KATHRYN: Opleiding en Ondersteuning

KATHRYN: Opleiding en Ondersteuning Voor Verlichting
– opruimen van duistere gedachtevormen

9 december 2014

book_cover

Te gebruiken in samenhang met het boek ‘WHO NEEDS LIGHT?’ door Dr. Kathryn E. May

STAP 1: VISUAL CENTERING/MEDITATIE
Begin uw dag met Visual Centering/Meditatie.
Dit noemen we het plaatsen van onze Zuil – de verbinding tussen ons Hoger Zelf, Moeder Aarde en Opperste Schepper.
Spreek hierbij ook uw mantra uit voor die dag, bijvoorbeeld:
‘Al mijn gedachten, gevoelens, woorden en daden zijn in afstemming met mijn Ascentie.’
‘Mijn intentie is om volledig afgestemd te zijn op mijn Hoger Zelf.’

Meer mantra’s kunt u vinden onder: Harmonische Ascentie – Dagelijkse Meditaties.

STAP 2: AANDACHT GEVEN – LETTEN OP GEDACHTEN EN GEVOELENS
Blijf gedurende de gehele dag afgestemd op uw lichaam, gedachten en gevoelens (fysiek- mentaal- en gevoelslichaam). Tekenen van ongemak wijzen erop dat er iets onderzocht moet worden.

STAP 3: GEDACHTEN EN GEVOELENS SCANNEN
Terwijl u alert blijft op uw gedachten, uw gevoelens en wat u voelt in uw lichaam zult u ongemak opmerken. Dit ongemak kan komen in de vorm van onaangename gedachten zoals ‘mijn collega is een hufter’ en ‘mijn kinderen zijn lui’; onaangename gevoelens zoals ‘irritatie’ en ‘verlegenheid’; lichamelijke ongemakken zoals een verhoogde hartslag en spierspanning.

Onthoud dat er geen schuld of schaamte is, er is geen reden om u slecht te voelen; wees dankbaar dat het naar boven komt om te worden opgelost. Weet dat het een duistere gedachtevorm is die opduikt (opgewekt wordt) om u de kans te bieden die op te ruimen. Maak contact met het gevoel door het te versterken. U zult merken dat er meerdere gevoelens opkomen (gebruik indien nodig de Gevoelens Inventaris). Schrijf ze allemaal op. Laat u helpen door uw Hoger Zelf en uw Gidsen. Bepaal het gevoel dat het sterkst is. Volg die draad terug tot het vroegste moment waarop u zich herinnert dit gevoeld te hebben. (Plak er een plaats op. Wie was erbij, wat gebeurde er.) Gewoonlijk is dit de kindertijd (de Oorspronkelijke Blauwdruk). Dit onaangename gevoel toont een duistere gedachtevorm aan. Zo bent u geprogrammeerd geworden om te geloven dat u iets anders bent dan uw Ware Aard – ‘Ik ben afgescheiden’, ‘ik ben onwaardig’, ‘niemand kan van mij houden’ en ‘ik voldoe niet’. In Waarheid bent u Puur Licht, Liefde en Onschuld.

STAP 4: HO’OPONOPONO GEBED
Het Ho’oponopono gebed is een eenvoudig, elegant Hawaiiaans gebed. Wanneer het wordt uitgesproken met oprechte intentie dan corrigeert het de duistere gedachtevorm en zorgt ervoor dat wij afgestemd kunnen zijn op onze Ware Aard. Het gebed gaat als volgt:
‘Ik hou van je. Het spijt me. Vergeef me alsjeblieft. Dank je.’
Blijf Visual Centering toepassen, roep uw Gidsen, spreek het Ho’oponopono gebed uit tot de Oorspronkelijke Blauwdruk en voel hoe het zich oplost en wordt rechtgezet. Zeg dit vervolgens voor elke herhaling van die gedachtevorm, helemaal tot aan de toestand die het nu heeft uitgelokt.

STAP 5: VERSTERKEN VAN DE OPRUIMING
Ook al is uw opruimwerk voor uw persoonlijke groei, toch worden ze op een planetair niveau waargenomen door de hele mensheid.
Door uw Hoger Zelf en de Hemelse Schare te vragen om uw opruiming te versterken met hun Liefde en hoger dimensionale energieën, zal het opruimen van deze duistere gedachtevormen op het planetaire niveau worden doorgezet, met de snelheid van het Licht!!!
‘Ik BEN Liefde’, ‘Ik BEN Licht’ en ‘Ik BEN God’.

Herhaal het bovenstaande telkens wanneer er iets vervelend opduikt.
U bent op weg naar Hogere Dimensies!

Genoteerd door Kathryn E. May, 9 december 2014
http://www.whoneedslight.org

Engelstalig audio-bericht: http://www.BLOGTALKRADIO.com/ChannelPanel
PROGRAM: 5D COMMUNITY & SANANDA/JESUS

(GEVOELENS EN BEHOEFTEN INVENTARIS LIJST – Afkomstig van Dr. Marshall Rosenberg, www.CNVC.org.)

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.