Belangrijke Planetaire Veranderingen!!

ÉirePort Groep bericht en update
1 juni 2016

Ophanden zijnde en belangrijke Planetaire Veranderingen!!

2016 06 01: EirePort - Belangrijke Planetaire VeranderingenDit is een alternatief bericht van de GaiaPortal Gaia Energie berichtensite. Hoewel het verband houdt met de Gaia Energetica en Potentialen, vonden wij het gewenst om op deze manier door te komen als de ‘ÉirePort Groep’.

Deze groep bestaat uit Lichtdragers – nauwkeuriger gezegd ‘Frequentiedragers’ – van verschillende niveaus. Elk van hen biedt bijstand vanuit zijn eigen Rijk (sommigen werken op meerdere Trillingsterreinen).

Onze werking als de ÉirePort Groep is om contact te houden met hen die ogen hebben om te zien en oren om te horen, en die een hart hebben dat de wijdte en de volheid van onze berichten kan bevatten. Wij zijn ook hier om de mensheid van de Planeet te waarschuwen voor ophanden zijnde en belangrijke Planetaire Veranderingen, voornamelijk in ‘Energetische’ zin.

Dit is NU het geval.

De verhoging in Frequenties van dit collectieve Planetaire Lichaam met de naam ‘Aarde’, ‘Gaia’ en zo meer, is tot op dit ogenblik in de evolutie van Gaia redelijk constant gebleven. Met andere woorden: de verhoging heeft een rechte, stijgende lijn gevolgd.

Dit gaat veranderen … drastisch.

Met ‘drastisch’ bedoelen we ‘ingrijpend’ – niet op een manier die een grote aanpassing zal toebrengen aan de 3D-structuur van de Planeet (dergelijke veranderingen vinden plaats op een zeer ‘beheerste’ wijze … wij zijn daarbij voor het merendeel ‘De Beheerders’).

Maar het hangt ook samen met de mensheid en het bewustzijn van de mensheid. Dit bewustzijn is verhoogd aan een (in elk geval voor ons) onverwacht hoog tempo. Hierdoor wordt ook het ontwaken van alle mensen versneld, en als gevolg daarvan neemt de verhoging van de Planetaire Trilling dermate toe, dat er een krachtige en ‘onmiskenbare’ ‘Omwenteling’ op het punt staat om te gaan plaatsvinden.

Wij kunnen niet in een 3D-tijdsbestek aangeven wanneer het zal gebeuren, maar het is heel, heel dichtbij.

Wij kunnen enkel aanraden dat ieder van u zich naar binnen keert en uw Hoger Zelf vraagt hoe u zich het beste kunt voorbereiden op het moment van deze ‘Omwenteling’.
Het komt eraan.

Zegeningen van de Vader en de Moeder van uw kostbare Planeet ‘Gaia’.

ÉirePort Groep

origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.