BLOSSOM GOODCHILD
15 januari 2015

BG: Hallo mijn vrienden. Meteen maar van wal steken, als ik mag? Er is een video uitgebracht van een Lichtschip dat 5 lichtbollen voortbracht. Maar eerst: zijn jullie er?FVL: Een Welkom in Liefdevolle armen, voor u en uw dilemma.

BG: Het is inderdaad een dilemma … want zoals u weet is mijn tweede vraag … is dit echt of is het een hoax (een verzonnen/gefabriceerd verhaal – V)?
FVL: Wij zouden u zeggen in al ONZE WAARHEID, dat deze Lichtshow niet iets is waar wij onze naam aan zouden hechten.

BG: Met andere woorden is het dus een hoax.
FVL: Maar wel een hele goede, is het niet?

BG: Inderdaad. Ok, dus … ik heb hierover nagedacht, afhankelijk van wat jullie antwoord zou zijn. Een deel van mij kon toelaten dat ik verveeld werd door een grappenmaker. Een ander deel van mij denkt … ‘O wel, het heeft in elk geval veel mensen blij gemaakt, zolang het duurde’ … als ik kijk naar mijn inkomende mails. Dus … als ik tegen u zeg … dat een hoax al voor zoveel verheffing kan zorgen (enkel om het weer moeilijk te maken zodra de Waarheid ontdekt werd) … ziet u dan niet hoe verheffend een ECHTE LICHTSHOW van JULLIE zou zijn? U weet wel … HET ENIGE ECHTE WERK. Ik was ZO blij toen ik gisteravond naar bed ging … ik stelde me voor dat dit steeds vaker zou gebeuren. Ik VOELDE dat dit een enorm verschil zou maken voor de Planeet en haar Trilling. Ik zeg het maar! Ik herhaal alleen maar wat ik altijd zeg … ‘IETS ALS DIT … MISSCHIEN ZELFS NOG GROTER … VAN JULLIE … ZOU ONS ALLEMAAL … HÉÉL ERG GOED DOEN!’
FVL: Wij aanvaarden wat u zegt.

B: Het heeft geen zin om het allemaal weer op te rakelen. We hebben dit al zo vaak besproken. Maar alstublieft, onthou hoe opgewonden EN KLAAR iedereen hiervoor was. Voordat we verder gaan wil ik jullie bedanken voor dit antwoord. Ik was – de reden daarvoor mag duidelijk zijn – een beetje beducht om aan deze vragen te beginnen.
FVL: Toch kunnen wij in u … uw Oprechte teleurstelling VOELEN.

BG: Klopt. Meer nog, nadat ik me er zo Goed door heb gevoeld, voel ik me nu ECHT slecht. Het zou me niet moeten raken en om eerlijk te zijn … ik heb een lange meditatie moeten doen voordat ik begon, want ik was vanmorgen nogal gestrest. Ik geloof dat dit het alleen maar erger heeft gemaakt. Maar goed, over naar Lichtere kost!
FVL: En daar kunnen we veel van geven. Wij vragen dat u uw trilling niet omlaag laat halen door iemands plezier en spelletjes. Want Ieder van U WEET dat u daarboven staat. U kunt zonder enige twijfel … DE VERANDERING IN ENERGIE VOELEN DIE NU STEEDS MEER GREEP KRIJGT OP UW PLANEET, tot vreugde van velen. U bent zich ervan bewust dat datgene wat gaat komen, uw hart zozeer zal verheffen. U heeft het nog eens duidelijk gemaakt aan ons … naar aanleiding van de verheffing die deze video bracht aan zovele harten … en inderdaad, wij zeggen nog maar eens dat hiervan nog veel meer op komst is … zij het dan afkomstig vanuit WAARHEID. De feiten zijn, Blossom … dit komende jaar zal u zoveel meer onthullen … zoveel meer dan waar u naar verlangde of zelfs verwachtte. Dus: hou u vast aan uw bretellen.

BG: Met alle respect … Mijn bretellen zijn een paar jaar geleden al uiteen gevallen!!
FVL: Dat voelt beter, nietwaar? Uw humor heeft een magische uitwerking op uzelf … en op velen.

BG: Nou dan, om positief te blijven zal ik gewoon maar zeggen … ik kijk er enorm naar uit!
FVL: Zouden velen van u niet zeggen, dat zij een verandering merken in ‘wie zij denken te zijn’? … Bij gebrek aan een betere manier om het uit te leggen. U BENT MEER GAAN VOELEN … DAN GAAN DENKEN. U laat toe dat dat gevoel de overhand krijgt en dat moet ook. Het is alsof ‘De Roep’ waaraan uw hart beantwoordt, u laat WETEN dat alles werkelijk klaar is en op het punt staat om te verhogen van Trilling en tempo. U bent het beu om niet-reagerende …

BG: Niet-reagerende … wat? Het werd stil hier … Nog steeds niks! … … Iedereen ok?
FVL: Ja, alles is meer dan prima. Het uitstel in de communicatie komt door de behoefte om de juiste woorden te vinden, die de beste is voor wat wij willen zeggen. U heeft niet gereageerd op uw mogelijkheden … in veel aspecten van uzelf … en dit heeft ertoe geleid dat u teleurstelling en desillusie ervaart. Toch … terwijl de Sluier verdwijnt en deze krachtige Energieën binnenkomen … zult u merken dat uw spirituele Wezen zoveel sterker REAGEERT op ALLES WAT U BENT … en op zijn beurt … stelt dat u in staat om uw gaven en verborgen schatten naar voren te brengen. U zult uzelf en anderen telkens weer verbazen met wat u vanuit uw innerlijk naar boven haalt.
Opnieuw benadrukken we het belang … enkel als u dat wilt … van het naar binnen gaan. De stilte binnen in u … – het ‘niets – de ruimte waar u heengaat in uw meditatie, betekent dat u in staat bent om contact te maken met het Hoger deel van uzelf, dat ernaar VERLANGT om gehoord te worden.
NU IS HET TIJD.
NU … KUNT U ZOVEEL MEER VAN UZELF OPMERKEN.
DIT IS ZULK EEN SPANNENDE TIJD … EN ALLES WAT ERIN BESLOTEN LIGT … LIGT DIEP BINNEN IN U … WACHTEND OM TE WORDEN OPGEROEPEN EN UITGEBRACHT/NAAR VOREN GEBRACHT.

BG: Dat klinkt inderdaad spannend. Waarom nu?
FVL: Omdat de inwerking van uw Trilling op de Aarde een punt heeft bereikt waarop de Hogere Energieën zich erbij kunnen voegen en de verandering binnen in u tot stand kunnen brengen. Deze verandering … wanneer die binnen in u toegang krijgt … zal dan buiten u de Verandering … tot stand laten komen.

BG: Dus gewoon door meditatie … zo gaan we dit allemaal tot stand brengen?
FVL: U bent/kunt veel meer dan meditatie. Maar, met een lach … zouden wij ook zeggen … U hoeft alleen maar te ademen en dan heeft u alles wat u nodig heeft.

BG: U spreekt nogal vaak over de ademhaling … Mis ik hier iets?
FVL: Het feit dat het zoveel meer omvat dan het automatische mechanisme dat u vanzelfsprekend vindt.

BG: Hoezo dan?
FVL: Omdat het u ‘het leven geeft’. Is het niet zo, dat wanneer u ophoudt met ademen … uw lichaam niet meer functioneert?

BG: Ja.
FVL: Zou u dan niet denken dat zulk een mechanisme veel meer geheimen bezit ten aanzien van zijn intense doel, dan enkel het in- en uitademen van lucht om te overleven?

BG: Wel, ik ben hier alleen maar meer over gaan nadenken omdat u erover sprak, en vanwege het diepe ademhalen in meditatie … maar toch snap ik het nog steeds niet helemaal.
FVL: Laat ons dan zeggen … dat de ademhaling geheimen heeft die zij u wil openbaren. Luister naar het geluid van uw ademhaling. Laat haar u meenemen voorbij uw wereldse kennis, om met u de kennis te delen waarmee uw ziel graag aan de slag wil. Zelfs als u uw dagelijkse taken verricht … zeg dan dank aan uw adem. Wees u ervan bewust … neem de tijd om u erin te verdiepen … en verbind u met de Liefde die ademen is.

BG: Momentje … adem is LIEFDE? Ik lach, omdat ik weet dat u wilt zeggen …
FVL: BINGO!
ALLES IS LIEFDE, ZOALS U WEET.
DAAROM IS ELKE ADEMHALING OOK LIEFDE.
Als u afgestemd raakt op dit WETEN … als u uzelf volledig bewust maakt … te allen tijde … dat u LIEFDE inademt … zodat dit WETEN even automatisch wordt als het ademen zelf … dan zult u een verandering voelen in wie u bent.
Wie u bent … LIEFDE … zal dan gaan reageren op elke ademteug die u in u opneemt en het verheft u dan tot een Hoger niveau van Zelf. SIMPEL.

BG: Ik veronderstel van wel … dus, we hoeven dit alleen maar te WETEN. Toch?
FVL: WETEN is de sleutel tot alles wat uw ziel-zelf verlangt te ZIJN. Wanneer u WEET dat U IN LIEFDE BENT … wanneer u WEET dat u met elke ademhaling … meer Liefde opneemt … stel u dan voor hoe die twee samengaan en hoe dat u zal verheffen … GEWOON OMDAT U HET WEET.

BG: Ok. Daar ga ik aan werken. Ik moet terugdenken aan het begin van dit gesprek en dat hoax-gedoe. Ik denk dat een positieve benadering hiervan is … dat wij op een dag … zoals u zegt … zullen WETEN … dat wat wij zien onmogelijk een hoax kan zijn. Het zal zo WAAR zijn … ZO BUITENGEWOON … ZO ECHT. U bent dus echt helemaal zeker dat het niet van u kwam? Ik moet erom lachen … ik wil het eigenlijk nog niet loslaten … ik wou zo graag dat het WAAR was.
FVL: Wij zeggen heel duidelijk, Blossom … dat deze kleine tussenkomst … dit spelletje … bedacht was om blij te maken … maar: niet door ons.

BG: Even voor de duidelijkheid … wanneer u zegt ‘niet door ons’ … dan bedoelt u de Galactische Familie in het algemeen?
FVL: Inderdaad.

BG: Oh flut! Hiep hoi! Dus is het nu aan mij … mijn keuze … om vandaag mijn Trilling hoog te houden en door te gaan, in de verwachting dat op een dag … ik het niet eens zal hoeven navragen bij jullie … omdat we gewoon zullen WETEN dat het WAAR is … vanwege de grootsheid ervan.
FVL: Intussen, onze Aardse vrienden … onze zielen van Licht, die zo dapper in hun Waarheid zijn gebleven … zelfs in tijden waarin die Waarheid werd verwrongen en verkwanseld … DANKEN WIJ U.
WIJ DANKEN U … omdat u degenen BENT aan het ‘open dek’ … die alle stormen moesten doorstaan … en die dat deden en doen … met uw hart zo stevig vastgemaakt aan UW WAARHEID … omdat u WEET dat de stille wateren en de schoonheid en de rust die u zullen omringen … onderweg zijn naar u … door u … als u … voor u.
Wees niet terneergeslagen door weer een poging om u voor de gek te houden … Stuur Liefde naar die ziel … dat zou moeten ‘werken’!

BG: Ik weet het. Ik weet dat u gelijk heeft … Bedankt voor alles wat u geeft. Bedankt voor alles wat u bent. Hoewel ik gehoopt had dat u zou zeggen dat het geen hoax was, ben ik dankbaar voor de Waarheid … maar niettemin ook een beetje teleurgesteld.
FVL: NIET DOEN! HET BESTE MOET NOG KOMEN.

BG: Dan hoop ik dat het snel komt. Tot ziens voor nu. In Liefde en dank. Xxx

Blossom Goodchild

Engelstalig bericht:
http://www.blossomgoodchild.com/

 * * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen