Bekijk het nieuws objectief

Bekijk het nieuws objectief

Bericht via FB – 18 juli 2016

In 2001 kwamen er in Amerika 3000 mensen om het leven tijdens het false flag-gebeuren van 11 september. ‘False flag’ betekent niet dat er geen mensen geschaad worden. Het betekent dat de regering de misdaad begaat, maar het doet voorkomen alsof iemand anders de schuldige is. Het gaat om het scheppen van de omstandigheden die het mogelijk maken voor de regering om haar agenda door te voeren. In 2001 was dat het invoeren van de Patriot Act, waardoor het de regering onder meer mogelijk werd gemaakt om al onze telefoons af te tappen, en om gelijk wie op te pakken en gevangen te zetten die zij beschouwen als ‘terrorist’.

In 2016 is de Cabal een stapje verdergegaan en nu zijn ze uit op een volledige en wereldwijde burgeroorlog. Dit betekent dat ze uitlokkers naar de grote steden sturen om aan te zetten tot geweld, en dat ze tijdens ‘het nieuws’ dit gewelddadige spektakel aan de mensen tonen, om de bevolking verdeeld te houden en bang te maken.

De reden waarom u zoveel ‘enkelingen’ deze daden ziet uitvoeren is omdat deze gedachte bij de mensen het meeste angst opwekt. Zelfs IS heeft basissen die we kunnen opsporen en bombarderen, maar hoe bereid je je voor op de onwillekeurige, waanzinnige daden van gestoorde personen? Dat kan niet, toch? Door een dergelijke doodsangst en destabilisatie in de wereld te brengen, kan de Cabal ons zijn ‘oplossingen’ bieden – die onveranderlijk roepen om méér regering, méér wetten en méér controle over de mensen.

Hoe kunt u helpen? Door uw emotionele reactie weg te houden bij het nieuws dat de grote media u tonen. Het is allemaal een gewelddadig spektakel dat BEDOELD is om emoties op te wekken. Door dus uw emotionele reactie te bedwingen, geeft u geen voedsel aan de werking van negatieve emoties. Bekijk het objectief. Zelfs als u gelooft dat de nieuwsberichten volledig wáár zijn, hecht er dan toch niet uw emoties aan.

Beoefen elke dag opnieuw het scheppen van uw wereld, vanuit de vredige, evenwichtige plek in uw Hart.

‪#‎NiceFrance‬ ‪#‎FalseFlag
FB Angel Anam Cariña

2016 07 18: AAC - Bekijk het nieuws objectief

Bij het oorspronkelijke bericht staan twee foto’s.
De eerste foto toont een witte vrachtwagen die bij een ongeluk een koe heeft doodgereden. De hele cabine en voorkant zijn overdekt met bloed en mest.

De tweede foto toont de witte vrachtwagen die in Nice 84 mensen heeft doodgereden.
De cabine en voorkant zijn onberispelijk.

* * * * *

RICHTLIJNEN OM TE DELEN: Wij verzoeken u om onze teksten niet te kopieëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

2 comments

  1. Jullie zijn goed bezig dit aan het licht te brengen hopelijk dat meer mensen gaan nadenken of dit wel zo is en de vraag waarom. Van de doorstroom media wordt ik ziek, de mensen van de domme houden. Ik kijk geen nieuws meer en lees al heel lang geen krant.

  2. Daar ben ik het helemaal mee eens! We kunnen beter met zijn allen het positieve aandacht geven. Als we de positieve golf op gang brengen gaat de kosmos reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.