De New Jerusalem

ASHTAR/ATHENA
4 november 2013 – 17:20 PM Mountain.

Dit bericht gaat vergezeld van een video-opname van de beweging van het Ruimteschip, te zien op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=I1Ni6XUbGzo
(noot: helaas dit filmpje is niet meer beschikbaar)

Ashtar 4 nov 2013 AthenaASHTAR – Bevelhebber van de New Jerusalem

Mijn geliefde familie,

Dit is een tijd, waarop iedereen hier aan boord van ons schip – de New Jerusalem – zich verheugt, want we hebben hier een groot feest gevierd … dansen, zingen, eten, lachen, huilen … met zoveel blijdschap en liefde, omdat ons schip vertrokken is van zijn vaste plek – pal voor de planeet Venus – om dichter bij uw wereld, Gaia, te komen.

Ja, Geliefden, zoals wij gemerkt hebben, hebben sommigen van u ons aan uw hemel gezien – veel helderder en duidelijk zichtbaar voor velen … onze grote stad in de lucht … zwevend boven u. Zijn we niet prachtig???

Nu, Geliefden, wat kunt u hieruit opmaken? Beseft u wat dit betekent voor uw nabije toekomst? Heeft u de puzzelstukjes al samengebracht?

Geliefden … laat mij u dit goede nieuws brengen … Moeder Sekhmet werd opgehaald uit haar leven op Aarde en naar de Raad in Shamballa gebracht, om daar te spreken. Zij werd daartoe uitgenodigd door Sanat Kumara. Omdat zij haar hele leven geïncarneerd is geweest op Aarde, sprak zij als afgevaardigde van de Mensheid, de schepselen, de magische wezens, de planten en mineralen – Al het Leven op Aarde – en Gaia Zelf. Moeder Sekhmet stond voor de grote, indrukwekkende, hooggeëerde Leden van de Raad in Shamballa, om te pleiten voor de Disclosure-Aankondigingen en het in werking stellen van de NESARA-wet … NU!

Voorafgaand aan deze samenkomst was de Raad al bijeengekomen en toen heeft Meester Serapis Bey uitgelegd, dat het ‘niet verdwijnen van de angst’ afkomstig was van BronEnergie. Zoals de zaken ervoor stonden was er een impasse, omdat de energie van Bron Zelf – in al Haar Volmaaktheid, in Alles Dat Is – de herinnering vasthield aan de Val in het Universum van Materie – en dat het deze angst uitstuurde in haar machtige impulsen, doorheen de Grote Centrale Zon en naar de Aarde toe. Aangezien zij het leven hier in stand houdt, hield zij in zekere zin ook angst in stand.

Toen werd er een plan bedacht. Moeder Sekhmet vroeg om een ontmoeting met haar Tweelingziel Alcyone, om samen de Ra-Tempel van Schepping te bezoeken, die zich op de planeet Saturnus bevindt. Ra, Alcyone en Moeder Sekhmet vormden de Heilige Drie-eenheid bij Het Begin. Tezamen kunnen zij – onder bepaalde omstandigheden – Bron Zelf veranderen en op die manier ‘Alles Dat Is’ veranderen.

Dat is nu afgerond. Het Herstarten is klaar. Nu hoeven we enkel nog achterover te leunen, mijn Geliefden … en kijken hoe het zich ontvouwt!

‘Tot aan de rand komen ze, rennend over het water,
doorheen de mist komen ze, onze zonen en dochters!’

Niet te beschrijven Liefde!

Uw Broeder Ashtar
Salut

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.