5 maart 2021

Lieve mensen, overal op internet wordt er gelet op wat de mensen zeggen of schrijven. Blossom heeft het daar ook over. Voor wie dit niet duidelijk is, geef ik hier een voorbeeld: v’ac/cin-at*ie.
Als u alle leestekens weglaat, kunt u een woord lezen waar de controle van het duister speciaal op let en waardoor video’s of bepaalde berichten kunnen worden verwijderd.
Op die manier proberen ze te voorkomen dat hun plannen doorkruist worden door mensen die wel al het Licht hebben gezien … In geschreven teksten worden meestal afkortingen gebruikt (bijvoorbeeld Vc) of leestekens ingevoegd, in een video wordt dan vaak de beweging getoond zonder het woord te gebruiken. – V

Verzoek van Blossom: Gebruik aub een koptelefoon om de Trilling van White Cloud’s stem volledig te ontvangen.

Transcript

Blossom: Hallo daar. Blossom Goodchild hier. White Cloud, ikzelf – en wie er verder nog in mijn hoofd zit – wilden even een babbeltje maken (lacht). Het is alweer even geleden, en ik vond vandaag een geschikt moment om gewoon eens te kijken hoe het gaat met iedereen.

In mijn laatste channeling van de Federatie heb ik vermeld hoe ik een enorme verschuiving in Energie heb gevoeld, ongeveer anderhalve week geleden. Die zondag was ik aan het wandelen met mijn hond en toen dacht ik ‘God, wat gebeurt hier?’ Ik voelde me echt anders, het voelde alsof er een hele last was weggenomen van mijn schouders maar ook in mijn hoofd.
Want – net zoals voor velen van u – is dit laatste jaar … pffffff … het is zwaar geweest, weet u! En zelfs al trachtte ik om Vreugdevol te zijn, het was gewoon niet hetzelfde.

Om dan ineens zo’n Lichtheid in mij te voelen … dat ging echt van ‘Lieve help, hallo, wie is dit?’ Ik had gehoord – iemand had me dat gestuurd – dat er rond die tijd een instroom van Energie, verhoogde Energie zou komen – en voor mij was dat ook heel duidelijk het geval.

Een paar dagen later ging ik op bezoek bij een vriendin van mij die in haar familie wat problemen heeft en ik vroeg haar hoe het ging, en zij antwoordde ‘wel, ik voel me zo Licht’ en ik zei ‘ja, ik ook!’ Het was zulk een duidelijk waarneembare verandering en dat is ook zo gebleven … al ga ik nu niet alleen maar voortdurend huppelend en lachend door het leven … echt niet, zo ben ik niet. Maar ik heb zeker die verschuiving gevoeld. En sinds ik die channeling heb geplaatst, hebben mensen mij ook geschreven om te vertellen dat zij hetzelfde hebben gevoeld. Anderen juist helemaal niet … God zegene hen! Maar zij zullen het ook nog gaan voelen … en voor mij is dit echt duidelijk, het is een goed teken dat de dingen in beweging zijn en – zoals de Federatie het zegt: we zijn er klaar voor! We zijn klaar om te vertrekken … waar we dan ook heen mogen gaan (lacht) want dat weet ik niet … Maar dit is echt geweldig, want het is nog steeds zo’n lastige tijd, vindt u niet? Om te weten waar we aan toe zijn, en ik ben behoorlijk in de war … Zoals u weet krijg ik altijd verschillende dingen toegestuurd, met links en dergelijke. Ik kan die niet allemaal bekijken, en sommige begin ik te kijken maar dan blijkt al snel dat het niks voor mij is … maar steeds vaker hoor ik dingen en dan denk ik ‘wat is er eigenlijk gaande? Wat gebeurt er nu echt?’

En ik heb grote moeite met de ‘afscheiding/opsplitsing’, waar veel andere mensen ook moeite mee hebben en wat te maken heeft met de … Blossom beeldt uit dat iemand iets in de bovenarm geprikt krijgt … Want dat is ook weer zoiets: moet ik Swahili gaan leren om een video te kunnen maken? Want als ik bepaalde woorden uitspreek, dan wordt mijn video verwijderd. Ik krijg ook mail van mensen en dan is het puzzelen wat er staat, want die woorden worden dan geschreven met leestekens erin en dan denk ik ‘o ja, we moeten de dingen nu in code schrijven omdat we anders van internet worden gehaald’ en dat is allemaal zo verwarrend …

Zoals ook dit gebeuren met mensen en de * Blossom maakt beweging *, hoezeer zorgt dat niet voor tweespalt?
Veel van mijn vrienden in Engeland hebben die al gehad. En dan zeg ik maar ‘Ah, oké’ … want ik kan hen niet zeggen hoe ik daarover denk, omdat ze dan helemaal zouden flippen … en het is nu toch al te laat.

Afgelopen weekend was ik bij een groep mensen die ik nog niet eerder had ontmoet, en we zaten daar allemaal te praten tijdens een barbecue en iedereen had het erover en zei ‘ik kan niet wachten om mijn * beweging * te krijgen, en zou het niet geweldig zijn als iedereen in Australië de * beweging * zou hebben gekregen?’, en ik zat daar en dacht ‘o lieve help dan toch!’ en één van de dames zei tegen mij ‘jij bent ineens wel heel stil geworden’ en ik zei ‘O, is dat zo?’. En ik keek naar hen en zij keken naar mij – in afwachting dat ik iets zou zeggen – en ik dacht ‘o help, ik ken deze mensen pas zo kort…’ en toen heb ik gezegd dat er – wat mij betreft – geen haast bij is en dat het nog te vroeg is om zeker te weten hoe het mensen zal beïnvloeden, en dat ik daarom liever die * beweging * nog wat uitstel.

En ze keken me allemaal heel bedenkelijk aan en zeiden alleen maar ‘oooowww?’ dus zei ik ‘och, iedereen volgt zijn eigen reis’ en daar waren ze het allemaal mee eens en toen veranderden we van onderwerp.
Maar ze keken daarna wel heel anders naar mij en het is ook zo moeilijk om … je mond te houden, als het de bedoeling is dat we dat nog enige tijd blijven doen … of als je voelt dat het gepast is om iets te zeggen, als je voelt dat sommige mensen er wel klaar voor zijn, maar wat je dan juist kunt zeggen … het is zo verwarrend!

Je weet gewoon niet wat er gaande is, in zoveel aspecten van wat er al dan niet gaande is achter de schermen … en wij wachten geduldig en ja, ik ben er zeker van dat er nog een Aankondiging gaat komen, echt waar! Maar zo voel ik het nog steeds … het wordt alleen uitgesteld … en wij weten niet wat er eerst moet plaatsvinden, zodat die Aankondiging er kan komen. Het ik enig idee? NEE! Absoluut geen enkel idee waarover dat gaat zijn.
Maar binnenin mij voel ik nog steeds dat het er gaat komen. Zo is het gewoon, en ik voel me in zekere zin zoals veel mensen: dat we echt, oprecht zo genoeg hebben van het wachten. Ik hoor het van mensen, dat ze het méér dan beu zijn om te moeten WACHTEN … wachten waarop? Want ik wéét het – niet noodzakelijk ‘de Aankondiging’ maar DE VERANDERING … eindelijk dat startschot, waarna we mogen beginnen. Het lijkt alsof we maar steeds in die wachtkamer zitten, en we moeten geduldig zijn en geduld hebben en dat is ook nodig, maar voor mij voelt het alsof … ‘het kan nu elke dag zover zijn’ … maar hoe lang denken we dat al?

Het is een hele moeilijke tijd … dit is grappig: ik kijk naar het kleine lampje naast de camera en vlak daarboven, boven op mijn computer, zit er een vlieg (lacht). Dat leidde me echt af (lacht). O, hij vliegt weg … Hij zit nu wat verderop …

Hoe dan ook … ik denk dat deze informatie toch echt uw leven heeft veranderd (lacht) …
Maar ik kan eigenlijk alleen maar zeggen, dat we moeten volhouden. Ik weet niet hoe of waarvoor, en zoveel mensen schrijven mij en zeggen dat ze gewoonweg niet meer KUNNEN …

Velen van u weten dit al, dat ik bijzonder gezegend ben omdat ik niet meer in Engeland woon – al 21 jaar niet meer – ik ben niet aanhoudend in lockdown. Ik woon in Queensland, Australië, en dit lijkt wel het paradijs! Ik heb nog niet één keer een mondmasker gedragen! In de winkels zijn er kleine ronde stickers op de grond geplakt, om afstand te houden … maar niemand let daar op … je moet je laten scannen als je bijvoorbeeld een café wilt binnengaan, maar dat doe ik niet. Ik zeg altijd dat ik best een formulier wil invullen en ook al hebben ze dat liever niet, ik sta daar toch echt wel op. Op één plaats vertelden ze mij dat dat niet wettig is, en ik zei dat ze het konden opzoeken en dat het toch echt helemaal in orde zou zijn. Dus dan krijg ik zo’n formulier en dan moet ik héél goed nadenken, wat ook alweer PRECIES mijn telefoonnummer zou zijn … (knipoog) en zo red ik me.

Terwijl ik echt wel begrijp dat het voor heel veel mensen totaal anders is, om in zo’n lockdown te zitten.
Als ik spreek met mijn vrienden in Engeland dan is het de hele tijd, * Blossom maakt met haar handen de beweging van beïnvloeden * … dat is het enige wat zij te horen krijgen. Ze zijn gewoon bang. Ze zijn zo bang om dit * beweging * ‘ding’ te krijgen en voor mij klinkt dit als waanzin, maar wij moeten het iedereen toestaan om zijn/haar eigen weg te gaan. Het is niet … het is hun keuze en hun reis en wij moeten dat gewoon aanvaarden … hoe moeilijk dat ook is.

Ik sta vaker versteld, wanneer ik vrienden hoor die de * beweging * hebben gehad, dat ik dan wel verdrietig zou moeten zijn – en dat ben ik ook – maar wat kan ik doen? Ik kan alleen Licht sturen en méér kan ik niet doen, want het is toch al gebeurd.

Dus ja, het is een moeilijke tijd waarin heel veel gebeurt, en er wordt ons verteld ‘de Waarheid zal aan het Licht komen’, maar er zijn in het voorbije jaar zoveel dingen naar buiten gekomen dat ik me wel eens afvraag over welke Waarheid we het dan hebben?
Hier en daar een beetje … overal en nergens?
Wat is het dat deze wereld volledig zal doen doordraaien, tot alles op zijn kop staat?
En WANNEER? W-A-N-N-E-E-R??? (lacht)

Maar wat kunnen we doen? Wat kunnen we anders doen dan volhouden en ons uiterste best doen om ons Licht uit te sturen in deze hele toestand? Dat is het enige … dus dat zullen we doen. Want, het is zoals ik al eerder heb gezegd tegen mensen: wat als wij straks op ons sterfbed liggen en dan beseffen ‘o, dat had ik echt fout’ en ‘oeps, …’. Wat dan nog? Als dat zo is, dan is het maar zo.

Maar zolang we hier zijn en we diep vanbinnen weten WAAROM we hier zijn … om ons Licht te versterken en het uit te sturen … laten we dat dan maar blijven doen. Het heeft weinig zin om op de bank te blijven zitten en naar een hoop onzin op de tv te kijken, en alleen maar te denken ‘we zijn gedoemd, kapitein Mainwaring, we zijn gedoemd’ … voor wie dit niet kent, dit komt uit een oude Britse tv-serie … ik geloof dat het ‘Dad’s Army’ werd genoemd (in B en NL heette die serie ‘Daar komen de schutters’ – V)
‘We zijn gedoemd, kapitein Mainwaring’ (lacht) … hoe dan ook, wie die serie niet kent zal nu wel denken dat ik weer eens doordraaf … maar goed, ik geloof dat er niet veel meer te zeggen is, voor mij … dus ik ga u overdragen aan de Oude Indiaan.

Dit herinnert mij aan – zie je wel, dat ik blijf babbelen – toen ik White Cloud voor het eerst liet doorkomen, 21 jaren geleden … dit was nog in Engeland … toen deed ik dat in groepjes van misschien zes of zeven mensen. Dan kwam hij dóór en praatte hij. Ik nodigde een keer een nieuwe deelnemer uit en ik legde uit dat deze Indiaan dan sprak. Ze nam plaats en na afloop vertelde ze dat ze niet begreep waarom ik zei dat we zouden beginnen, aangezien die Indiaan er nog niet was! (lacht) Zij dacht dat het echt een levende persoon zou zijn!
Ze zal dus wel geschokt zijn geweest, toen ze dat allemaal meemaakte (lacht).

Oké, ik weet niet waar hij het over zal hebben – dat weet ik nooit – maar ik weet wel dat hij er altijd zo naar uitkijkt om door te komen en ons gewoon … bij te staan … bij het verheffen van onze Trilling. En ik denk dat we daar allemaal wel behoefte aan hebben in deze tijd.
Dus ik zeg ‘tot ziens’ of ‘how’ (lacht) … ik zeg ‘tot ziens’ en hij zegt ‘how’ (lacht) en daar gaan we …

Blossom regelt haar ademhaling …

White Cloud: Een heel warm welkom aan ieder van u, die nu zit te luisteren naar de woorden die ik wil overbrengen … zoals Blossom zei: om te verheffen, te bemoedigen, om te helpen bij het nog beter begrijpen wie u bent. Want, mijn Vrienden, hoe méér u dat ‘snapt’, hoe méér u begrijpt WIE U WERKELIJK BENT … IN LICHT … VANUIT LICHT … des te beter kunt u de Kracht begrijpen die u bezit … des te beter kunt u begrijpen en AANVAARDEN dat u LICHT BENT!
Dit (White Cloud wijst op het lichaam – V) is slechts een voertuig waarin u zich voortbeweegt …

Deze ogen (wijst op de ogen van Blossom – V) zijn gemaakt om de Liefde uit te STRALEN, welke u in uw hart draagt! Wanneer u toestaat dat die door uw ogen naar buiten straalt, en u dat Licht aan een ander aanbiedt … met een glimlach …
des te méér VERHEFT u de Planeet!
Niet enkel de Ziel waar u mee spreekt, u verheft daarmee DE GEHELE PLANEET!

De Hogere Energieën filteren nu inderdaad door, ter voorbereiding op wat er komen gaat. U bent allemaal voorbereid, diep vanbinnen. U denkt misschien van niet, maar dat bent u wél.

U bent zo Sterk, u bent zo Machtig, u bent zo Moedig, u bent zo Vervuld met Liefde … en als de dingen ECHT op hun kop gaan …
Wanneer de AankondigingEN, de AANKONDIGINGEN (White Cloud benadrukt het meervoud – V) worden gebracht, zult U er klaar voor zijn … omdat u WÉÉT WIE U BENT en WAARVOOR U GEKOMEN BENT.

Nu denkt u ‘wat is het dan, White Cloud, wat is het wat ik zal gaan doen?’.
Maar u zult het weten! De ene kans na de andere zal op uw pad komen en u zult spreken … de woorden zullen dóór u heen gechanneld worden en woorden van Licht zullen dóór u heen komen …

Uw Liefde … het LICHT DAT U BENT … zal dóórkomen … niet enkel de woorden, maar ook de Trilling van de woorden, de toon waarop de woorden doorkomen zal verheffend en vertroostend zijn, en als het ware … de klap verzachten.

Zit daar niet te denken ‘maar ik ben zo depressief, ik ben zo verward, hoe kan ik – die zo onzeker ben over wat er gaande is – hoe kan ik mijn aandeel leveren?’.

Let maar eens op! Let maar op en zie hoezeer u Bekrachtigd wordt … omdat de Tijd zal komen, waarop u gewoon WÉÉT wat u moet doen, hoe u zich moet gedragen en wat u moet zeggen.

Méér en méér van de Lichtenergie filtert nu door en u komt haar tegemoet.
U denkt misschien dat hetgeen er het voorbije jaar gebeurd is in uw Wezen u omlaag heeft gebracht … door dit wachten heeft u het gevoel dat u omlaag wordt gesleurd … dat het uw energie wegzuigt …

Nee … het BEKRACHTIGT u … het laat u op dit niveau zijn zodat – wanneer de tijd daarvoor aanbreekt – alles wat u aan Kennis heeft vergaard, naar buiten zal komen.
Misschien zegt u ‘wat weet ik dan’? U zult ALLES weten wat u moet doen en wat u moet zeggen.

En vanwege het Licht – dat u nu wéét dat u BENT – wanneer u uw armen om een ander heen slaat … wat u zult MOGEN doen! … laat het ons daar even over hebben: lijkt het niet onzinnig, mijn Vrienden, dat het u niet is toegestaan om uw armen om een ander heen te slaan en vanuit uw Hart Liefde te sturen?

Hoe onzinnig is dat, dat u dat niet mag? Dat zal verdwijnen, o ja …
Wanneer de Waarheid naar buiten komt dan zal dat … (White Cloud geeft een vingerknip) … verdwijnen!
En voor die Zielen die het niet was toegestaan om een ander vast te houden, misschien wel langer dan een jaar … laat mij u vertellen, dat u die tijd méér dan volop zult kunnen inhalen, en als u dat doet dan zal de herkenning van hart tot hart … de wederzijdse herkenning bij elkaar van wie u bent …
dan zal de tijd aanbreken …

excuseer me (Blossom kucht even – V), soms geef ik Blossom een kriebel in haar keel …

dan zal de tijd aanbreken dat u met vrienden spreekt die op dezelfde golflengte zitten, die hetzelfde denken over bepaalde dingen, als u.
Dan herkent u elkaar, dan voelt het goed om bij elkaar te zijn, en dat zal steeds méér en méér gaan toenemen naarmate u steeds méér mensen helpt ontwaken.

De dingen die naar buiten gaan komen, zullen schokkend zijn. U weet dit, wij hebben dit besproken. De mensen zullen tot in hun diepste wezen geschokt zijn.
Het zal hen ook doen ontwaken. En u zult hen helpen begrijpen. U zult hen kunnen vertellen dat het zal goed komen, omdat – nu alles naar buiten komt – wij nu vooruit kunnen, naar de Hogere Trilling van Liefde.

Dit is waar dat alles om draait, mijn Vrienden! Dit is waarvoor u kwam. U WÉÉT DIT. U VOELT DIT diep vanbinnen, nietwaar? Maar het wachten is uitputtend.

Wanneer u zich moe voelt, sluit dan uw ogen … en u weet al wat ik ga zeggen …
adem diep in terwijl u uw ogen sluit of juist kijkt naar de zonneschijn of een bloem – wat het ook is waar u blij van wordt – en u VOELT, terwijl u zegt:

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.

En u blijft dat herhalen, zodat u diep vanbinnen de Kracht, de Kracht van uw Licht BESEFT en VOELT, dat zo Helder straalt. De Kracht van uw Licht, dat samen met u er op wacht om uit te barsten, wanneer de tijd aanbreekt.

U vraagt ‘wanneer? Wanneer? Wanneer?’ en wij zeggen ‘in Goddelijke Timing. Geen ogenblik eerder, geen ogenblik later’.
Het gaat komen, het gaat echt komen.

Wéét u dit, in uw Hart? Ja …
Wéét u, dat u de ruggensteun heeft van Engelen? Van Wezens die niet langer op uw Planeet Aarde verblijven, die ervoor hebben gekozen om deze transformatie te begeleiden vanaf andere plaatsen? Zij weten het. Zij zijn het Licht, de Liefde, de Waarheid. Net zoals u dat bent.

En wanneer u zich voorstelt hoe miljoenen mensen dit weten … dit – tezamen als één – herhalen … dan verheft dat ALLES!
Omdat u wéét dat u dit doet, terwijl u het uitspreekt – met zoveel overtuiging – kan er niet één zijn die zegt ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.’ en dat niet in zijn Wezen voelt …

Ik wil iets uitleggen: de mensen raken verward – omdat deze mantra gecodeerd is – of ze moeten zeggen ‘ik ben het Licht, ik ben de Liefde’ of dat ze moet zeggen ‘ik ben de Liefde, ik ben het Licht’. Het maakt niets uit. Het heeft geen invloed op de codering, maak u daarover dus geen zorgen, u kunt het niet ‘verkeerd’ uitspreken. Maar de intentie, terwijl u het uitspreekt, in het wéten dat het de trilling van uzelf en Alles verandert … daarop moet u zich richten.

Lieve Zielen, als u het niet erg vindt … zou u dan voor een korte tijd in mijn ogen willen kijken? In de ogen van Blossom, maar mij zien dóór haar?


… …

Ik wéét … omdat ik slim ben (glimlacht) … dat u mijn Liefde heeft gevoeld en dat u die zult blijven voelen.
Afscheidswoorden zouden zijn: hou u klaar! Hou u klaar!

En ik hoor Blossom zeggen: ‘dat zeggen we nu al een hele tijd’ …
Ja, maar met elke dag … elke ademhaling … komt u er dichterbij …
Er is u gezegd dat u van deze ‘rustige tijd’ moet genieten omdat, zodra alles eenmaal ‘van start gaat’ … er nauwelijks nog een adempauze zal zijn.

U bent Strijders voor het Licht en alles wat er de komende dagen gaat komen, zal u tonen Wie u bent. Want u zult het voelen als nooit voorheen, vanwege de actie die er gaat plaatsvinden. WÉÉT dat Zielen in andere Rijken, Wezens van grote Macht en Licht, te allen tijde bij u zijn. Ze moedigen u aan, ze geven u Kracht … voel dit … wéét dit … neem het in u op … in elke vezel van uw Wezen …

IK HEB U LIEF! IK HEB U LIEF! IK HEB U LIEF!

Adieu, mijn Vrienden. Adieu.

Blossom komt terug …

Blossom: Ik hoop dat dit u kracht heeft gegeven, ik hoop dat u zich sterk voelt.
Ik heb ook net een White Cloud meditatie gedaan. Best wel interessant eigenlijk, want ik was met een paar vrienden en ik heb het opgenomen met mijn microfoon, maar toen ik het later opnieuw beluisterde bleek dat de microfoon zijn werk niet had gedaan en het klonk alsof ik in een echokamer stond. De woorden waren niet te verstaan en ik dacht ‘o, mijn god …’ Ik had er muziek bij gemaakt en toch was het niet gelukt.

Dus wat heb ik gedaan? Ik heb het uitgeschreven en na deze video gaan White Cloud en ik iets nieuw uitproberen: White Cloud gaat via mij die tekst voorlezen, zodat de meditatie en de timing kloppen. Want het was zo mooi, hij sprak net als in deze video over de Kracht en de Moed en dergelijke … en het Vermogen … Het zal dus heel interessant zijn om te zien hoe goed zijn leesvaardigheid is en hoe goed de mijne is, wanneer hij ‘in’ mij is en hoe we alles timen en zo meer (lacht).

Dat ga ik aansluitend doen.

Heel hartelijk dank aan iedereen, heel hartelijk dank voor uw steun, voor uw mooie mails die mij steunen … u bent zo sterk. U bent zo sterk, en velen van u weten het niet eens … maar hopelijk, na dit gesprekje en de meditatie – die ik nog moet gaan maken – zult u het méér en méér gaan VOELEN … naarmate deze dagen verstrijken.

Wij zijn er klaar voor … WIJ KUNNEN DIT, JA TOCH? JA, WIJ KUNNEN DIT ECHT!

Ik zie u daar!
Heel veel liefs. Dank u.

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. Ik ben de Waarheid. I AM.

In Dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. I AM.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be
Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden.
Voor de video http://youtu.be/MYeqbshjgmA
**Het begeleidend bericht en de tekst van de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’ waar Blossom bij elk van haar berichten naar verwijst – The Invocation ‘We are the Game Changers’ – kunt u terugvinden op
http://spiritueellezen.org/bg-wij-veranderen-het-spel-zodat-de-lichtshow-kan-plaatsvinden/

Voor de link naar al mijn YouTubes http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: https://blossomgoodchild.com/

*****

OM TE DELEN: U kunt de rechtstreekse link van onze website kopiëren en overnemen op uw website of social media.
Dank u voor uw steun aan ons werk!

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Instagram: spiritueellezen
Telegram: Spiritueel Lezen