KATHRYN: Studies voor Verlichting

KATHRYN: BTR-uitzending van vanavond en Studies voor Verlichting gaan door
29 oktober 2014

2014 10 29 verlichting zon

Lieve Vrienden,

Mijn brief aan u over mijn ontslagname van het channelen behoeft verdere uitleg. Schijnbaar was er een misverstand over mijn redenen.

Om te beginnen: ik geloof nog steeds rotsvast dat onze Hemelse Schare/Verheven Meesters ons eindeloos liefhebben en ons het beste wensen. Zij hebben mij uitgelegd waarom de beloften over de veranderingen – met name de herwaardering van de valuta – niet zijn uitgevoerd. Wij zullen vannacht in de radio-uitzending om 2 uur (Europese tijd) over dit en andere zaken praten. http://tobtr.com/s/7043505.

Ik blijf in gesprek met mijn geliefde vrienden in hogere dimensies, maar ik zal hen voorlopig niet meer rechtstreeks channelen, tenzij ze me vragen om rechtstreeks met u te praten over iets anders dan de RV.

Ik zal de RV niet meer bespreken na de uitleg van vanavond. Er zijn andere plekken waar u hierover informatie kunt krijgen.

Ik zal verder gaan met het onderrichten en bespreken van ons pad naar Verlichting en Ascentie, in de vorm van wederzijdse communicatie, persoonlijke deelname en inbreng van het publiek.

Tezamen zullen wij een programma ontwikkelen, waarmee iedereen die ontwaakt is geholpen kan worden en met ons mee kan doen in ons werk om de wereld een betere plek te maken – maar vooral om voor onszelf de Verlichting te bereiken.

De nadruk zal liggen op Verlichting en Ascentie, met hulp voor iedereen die zichzelf wil verheffen om ALLE programmering van zich af te schudden, ook de culturele gedachtevormen uit de kindertijd, die onze vooruitgang naar verandering beïnvloeden.

Wij zullen trouw blijven aan de geest van de leringen die ons in de voorbije jaren gegeven zijn en wij zullen deze – en andere, nieuw opkomende leringen – gebruiken voor het maken van artikelen, meditaties en Thoughts of the Day (dagelijkse overwegingen op FB – V) als ondersteuning om het pad naar Verlichting beter te begrijpen, gezien onze huidige uitdagingen.

Wij zullen verder gaan met het aanleren van Visual Centering, zowel persoonlijk als via de website en de FB-pagina. Channeling is altijd maar een deel van mijn werk geweest. Het is de wens van Sananda en ÉÉN dat wij verder gaan dan de dagelijkse berichten, naar een meer diepgaande ontdekking van ons eigen werk.

Ik nodig iedereen uit om mij en mijn team van briljante Lichtwerkers te vergezellen, op deze voortdurende reis naar het Licht. Ons pad zal ook verder nog worden geleid door ÉÉN en de Hemelse Schare, zoals het altijd al geweest is.

Met veel liefs,

Kathryn
http://www.whoneedslight.org

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.