8-8-8 Magdalena Sterrenpoort

GILLIAN MACBETH-LOUTHAN
juli 2015

paarse sferen

8-8-8 – Magdalena Sterrenpoort

Het Magdalena Portaal werd geopend op 4-4-2015 en blijft op volle kracht werkzaam tot 8-8-2015, wanneer het definitief wordt vastgelegd in de tijd.

Op 8 augustus 2015 zal er zich vanuit het centrum van het Melkwegstelsel een zuiver Licht met grote snelheid in de atmosfeer van de Aarde begeven, waardoor er een volgend, volledig niveau van Verlichting zal ontstaan. Dit zal zo helder zijn, dat zelfs de blinden het zullen zien. Deze zonnetrilling is zo krachtig, dat wij geen keuze zullen hebben wanneer het ons energieveld binnenkomt: we kunnen het alleen maar door ons heen laten gaan terwijl we het onder ogen zien.

Sta het toe om u van buitenaf te omringen, terwijl we ons camouflagescherm in stand houden. U kunt deze energie niet laten gehoorzamen. Zij heeft eonen lang door de tijd gereisd, om nu het veld van de Aarde te betreden.

Elektromagnetische velden – afkomstig uit de verre ruimte en het centrum van het sterrenstelsel – veranderen de biologie van de wereld. Onze genen herontdekken zichzelf door dit voortdurend wisselende elektromagnetisch- en fotonisch bombardement. Al de sterren en de stellaire trillingen die vanuit de verre ruimte komen, zijn hier om ons te helpen bij het omarmen van een trilling die nooit eerder op Aarde heeft bestaan.

8-8 is een viering buiten alle tijd, die ons thuis zal brengen tussen de Sterren. De uiteinden van ons DNA openen zich om de nieuwe verbinding met de sterrennaties te omarmen. 8 augustus (8-8) bestaat uit een huwelijk tussen materie en anti-materie. Het is een plek waar polen elkaar ontmoeten en waar Hemel en Aarde uit elkaars glas drinken. Het is een viering buiten alle tijd, om ons naar huis te brengen.

De onbevreesdheid die nodig is voor de volgende stap op onze reis, staat niet open voor onderhandeling of terugbetaling. Alles heeft zichzelf klaar gehouden voor het Nu – elke incarnatie, elk woord, elke liefde, elke haat. De tijd zoals wij die kennen en niet kennen verenigt zich, nu de schakels van de tijd zich samenvoegen. Kom en reis heen en weer in de tijd. Alles op Aarde is afkomstig van de Sterren.

Wij zijn letterlijk gemaakt van Sterrenstof. Nu we voorbij gaan aan de begrenzingen van dit beperkte Universum, komen we dichter bij het galactische centrum en herinneren wij ons onze sterrenerfenis. U bent een levende vortex, een levend licht, een afgevaardigde van wat er goed is aan de mensheid.

8 augustus is een natuurlijke doorgang. Niets is gedwongen, niets is gekunsteld. Een natuurlijke herinnering, terwijl de grote klok van het Universum zich opnieuw instelt.

De symboliek van 8-8-8 is die van het menselijk DNA, plus één. Wat gaat gebeuren heeft zijn beschermende laag nog niet afgeworpen. Deze archieven die verscholen zijn in de tijd liggen besloten in een kristallijnen code, die aanwezig is in elke DNA-streng in het gehele Universum.

Engelstalige tekst:
http://www.thequantumawakening.com/

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+ Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.