AR: Huidige Energieën op de Planeet

2016 06 15: AR - Fractal Project2 - foto 1

Lemuriaanse Fractals: Informatie over de huidige energieën op de Planeet
door Amu Raea

15 juni 2016

In dit bericht zullen we het hebben over: de Kosmische cycli van de Planeet, de precessie* van de equinoxen (en de foton-gordel), het magnetisch netwerk en zijn energiepunten, de knooppunten en de nulpunten – we zullen een aantal puzzelstukjes bij elkaar brengen nu het lijkt alsof alles aan hoge snelheid in beweging is. Wij raden u aan om ervoor te zorgen dat u eerst deze beginselen begrijpt, voordat u dit bericht gaat lezen.

* http://www.woorden.org/woord/precessie: verplaatsing van de nachteveningspunten op de ecliptica van oost naar west, tegen de volgorde der tekens van de dierenriem in

Ik schrijf dit terwijl mijn gedachten alle mogelijke kanten opgaan. Gedachten over de magnetische structuur van de Planeet, hoe die gemanipuleerd wordt en hoe we die kunnen transformeren. Alle logica komt samen, de stukjes van de puzzel ontploffen in mijn brein met trillende herinnering, en ze zorgen voor oneindige gedachten die stromen alsof er karrenvrachten aan ideeën zijn over hoe we een hele Nieuwe Wereld kunnen scheppen.

Laat me iets uitleggen over de cycli en het vervroegen van de equinoxen. Ons Zonnestelsel maakt deel uit van een groter systeem dat ‘de Pleijaden’ heet: de Zeven Zusters die draaien rond hun eigen Centrale Ster die Alcyone wordt genoemd. Onze Planeet draait in 365 dagen rond de zon; onze Zon draait in 26 000 jaren rond Alcyone en Alcyone draait in 225 miljoen jaren rond het Centrum van het Sterrenstelsel.

2016 06 15: AR - Fractal Project - foto 2

Op 21 december 2012 hebben we een precessie van de equinoxen gehad, waarmee het begin werd aangeduid van een geheel nieuwe cyclus, het einde van een omwenteling van onze zon rond Alcyone en het einde van een omwenteling van Alcyone rond het Centrum van het Sterrenstelsel (die duurden respectievelijk 26 000 en 225 miljoen jaren). Aan het einde van deze cycli – hetgeen de precessie van de equinoxen wordt genoemd – komt ons Zonnestelsel in een foton-gordel, een magnetische donut van zeer dichte fotonen-energie rondom Alcyone. Op een bepaald niveau bevinden wij ons op precies het juiste tijdstip om getuige te zijn van één van de grootste veranderingen die ooit hebben plaatsgevonden.

2016 05 16: AR - Fractal Project - foto 3

Er zijn stromen van geluidsfrequenties verspreid via oude bouwwerken, Heilige sites, piramiden en legerbasissen die op de Planeet zijn geplaatst op welbepaalde punten van het Magnetisch Netwerk, om het collectieve bewustzijn te controleren en te manipuleren. Zij gebruikten de oude Heilige sites om lagere frequenties in het Kristallijnen Netwerk te sturen – en nu nemen wij de controle terug. De Eifeltoren in Frankrijk werd gebruikt als een energetische antenne, een portaal, om op angst gebaseerde energieën in het Kristallijnen Netwerk te brengen. Wij weten dat de steencirkels in Zuid Afrika ook zulke geluidsfrequenties in het Netwerk sturen, maar we weten niet precies of die daar werden geplaatst met goede bedoelingen of om op angst gebaseerde energieën te verspreiden. We weten wel zeker dat dit het geval is voor alle legerbasissen en verschillende sites.

Maar, vlak naast al de energetische punten van het Magnetische Netwerk zijn daar ook de knooppunten en de nul-punten, de oorspronkelijke Kristallijnen Blauwdrukken van de Schepping, die daar werden aangebracht door de Pleijadiërs toen zij de mensheid vormden. De knooppunten en de nulpunten van de Planeet maken deel uit van het Gaia-systeem en zijn ‘verbonden’ met het welwillende ontwerp van het Universum. Lang geleden keken de Pleijadiërs naar deze Planeet en kozen zij 12 paren energiepunten uit. Deze zouden de dualiteit van de Planeet vertegenwoordigen. Deze 12 energiepunten zijn te vinden op 24 geografische locaties. Een totaal van 24 knooppunten en nulpunten, op bergtoppen en in woestijnen, werden uitgezocht om de meest veelbelovende delen van de Planeet te vertegenwoordigen.

2016 06 15: AR - Fractal Project - foto 3

De meeste hiervan zijn kristalgrotten, verborgen onder de grond. Het zijn tijdscapsules, die zich nu openen en nieuwe energieën inbrengen in het Kristallijnen Netwerk. Ze spelen een hele belangrijke rol en ze zijn ingesteld om in ons voordeel te werken wanneer ze geactiveerd worden, om de energieën van angst op te lossen die worden uitgezonden door de oude Annunaki-bouwsels.

De tijdscapsules van de Pleijadiërs gaan nu open, en we ervaren een oneindige stroom van nieuwe informatie in het Kristallijnen Netwerk. Hierdoor worden de oude energieën volledig onklaar gemaakt. We ervaren nu, op dit ogenblik, iets waarlijk groots. Nieuwe aanwijzingen voor de nieuwe mensen, voor de nieuwe beschaving. Nieuwe technologieën die in het magnetisch veld lagen opgeslagen als aanwijzingen, en er enkel op wachtten om te worden opgemerkt door gevoelige mensen – een beetje zoals je kersen zou plukken van een boom. Van overal in het Sterrenstelsel duiken er nu prachtige verrassingen op.

Nu is er niets dat wij niet kunnen doen zodra we de precessie van de equinoxen voorbij zijn en zijn binnengegaan in de foton-gordel, die prachtige energetische donut rond Alcyone. Het Licht wordt intenser, het versterkt alle goede intenties en schakelt daardoor de oude energieën uit. We betreden overeenkomstig hiermee steeds hogere dichtheden van Licht.

Nu zijn er oneindig veel redenen om in onze kracht te staan, om de oude energieën te transformeren, om al die Kennis te gebruiken in ons voordeel ter verbetering voor al het leven op Aarde, zonder enige inspanning en oneindig doeltreffend. Omdat we het hele Magnetische Netwerk van de Planeet kunnen transformeren, alleen maar met de kracht van één enkele gedachte.

En omdat we het aandurven om erover na te denken, het onmogelijke mogelijk gaan achten, hebben wij oneindige kracht en oneindig potentieel. Wij weten intuïtief wat we moeten doen en wat daarna gaat komen. We kunnen een einde maken aan alle lagere stromingen die energieën van angst, oorlog, lijden en drama in het Kristallijnen Netwerk sturen, gewoon door alleen maar gebruik te maken van ons bewustzijn omdat wij oneindige wezens zijn, en nu is de tijd aangebroken dat al deze negativiteit ophoudt.

2016 06 15: AR - Fractal Project - foto 4

Wij zijn op de hoogte van de Portalen, we weten hoe de Heilige sites gebruikt worden om geluidsfrequenties te verspreiden zodat het Netwerk op een lagere trilling blijft. We weten ook hoe we dat kunnen laten ophouden, hoe we er voor eens en altijd een einde aan kunnen maken en het kunnen transformeren tot nieuwe overbrengers van frequenties van Liefde, die nieuwe informatie en nieuwe energieën doorgeven van vrede, welvaart en vrijheid voor de hele mensenfamilie.

Daarvoor zijn we hier en dat is onze opdracht. Wij kunnen onmogelijk falen, want wij zijn God in belichaming. Daarom zijn we hier. Transformeer het Kristallijnen Magnetisch Netwerk, want wij zijn allemaal Meesters en we weten intuïtief al hoe we het moeten doen.

Met de kracht van één enkele gedachte, met oneindig geloof en vertrouwen, zonder enige inspanning en oneindig doeltreffend. Dat is wie wij zijn en dat is de onbeperktheid van de creatieve vonk in ieder van ons.

Er zijn geen beperkingen meer, nu het Licht in het Kristallijnen Netwerk intenser wordt – niets kan ons nu nog tegenhouden. Wij beschikken over oneindige scheppingskracht. Wij kunnen gelijk welk wapen op de Planeet onklaar maken, gewoon door de kracht van ons bewustzijn, we kunnen vrede brengen op de hele Planeet – met oneindig gemak en zonder enige inspanning.

Wat nu. Het brein gaat alle kanten op. Of juist omgekeerd (dat alles weer bij elkaar komt tot één geheel en niet langer afgescheiden is). Er is slechts één oneindig brein. Het brein van de gehele macrobloem-fractal van het hele bestaan, absoluut binnenin alles wat leeft. Oneindige Scheppingskracht door onze gedachten, emoties, wijsheid, kracht en Liefde. Door klanken, frequenties en trillingen. Door de Portalen die wij openzetten, door onze ceremonies, door wat wij geloven dat we kunnen bereiken, door hoe ver we kunnen gaan met onze gedachten.

Hoe ver we kunnen gaan met onze gedachten en onze verbeeldingskracht, zal bepalen hoeveel we kunnen bereiken met het vermogen van ons bewustzijn.

En nu worden wij een onbeperkte Scheppingskracht, voor het goed van al het leven, gewoon door de kracht van dit decreet. Gewoon omdat wij erkennen dat het zo moet gaan. Wij zijn een oneindig Portaal van Liefde, omdat wij niet weten hoe we anders zouden moeten zijn. Dat is onze ware aard, wij verspreiden oneindig de Liefde binnen het gehele Kristallijnen Netwerk van de Planeet. En door onze aanwezigheid en oneindige denken verandert alles met steeds hoger wordende intensiteit. Niets kan nu nog gestopt worden omdat de sneeuwbal aan het rollen is en steeds groter wordt. De lagere werelden lossen nu gewoon op, zonder mogelijkheid om te ontsnappen.

Dag, magnetische controle, hallo nieuwe informatie, hallo nieuwe energieën.

ESPAVO MENSHEID
Dank u wel voor het terugnemen van uw Macht!
Ongebroken hield het Rode Vuur stand en nooit zal het nog worden gedoofd. U bent Grootse, Prachtige Wezens. Moge uw onwankelbaar Verlangen van Liefde stromen als een Onsterfelijk Vuur dat het Oneindige en Eeuwige Licht doet ontvlammen in het hart van ieder mens.
En zo is het.

Amu Raea and the Lemurian Light Council

2016 06 15: AR - Fractal Project - foto 5

Origineel bericht: klik HIER

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

One comment

 1. Een gedrevenheid van ’t begin tot het einde, zo van ik heb de oplossing gevonden !!!
  alle puzzelstukjes vallen in elkaar..

  Zo helder, wat een ontroerend mooie beelden kan je vormen en er mee aan de slag gaan.
  Scheppen !!!
  Ik kreeg het helemaal warm tijdens het lezen van deze informatie.
  Het samenvallen van al de kennis… ENIG, Schitterend !!!

  Dankbaar in eeuwige Liefde

  lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.