Bericht van Matthew

Matthew-Ward

20 maart 2014

Met liefdevolle groeten van alle zielen in dit station, dit is Matthew en ik spreek nu enkel voor mezelf. Toen de Maleisische lijnvlucht verdween, werkte ik met een beschaving in een ander sterrenstelsel en had geen weet van dit gebeuren tot drie dagen later, toen mijn moeder er voor het eerst over hoorde en mij vroeg wat ik wist.

Daarop heb ik een collega benaderd in Nirvana en uit zijn onderzoek bleek, dat er drie personen waren die zich in een vliegtuig bevonden vlak voordat ze in Nirvana aankwamen op de dag dat het vliegtuig verdween; Mijn collega vertelde me, dat in hun dossier stond dat zij een natuurlijke dood waren gestorven – overeenkomstig hun zielencontracten – en hij kon niet nagaan of ze zich in dat bepaalde vliegtuig hadden bevonden.

Vanaf dan waren mijn moeders’ gedachten en tijd benomen door verantwoordelijkheden en familiebezoek en toen ze mij vandaag vroeg of ik nu onderbouwde informatie had, heb ik gezegd ‘ja, maar ik heb liever dat je die rechtstreeks van mijn bron ontvangt en dat is Ashtar.

Moeder, hij wacht op jouw begroeting.

—–

Ashtar, hallo! Matthew zei dat je informatie hebt over het vermiste vliegtuig. Hij wil graag dat ik die rechtstreeks van jou ontvang, dan hoeft hij niet te herhalen wat jij hem verteld hebt.

Ja, Suzy, ik weet het – en hallo! Het is lang geleden dat wij gepraat hebben en ik ben blij met deze kans om weer samen te zijn. Nadat Matthew mij vroeg om u te vertellen wat ik weet, heb ik een soort van kleine presentatie samengesteld en ik zal daar meteen mee beginnen.

Alle mensen aan boord van dat vermiste vliegtuig zijn overgebracht naar een kleine planeet die lijkt op uw atmosfeer en ook enigszins op de topografie en de bewoners lijken uiterlijk redelijk op de aarde bevolking. Toen het vliegtuig ernstige problemen kreeg die niet konden worden opgelost, hebben wij het verschoven naar een hogere dimensie en koers gezet naar die planeet. Geen enkele van de zielencontracten van de bemanning of de passagiers omvatte een dergelijk avontuur, maar er was ook geen overlijden voorzien op dat tijdstip. In zulke gevallen, mogen wij ingrijpen.

De onverwachte ervaring was voor hen heel echt, omdat zij allemaal getuige waren van de abrupte draai van het vliegtuig, maar tegelijk ook onwerkelijk omdat ze door een ruimte vlogen zoals ze nog nooit eerder gezien hadden. Er was geen paniek, omdat onze redders onmiddellijk ons communicatiesysteem hebben gebruikt om hen te vertellen wat er gebeurde en de energie van de liefdevolle verklaring schiep een vredige aanvaarding in die mensen, wiens toekomst werd omgeleid.
Het vliegtuig werd gematerialiseerd zodra iedereen was uitgestapt.

Zij werden opgevangen door een paar bemanningsleden – die qua uiterlijk en kleding een aardse vorm hadden aangenomen, om de eerste ogenblikken in het nieuwe land wat gemakkelijker te maken voor de nieuwkomers – en zij werden naar een exclusief vakantiepark gebracht, zoals u het zou noemen. Dit is de ‘nieuwe startpunt’ voor alle Aarde zielen die gered worden door andere beschavingen en er hebben zich heel veel van zulke gelegenheden voorgedaan in de voorbije eeuwen van uw tijdrekening.

Tijdens de eerste dagen ontving de groep een ‘downloading’ van de enige taal die in die wereld wordt gesproken en enige basiskennis van de bevolking. Het is een eenvoudige procedure en lijkt op de werking van uw computers. Na een oriënterende briefing en fotografisch overzicht van wat de omgeving te bieden heeft, kreeg elk van hen de keuze uit verschillende typen van woonverblijven, persoonlijke vervoersmiddelen, werk of scholing. Elk van hen kreeg een document dat dienst doet als toegangsbewijs voor alle gewenste gebeurtenissen en meer dan genoeg ‘penningen’ die gebruikt worden om dingen en diensten te verkrijgen.

Vanuit het vakantiepark werden ze allemaal overgebracht naar de verblijven die ze gekozen hadden en kregen ze het vervoersmiddel dat ze gekozen hadden, evenals voedsel en andere basisbenodigdheden voor het huishouden. U zou het kunnen beschouwen als een ongebruikelijk uitgebreid ‘welkomstpakket’.
De kennis, talenten en interesses van de nieuwkomers zullen goede gebruikt en gewaardeerd worden in die wereld en – net als op Aarde – is het leven hier even vervullend en zinvol als men het zelf wenst te maken.

Nu, Suzy, zal ik antwoorden op de vragen die rondspoken in jouw hoofd. Neen, wij konden die mensen niet terugbrengen naar de Aarde. We moesten snel handelen, maar elke mogelijke factor werd afgewogen en naar die wereld gaan was hun beste optie – het was de enige optie die hun overleven kon zeker stellen.

Wij konden het vliegtuig niet neerzetten op een landingsbaan van zijn bestemming – zonder toestemming om te landen, zou dat gezorgd hebben voor chaos en gevaar voor het inkomende en uitgaande verkeer. En wie kon verklaren hoe dat verlamde vliegtuig ineens kon opduiken aan de grond, uren voor de geplande aankomst? Hoe kon zijn publieke verschijning waar dan ook, verklaard worden? Dan had niet gekund, maar dat was niet doorslaggevend. Er waren niet voldoende voorzieningen in het vliegtuig – met name water – voor iedereen aan boord om het lang te kunnen volhouden zonder aanvulling en er is geen enkele beschutte plek op uw planeet waar we het hadden kunnen laten landen en garanderen dat die mensen het zouden overleven totdat ze gevonden werden.

Wij wensen dat iedereen in uw wereld kon weten dat ze zich levend en wel bevinden op een planeet die lijkt op uw Aarde, maar wie zou dat durven uitspreken? Wie zou het geloven? Met name willen wij de vrienden en familieleden van de mensen die verdwenen zijn, laten weten dat hun dierbaren aangenaam en gelukkig leven in een wereld die op dit moment zoveel beter is dan de uwe.

Nog vragen, Suzy?

Dank je wel voor het beantwoorden van die, welke ik in gedachten had, Ashtar. Het is verbazend hoe die mensen zo geweldig behandeld worden en er in hun levensbehoeften wordt voorzien. Weet je of zij en hun dierbaren in dit leven nog zullen worden herenigd?

Nee, dat weet ik niet, maar ik denk dat het onwaarschijnlijk is. De energie van liefdesbanden stelt een hereniging in spirit zeker, maar de meeste van de Aardebewoners hebben nog een lange weg te gaan bij het verhogen van hun bewustzijnsniveau, voordat ze zover zijn dat ze een fysieke ontmoeting kunnen hebben.

Zouden mediums of lezers hier op Aarde contact kunnen leggen met de ‘vliegtuig mensen’ en informatie krijgen voor hun families?

Telepatisch concact is Universum-breed, maar het leggen van die verbindingen zou moeilijk zijn. Enkel buitengewone tussenpersonen zijn helder afgestemd en kunnen de trillingen opvangen van zielen ver voorbij Nirvana – de wereld die zij zouden moeten bereiken ligt buiten uw zonnestelsel – en hier hebben jullie alweer te maken met een tekort aan bewustzijn. De meeste mensen op Aarde geloven alleen wat zij zelf hebben ervaren of geleerd en telepathische communicatie is niet sterk vertegenwoordigd in die beide categorieën.

Wel, ok, maar kunnen de feiten over wat er gebeurd is wel verteld worden nadat er heel veel van jullie ruimteschepen geland zijn en de Buitenaardsen die hier leven, gekend zijn geworden?

Ja, absoluut!

Ashtar, weet jij wanneer dat gaat gebeuren?

Suzy, als ik het wist, zou ik het van de daken schreeuwen! Niet echt, maar we zouden het beslist uw wereldleiders vertellen, zodat het van officiële bronnen zou komen voordat grote aantallen van ons zouden opduiken in onze ‘oorspronkelijke’ lichamen. Het is zoals Matthew en Hatonn u verteld hebben, God nam de leiding over het tijdschema omdat Hij alleen kan weten wanneer de collectieve psyche van uw beschaving er klaar voor is om vreemdelingen zoals ons te verwelkomen. U kunt nu nog niet eens met elkaar overweg!

Je hebt gelijk – en het is verschrikkelijk pijnlijk voor zovelen – miljoenen lijden nu. Wat kunnen Lichtwerkers doen om dit te veranderen?

Lieve schat, ik kan alleen maar zeggen, dat Lichtwerkers nu al doen, de macht van hun Liefde tonen door op die manier te leven. Maar, u zou meer kunnen vertellen over de universele wet van aantrekking – zo hoeft u het niet te noemen, maar uw mensen moeten weten dat de energie van hun gedachten, gevoelens en handelingen worden uitvergroot/versterkt in de universele soep en dan naar hen terugkomt met meer van dezelfde energie. Teveel gedachten draaien om angst, oorlog, vooroordeel, ziekte, armoede, wanhoop – alles wat de denkers ervan niet willen – en daarom komt de verandering zo langzaam – gestaag, maar langzaam.

Het lijkt eerder langzaam dan gestaag. Ik heb voor nu geen vragen meer, Ashtar. Dank je voor alles wat je me verteld hebt.

Dat is uiteraard graag gedaan, maar ik wil niet eindigen met dat zure ‘langzaam’ van mij. Wij zijn al zovele jaren lang klaar om ons bij u te voegen – wij houden van u, onze broeders en zusters! – en toen ik dat punt bereikte, heb ik mijn ongeduld laten winnen. De waarheid is, dat jullie vooruitgang tijdens de Ascentie van de planeet juist verbazingwekkend was voor de Lichtkrachten doorheen het Universum! Uw veerkracht, vindingrijkheid en vastbeslotenheid om komende generaties een betere wereld te geven, heeft die al beter gemaakt. In uw beleving van tijd werkt u hier nog steeds aan verder, maar in het continuum is het een voldongen feit. Laat mij daarom afsluiten met een HOERA voor jullie glorieuze zege!

Ja! Dank je, Ashtar. Ciao voor nu.

LIEFDE en VREDE
Suzy Ward
Website: http://www.matthewbooks.com
Email: suzy@matthewbooks.com

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.