer, de keuken, mijn auto … ‘IK BEN Liefde. IK BEN Licht. I AM’. Ik VOEL echt dat dat het enige is wat wij moeten doen … behalve natuurlijk de boodschappen en ons werk en het huishouden (lacht) …
Gewoon maar dat Licht zijn, en die hoogste ‘Energie van Plezier hebben’ uitstralen.
Zo winnen wij uiteindelijk, nietwaar? Gewoon maar door de Energie van Licht-Hartigheid hoog te houden.

Soms schrijven mensen me en zeggen ‘wat moeten we doen met al die gruwelijke dingen? Hoe gaan we ermee om, hoe pakken we het aan?’
Maar zoals White Cloud ook al zegt … dit is de manier!
IK BEN het Licht. IK BEN de Liefde. I AM.
Hoe eenvoudig kan het zijn!

Als we bepaalde dingen horen of opzoeken – en heel eerlijk, soms word ik er misselijk van – dan kun je in een hoekje kruipen en denken ‘deze hele wereld gaat naar de verdommenis’ … of je kunt denken: ‘oké, hier hebben we ons op voorbereid. IK BEN Licht. IK BEN Liefde. I AM.

Voeg daar uw hoogste Energie aan Licht-hartigheid bij en verander ogenblikkelijk uw gedachtepatroon, omdat u wéét hoe sterk uw Licht is.
Ik vertel u echt niets nieuws, (lacht) maar net zoals White Cloud ook zegt … het is een herinnering aan ‘waarom wij hierheen kwamen’ …

We zijn hier al zo ontzettend lang mee bezig, maar zoals ik zeg … weet u, in 2012 waren we heel opgewonden over dit alles en toen volgde de teleurstelling, omdat we beseften dat het niet ging zoals wij ons hadden voorgesteld.
De Energieën waren echt wel veranderd, maar wij hadden ons verwacht aan vulkaanuitbarstingen en straten die zouden instorten en het verschijnen van een Machtig Wezen aan de hemel of iets dergelijks.
Wel … ik heb het allemaal niet gezien!

Maar dit keer denk ik … wel … het voelt anders … WIJ zijn anders.
Als we terugkijken van 2012 tot nu … zeven jaren later … hoe anders wij zijn, hoeveel sterker wij zijn geworden, hoeveel er veranderd is op onze Planeet … er vindt zoveel groei plaats, zoveel mensen komen op voor hun rechten. Er gaan al zoveel dingen de goede kant op, als wij ze willen zien.
Daarom denk ik dat we er nu echt heel dichtbij zijn … dat we bijna van start kunnen gaan.

… Vooruit dan, ik weet dat je het woord wilt. Ga je gang! (lacht)

WhCl: Blossom is zich ervan bewust dat ik wil spreken over …

BG: (lachend) Het voelt altijd een beetje raar, als dit onderwerp ter sprake komt. Maar ik zal White Cloud het woord laten voeren en ik zal me afzijdig houden en niet tussenkomen.

WhCl: Het gaat over wat velen van u noemen ‘HET GEBEUREN’ … wat ik Het Gebeuren heb genoemd, evenals de FVL. Sommige mensen vragen of het ooit zal plaatsvinden, anderen vragen of we er middenin zitten …

In zekere zin zitten we er middenin, omdat alles wat er gaande is en wat zich nu opbouwt er deel van uitmaakt … dit zijn de … ik kom niet op het woord … misschien … de ‘huwelijkse voorwaarden’ …

BG: (lachend, fluistert zachtjes) Ik denk niet dat dat klopt …

WhCl: Maar u weet wat ik bedoel … het maakt er deel van uit, het is als het ware de aanloop ervan, de opbouw er naartoe.
De tijd waarin u leeft en de Energieën die zo belangrijk, zo krachtig, zo zuiver en zo hoogstaand zijn en die nu binnenstromen op uw Planeet en in uw Wezen … zij bereiden u voor. Zij maken deel uit van Het Gebeuren …

En toch … (zucht) … het is … u kunt het op vele manieren beschrijven, maar ik wil het omschrijven als … een Golf van Liefde … omdat dat het dichtstbij komt om te beschrijven hoe het zal voelen – hoewel het onmogelijk is om het echt te beschrijven hoe het zal voelen, omdat het zal voelen als een Golf, een gevoel dat u overspoelt, dat de Planeet overspoelt, en als ik zeg een Golf van Liefde dan bedoel ik dat ook echt zo.
Zal alles wat u ziet anders gaan lijken, wanneer dat gebeurt? Ja.

Vanwege de Energie die deze Liefde inbrengt, zal alles verzacht worden. Ik toon Blossom nu een soort van … Regenboogkleuren, maar van de meest prachtige zachtheid. Dingen die aan de Hemel zullen gaan plaatsvinden, in de vorm van kleuren en klanken, zullen u laten weten dat ‘het er is’.

Maar … het is zo moeilijk … ik wil de dingen voor u niet uit hun proportie halen … er zullen steeds méér ’tekenen’ gaan zijn (bij gebrek aan een beter woord), naarmate het dichterbij komt, méér tastbare gevoelens … als u dit kunt begrijpen … die u zullen duidelijk worden en u zult denken ‘is dit het?’ … het kan er deel van uitmaken, het kan behoren tot de voorbereiding ervan. Maar als het komt, … het woord wat bij mij opkomt is ‘voorbode’ …

BG: Ik weet niet eens wat voorbode betekent (lacht). Maar goed, ik zal hem laten praten …

Hoewel, als ik toch even mag onderbreken … ik heb het idee dat er zoveel dingen gaan gebeuren, waarbij wij ons zullen afvragen ‘is dit het’, ‘is dit het’, ‘is dit het’?
En dat is het dan niet … maar ik denk dat er iets enorm groot gaat komen – of dat de Zonnevlam is? … ik zal het hem even vragen. Is het de Zonnevlam, waar ik aan denk?

WhCl: Het is inderdaad zo, dat de Zonnevlam een belangrijk deel vormt van Het Gebeuren. Laat ik het zo stellen … er wordt veel gesproken over de Zon, die een Portaal vormt voor de Energie van de Goddelijke Bron.

Vandaar dat de Energie van Liefde, welke afkomstig is van die Goddelijke Bron, doorheen dat Portaal zal komen en daarvoor zijn de uiterste randen van de Zon als het ware de opslagplaats, de Golf van Liefde wordt erdoor als het ware opgenomen en het zal … het is niet uit te leggen, ik kan het niet uitleggen …

BG: Ik denk wat Hij wil zeggen, wat wij willen zeggen … is dat DAT zal gebeuren, maar klopt het, White Cloud, dat je wou zeggen dat dat als éérste zal komen en dat er daarna nog veel méér zal volgen?

WhCl: Dat is precies wat ik wou zeggen. Ik weet niet waarom ik het niet kon verwoorden, misschien omdat het eigenlijk niet in woorden te bevatten is, maar toch proberen wij het duidelijk over te brengen, om u toch een beetje op de hoogte te brengen.

BG: Maar White Cloud, veel mensen vragen wat er zal gebeuren. We hebben het hierover gehad in heel wat channelings, maar … WAT gaat er dan gebeuren?
Zal het zoiets zijn als ‘ah kijk, daar gaan we … o wacht, ik wou een kopje thee zetten, even de waterkoker aanzetten …’ wat gaat er nu eigenlijk gebeuren?

WhCl: Wij KUNNEN u niet vertellen wat er precies gaat gebeuren, omdat elke Ziel … ELKE ZIEL VOOR ZICH … anders zal reageren.

Wees er zeker van, dat elke Ziel deze immense Golf van Liefde diep vanbinnen zal VOELEN.

Wees er zeker van, dat niemand het kan/zal ‘missen’ … geen Ziel, geen Wezen, geen mier op de wereld, geen blad aan een boom, geen wolk aan de hemel zal deze Energie missen … dat is gewoonweg niet mogelijk.

Hoe elke Ziel verkiest om vanaf dat ogenblik verder te gaan … is zoals altijd de vrije keuze van elke individuele Ziel.

Moet ik u nog zeggen … als het eenmaal heeft plaatsgevonden …

Wanneer u dan kijkt in de ogen van een vriend, een partner, een moeder of een kind … van iemand die u voorbijloopt op straat … wanneer u in hun ogen kijkt, zult u hen anders zien – en zij u.
U zult knikken en er zal een herkenning zijn van het Licht dat u bent, wanneer u diep in elkanders ogen kijkt, gewoon in het voorbijgaan.

Er zal een vreugde in uw hart zijn, een weten diep vanbinnen en een instemmend knikken … ja, ja alles is anders nu …

BG: Veel mensen willen weten of deze Zonnevlam/Het Gebeuren/De Gebeurtenis of hoe we het ook willen noemen, zal plaatsvinden gedurende al het ‘op zijn kop staan/ondersteboven zijn’ en al de onthullingen van gruwelijkheden die nu bezig zijn voor ons en onze Planeet. Zal dat gelijktijdig plaatsvinden?

WhCl: We kunnen geen dag-tot-dag schema geven van hoe de onthullingen zullen plaatsvinden van de geheimen en al die dingen die bijzonder onaangenaam zijn. Wij kunnen daar geen overzicht van geven.
De Golf zal komen … het enige wat ik kan zeggen is, dat het uw vraag niet beantwoordt …

BG: Dat helpt echt, dank u wel (lacht).

WhCl: Het zal komen, Blossom en u allen, op het meest Goddelijke ogenblik.
Het is niet zo/zal niet zo zijn, dat u moet wachten tot alles op uw Planeet helemaal ’tiptop’ is, zoals Blossom zou zeggen.
Nee … nee, … het zal … laat ik het zo zeggen … als u denkt dat u er niets méér bij kunt hebben …

BG: Ik moet zeggen … er zijn tijden geweest dat ik echt dacht ‘Ik heb er genoeg van, haal mij maar op, Scotty’ (uit de Star Trek-serie – V). En er zijn ook nu mensen die het niet meer aankunnen, die echt voelen dat het voor hen teveel wordt.
Hoeveel méér gaan we nog te verwerken krijgen, vraag ik me af?

WhCl: Nog heel wat méér.
Maar ik bedoel dat niet zoals u tot nu toe heeft moeten wachten.
Het is omdat alles zal worden opgegraven – zo u wilt – de beerput moet worden opengegooid … u wéét dat er dingen gaande zijn, het is niet zo dat u alleen nog maar moet wachten …

Het is dus anders, het is heel anders voor u … en met/door alles wat komt bovendrijven zult u tot het punt komen waarop u denkt: ‘ik kan dit niet meer aan’.
Laat ik het zo zeggen: u hoeft niet meer te wachten totdat alles in de tuin volledig in bloei staat, er kunnen ook tussentijds al dingen gaan plaatsvinden.

BG: Oké, dat maakt toch al iets meer duidelijk.
Ik wil niet te lang doorgaan, anders raken de mensen misschien verveeld door de lange video. Maar ik denk dat we toch wel heel wat besproken hebben. Ik kan geen belangrijke onderwerpen meer bedenken, die we nog zouden moeten behandelen.
Ik ga Hem dan maar afscheid laten nemen … en daarna kom ik nog even terug!

WhCl: Mijn Vrienden, voel alstublieft in uw hart de Liefde die niet alleen ik, maar zo ontelbaar vele Ziele-Energieën u toezenden, om u sterk te houden.
Het is zoals ik aan Blossom laat zien, ze banen zich een weg door de enorme massa … ‘laat me erdoor, ik wil naar voren, ik wil daar zijn zodat de mensen ook mijn Liefde kunnen voelen’ …

(White Cloud laat een stilte vallen) …

BG: Zie je, White Cloud, de mensen vragen zich dus af wat er gebeurde in die stilte … waar jij aan dacht en zo …

WhCl: Ik dacht aan duizenden dingen tegelijk … maar die hoeven niet te worden uitgesproken, dus laten we het daar maar bij …
Aanvaard alleen datgene wat ik verteld heb, als Waarheid, indien dat voor u zo voelt. Indien niet, aanvaard het dan niet als Waarheid.
Volg UW Waarheid, volg UW Hart, volg UW Licht, volg UW Liefde.
En wéét boven alles dat u nooit alléén was, bent of zult zijn.

HET IS ZOVER, LIEVE VRIENDEN, HIER GAAN WE DAN …

Tot we elkaar weer ontmoeten, zeg ik tegen elk van u ‘adieu’.

Wij zeggen dank aan de Goddelijke Eénheid, voor het mogelijk maken van deze overdracht, wij vragen zoals altijd dat wij nederig mogen blijven, opdat wij kunnen dienen en ontvangen, opdat wij onbevangen verder mogen gaan als het Licht en de Liefde.

Adieu, mijn Vrienden, adieu!

BG: En van mij, het beste en tot de volgende keer!

En dank aan iedereen voor uw steun. Het raakt me altijd diep: uw vriendelijkheid, uw mooie e-mails waarin u mij bedankt voor wat ik doe.
Het is een eer, het is oprecht een eer, dus dank u dat u bij mij blijft op ieder ogenblik en … weet u … White Cloud heeft net gezegd ‘Het is zover, hier gaan we dan’ …

(lacht) We zullen het zien, toch?
Dank u wel, tot de volgende keer! Dag!

Hartelijk dank.
IK BEN het Licht.
IK BEN de Liefde.
I AM.

 

De video waaruit dit bericht komt, kunt u bekijken en beluisteren op: https://www.youtube.com/watch?v=lchEdpuW5o4&feature=youtu.be

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! klik HIER

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can. klik HIER

**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’  waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op onze website onder de titel ‘BG: Wij veranderen het Spel, zodat de Lichtshow kan plaatsvinden’, geplaatst op 9 november 2018. – V**

The link to be able to access all my YouTubes is klik HIER

Website: Blossom Goodchild

*****

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Met ingang van 2018 worden deze vertalingen ook gepubliceerd op Galactic Channelings