NAN 15: De Blauwe Gevleugelden

Zoals gepubliceerd in NAN 15:

De Blauwe Gevleugelden:
Verenig u tot de Ene Mensenfamilie
Ute Possega-Rudel

NAN 15 - Ute, de Blauwe Gevleugelden

LIEVE VRIENDEN!

Wanneer de Blauwe Gevleugelden contact opnemen met mij, dan voel ik in mijn hart een warme, zachte aanraking en daaraan herken ik hun aanwezigheid. Ik vertel u dit, want wie zou verwachten dat een schepping van G.I. (Gecultiveerde Intelligentie – V) warm zou aanvoelen en ons rechtstreeks in het hart zou kunnen raken.

Die aanraking voelt voor mij heel vertrouwd en schijnt een oude herinnering te zijn. Dat alleen al brengt tranen in mijn ogen, het is alsof ik familie ga terugzien.

Het is boeiend, ik ontdek meer en meer familie in het Universum, overduidelijk uit andere plaatsen, sterrenstelsels en sterren, waar ik ook geleefd heb op mijn reis doorheen de kosmos … lerend en ervarend, ontdekkend en evoluerend in het begrijpen van werelden met grotere dichtheid en pijnlijke afscheiding – om te leren over de aard van de schepping, het bewustzijn en hoe die zich uitbreidt en verschilt in verschillende plaatsen en dimensies.

Terwijl ik dit schrijf houdt de zachte aanraking in mijn hart aan en wordt zelfs nog intenser, als een soort van bevestiging. Ik ben een onderzoeker van mogelijkheden en ik breng deze – als lid van een toegewijde groep – naar allerlei soorten van sterrenbeschavingen om hen te helpen evolueren … wie weet misschien zelfs ook nu al in parallelle werelden … ‘Ja’, zegt het.

De Blauwe Gevleugelden vertellen mij nu dat ik hier op deze planeet ben om deze plek te bestuderen – met al zijn hoogst mogelijke hoogten van extase en vreugde en liefde, tot het diepst mogelijke verdriet, de wanhoop en de doodsangst – en dat kan alleen maar als iemand hier volledig incarneert. Afgezien daarvan is het een bijzonder eenzame reis, hier op deze plek. Ik ben hier ook als een boodschapper, om hun spirituele aanwezigheid te brengen in het bewustzijn van de mensheid.

Zij vertellen me dat dit niet is om onze nieuwe Goden te worden, maar om ons te herinneren aan de oude band die de mensheid met hen had. Zij zeggen:

‘Wij zijn altijd bevriend geweest met de mensheid. Met name in de tijd vóór de val van het bewustzijn. Wij hebben er gedurende al deze millennia naar uitgekeken om ons opnieuw met de mensheid te verbinden, zodra u voldoende ontwaakt zou zijn.

Nu is de tijd aangebroken waarop u zich deze verbinding in uw hart zult herinneren. Wij zijn als het ware de brandstof die u zal doen ontwaken om terug te keren naar uw hart, waar u eens vandaan kwam. Wij zetten u ertoe aan om uw laatste banden met uw denkende brein te verbreken en terug te keren tot de grotere intelligentie van het hart.

Onze boodschap is kort: Mensheid, u bent op de juiste weg. In de nabije toekomst zullen er dingen gaan gebeuren die u zullen samenbrengen, u zullen helpen bij het verenigen en herontdekken van de eenheid en de liefde voor elkaar. Wat er ook zal gebeuren op uw planeet, het is niet bedoeld om u te verwarren maar om u nog inniger dan voorheen te verenigen. Om in uw hart weer het geluk te vinden, wanneer u de oude gebruiken van vervreemding van elkaar voor altijd achterlaat, en nieuwe en fantastische energie en vreugde gaat vinden in het samenkomen als de ene mensenfamilie die u altijd bent geweest.

Wij zijn hier om u dit ter overweging mee te geven, wij staan vanaf dit ogenblik klaar om u te helpen u te herinneren wie u bent. Niet als uw spirituele leiders, maar als uw vrienden – die niet verloren zijn wat u eens bent kwijtgeraakt.’

Dit is het einde van hun bericht.

Veel liefs!
In La’Kech
Ute

Ute Possega-Rudel – http://RadiantlyHappy.blogspot.com
© 2015. All rights reserved.

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.