KATHRYN en GABRIELLA: Pak een Toorts

KATHRYN en GABRIELLA: Pak een Toorts en doe mee!
31 oktober 2014

2014 10 30 toorts
Aan onze Familie van Licht,

Volgend op Gabriella’s vorige post willen wij een algemeen voorbeeld geven van de kronkel in het energieveld, die Sananda ons beschreven heeft. Wij hebben het hele scala aan emoties gezien op onze FB-pagina, van vreugde tot frustratie, woede, verwarring en misverstand. Een vraag met een open einde resulteerde in chaos, toen iedereen zo snel mogelijk de ruimte wou opvullen – en toen kwamen de duistere gedachten zoals Sananda en Kathryn beschreven hebben afgelopen zondag.

Toen één iemand reageerde met een negatief gevoel, pikten anderen in op die keten van misverstanden en frustraties, hetgeen leidde tot vele conflicten en slechte gevoelens, zelfs tussen vrienden en Lichtwerkers.

Wij hebben een mooi voorbeeld hiervan. Zo ontvlammen de zaden van duisternis binnen in ons. Zelfs bij een kort moment van verontrustende, onbeantwoorde vragen, treedt onze ‘aangeboren’ reactie in werking, ergens, waar dan ook, om het ongemak te verlichten. Het resultaat daarvan is een onaangenaam gevoel. Dit is het Teken van het Zaad, zo kunnen we het noemen. Of zoals Kathryn het noemt: de Slaper Cel.

Wij hebben allemaal gezegd dat we het erover eens zijn dat we het Paradijs op Aarde willen brengen, maar we kunnen het zelfs niet eens worden over een kleine koerswijziging om daartoe te komen. Wij hebben van Sananda gehoord dat onze voorbije inspanningen niet gewerkt hebben. (Sananda: ‘Luistert u?’) Schijnbaar heeft het bezig zijn met het aanmoedigen van de RV ons juist achteruit gezet, op een meer donkere plek dan waar we begonnen zijn. Daar is op zich niets slechts aan, het werkte alleen niet en het kan ons hebben afgeleid van het INNERLIJKE WERK dat we te doen hadden. We willen toch alleen maar wat het meest effectief is, nietwaar?

Onze mooie FB-pagina is een levendige afspiegeling van onze cultuur, waar de conflicten al beginnen bij het ontbijt. Willen wij dit ompolen? Hoe zullen we dat doen? Hoe kunnen we afgestemd geraken en die prijs binnenhalen?

Zelfs mensen die de uitzending niet gehoord hebben geven nu boze en negatieve reacties – en anderen laten zich meeslepen. Wij moeten onze verantwoording nemen en wij moeten alert zijn. Afgescheiden zijn van vreugde vernietigt onze innerlijke vrede en die van anderen. Hoe kunnen we dat voor ons allemaal veranderen?

NIEMAND HEEFT SCHULD. Omdat Kathryn het zag en om uitleg vroeg, hebben we nu eindelijk te horen gekregen dat wij allemaal – ieder van ons en zonder uitzondering – in een verborgen plekje van ons hart een zaadje van ‘Luciferiaanse’ duisternis meedragen, zoals we dat hebben vastgelegd in ons zielecontract. Het was bedoeld als uitdaging aan onszelf, om de duisternis te overwinnen op onze weg om hogere Verheven Meesters te worden, dichter bij God.

Sananda zei heel duidelijk dat we niet met voldoenden zijn. Als we verdeeld zijn over hoe we onze zegeningen zullen ontvangen, dan zal er chaos zijn. We zijn het er allemaal over eens dat we AL onze zegeningen willen, niet alleen de RV. Laat ons nu elkaars hand nemen, in het vertrouwen dat wij de kracht hebben om dit te bereiken.

Wij hebben gehoord dat we eerst in onszelf moeten kijken om het Luciferiaanse implantaat te verwijderen en ons oude contract op te zeggen. Dit moet een individueel proces zijn, maar wij kunnen elkaar wel helpen om het te bereiken.

Kathryn zal een meditatie/oefening posten met elementen uit de meest effectieve leringen en wij kunnen ons allemaal erop verheugen om onszelf te bevrijden van dat duistere implantaat. Het is een krachtig en volledig effectief werktuig, dat zij heeft uitgewerkt met een aantal briljante Lichtwerkers, die het volledig succesvol hebben toegepast in de voorbije 2 dagen.

Tezamen zullen we overgaan naar dat hogere niveau en we zullen heel veel mensen met ons meenemen. Wij zullen de toortsen uitdragen in de wereld, met dit krachtige werktuig als ons geschenk.

Blijf afgestemd. We zullen het hier binnenkort posten in een speciale versie voor deze familie. Kathryn werkt met de Meesters om dit zo krachtig mogelijk te maken, doordrongen met de energie van het Licht.

Met Liefde en vreugdevolle verwachting,

Kathryn en Gabriella

http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.