foto: Endre

Maandelijkse Overdrachten van het Gechristende Hart, door de Elders
De Diamanten Codes en Wetend Hart – april 2016


Anrita Melchizedek

The Pleiadian Light Network

Welkom lievelingen, het doet ons veel plezier om bij u te zijn in dit Nu, in deze heilige maand april. Lieverds, tijdens de meest recente Planetaire activiteiten van maart – de verduisteringen en equinox-energieën en het Gechristende Bloemblad van uw Vermogende Hart, heeft u in toenemende mate gevoeld dat u steviger in uw waarheid en uw kracht bent gekomen als Spirituele strijders voor het Licht, terwijl u tegelijk uw eigen puin van onderdrukte en genegeerde patronen heeft losgelaten. Terwijl u observeerde, losliet, aanvaardde en/of alles in werking zette wat moest worden getransformeerd en omarmd, hebben velen van u diepe niveaus van loslaten ervaren – waaronder vele fysieke ongemakken en griepachtige verschijnselen, die een dieper samengaan en versmelten met uw Geliefde Ik Ben Aanwezigheid mogelijk maakten.

Lieverds, wij herhalen hier nogmaals het belang van vertrouwen op en overgave aan het Goddelijke; van het toestaan dat de stroom van uw intuïtieve leiding en Geliefde Ik Ben Aanwezigheid u nog dieper meeneemt naar uw openbloeien, uw grootsheid en uw Licht … om rustig aan te doen en uzelf te aarden, om gemakkelijker de oude angsten en patronen los te laten welke u niet meer tot nut zijn. Het is ook niet nodig om uzelf te dwingen tot een bepaalde richting of gerichtheid. Verbind u gewoon met uw Geliefde Ik Ben Aanwezigheid, vraag om de nodige hulp terwijl deze heilige transfigurerende Vlammen van Goddelijke Liefde hun werk doen, en Weet dat u niet alléén bent maar innig wordt gevierd, gewaardeerd en Bemind.

In deze heilige maand april krijgt dit waarnemende bewust ‘zijn’ van de veranderingen die nog moeten worden ervaren vorm – zonder oordeel en in Goddelijke Liefde – door een groter gevoel van opnieuw in evenwicht komen, een nieuw begin en de activering van het Gechristende Bloemblad van uw Wetende Hart. U bent nog méér in staat om de blauwdruk te verdiepen van uw scheppende energieën en uw dienstbare werk, nu u een diepere verankering en activering ervaart van uw Diamanten Octahedronale Lichtlichamen en de Diamanten Scheppingscodes en van Zelf Meesterschap – die samenkomen op één lijn met het Licht doorheen de energieën van de Juni Zonnewende – en een vreugdevolle hereniging van harten, zielen, sterrenfamilie en vrienden van het Licht.

Lievelingen, wij hebben deze prachtige Diamanten Scheppingscodes vernoemd die komen vanuit het Kosmische hart van Moeder/Vader God, als de achttiende straal van het Melchizedek Bewustzijn of God Bewustzijn – de straal van Transcendentie, lieverds, de straal van het Zelf Meesterschap, die samenvloeit en op één lijn staat met alle aspecten van uzelf, tot een dieper niveau van zuiverheid en onschuld en zelfkennis, in dienstbaarheid aan Moeder Aarde. Daarbij, lieverds, ervaart u een diepere verbinding van ondersteuning met uw zielen- en Sterrenfamilie en uw vrienden van het Licht – en daarmee ook het vermogen om het innerlijk kind te omarmen als uw toegang tot God. Het vermogen om dit gekwetste kind te omarmen als het ego-aspect, als het evenwicht binnen in u, dat u naar de zetel van de ziel brengt …

Om de rest van deze (Engelstalige) overdracht te lezen en te ervaren klikt u HIER
U vindt hier ook LINKS naar YouTube, MP3 en de volledige geschreven versie

LINK: http://www.pleiadianlight.net/monthly-transmissions-by-the-elders/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen