ML: Omarm de Hogere Dimensies

Omarm de Hogere Dimensies

Omarm uw Verwantschap met alles wat Leeft, alles wat ademt … ook Moeder Aarde. Wij zijn de Adem des levens in Eénheid, niemand is minder dan de ander, zelfs niet de dieren. Wij kwamen allemaal hierheen om een fysiek bestaan te ervaren en we zouden allemaal moeten leven in evenwicht, als Eén.

Niemand zou slaaf moeten zijn van gelijk welk Systeem, wij zijn Vrij om te worden wat we écht willen, om samen te leven als Eén Familie.

Wij zijn Scheppers. Verenigd, Oneindig en Zuiver. Blijf die Liefdevolle Frequenties verhogen en omarm de Hogere Dimensies! Hoe méér we dat doen, hoe méér we dat zien, hoe méér we dat zijn, des te méér zien we de enorme Eénheid die wij werkelijk zijn.

Mary Long – fb 2017 01 06

* * * * *

RICHTLIJNEN VOOR HET DELEN: Wij verzoeken u om (delen van) onze teksten niet te kopiëren en te plakken op uw website, Blog, FB-pagina, Tumblr, Pinterest, Instagram. Hoewel al deze teksten bedoeld zijn om verspreid te worden naar zoveel mogelijk mensen, vinden wij het met onze vertalingen wettelijk en ook moreel onze plicht om alle bijbehorende informatie correct door te geven.

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link gebruiken voor het hele bericht, of u kunt er stukjes uit overnemen mits u met (” “) aangeeft dat het uit een bestaande tekst komt en erbij vermeldt wie het bericht heeft geschreven, met een link naar www.spiritueellezen.org waar het bericht te vinden is. Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen
Instagram: spiritueellezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.