SANANDA: Yucatán: Heilige Plaatsen Verbinden

SANANDA: Yucatán: Activaties, Verankeren en Heilige Plaatsen Verbinden.
Voorbereiding op het Nieuwe Atlantis
11 januari 2015

10 januari 2015Kathryn:

Ik ben net terug van een opwindende, verrassende, geweldige week. Er is zoveel te vertellen – ik zal deze week schrijven en de radio-uitzending doen. Mijn excuses voor mijn abrupte vertrek, maar ik verzeker u dat het noodzakelijk was – en ook wonderbaarlijk. Ik kan niet wachten om iedereen in de radio-uitzending te vertellen, waarom ik weg was. Het spijt me dat ik vooraf niets heb laten weten, maar u zult het begrijpen.

Hierna volgen een bericht van Sananda en een prachtige beschrijving door Marlène, over onze reis naar Yucatán die we afgesloten hebben op 10 januari 2015.

Sananda:

Geliefden, ik ben het, Sananda. Ik heb – samen met mijn broeders Ashtar en Rafael – de voorbije week doorgebracht met het vergezellen van onze ‘werkers op de grond’ (Kathryn, Marlène en Mary) terwijl zij het hele Yucatán schiereiland doorkruisten. Tezamen hebben wij de onderlinge elektromagnetische verbindingen geactiveerd tussen de oude piramiden, welke werken als Galactische overdrachtscentra, waardoor een netwerk werd geschapen van krachtige energieën, die een grote hulp zullen zijn bij het overbrengen van hoger dimensionale energieën naar de hele planeet Aarde.

Er is nog veel meer te vertellen over het werk van healing en activatie, maar ik zal Kathryn een beetje laten rusten, voordat we haar vragen om haar werk met ons voort te zetten.

Ik zal u een geschreven bericht sturen – via Kathryn – om u te vertellen over het heftige en ik mag wel zeggen uitputtende werk dat deze drie Goddelijke Vrouwelijke Meesters volbracht hebben, namens de mensheid. Ik zal ook spreken tijdens de BTR-uitzending op www.BlogTalkRadio.com/ChannelPanel op woensdagavond om 8 u EST, om u details en beschrijvingen te geven van wat wij gedaan hebben en hoe dat vanaf nu uw levens zal beïnvloeden.

Onze excuses dat wij uw geliefde Kathryn op het laatste moment hebben meegenomen, zodat zij niet hier kon zijn voor de woensdag-uitzending van vorige week. Wij hadden gevraagd of de drie vrouwen met ons mee wilden en binnen een dag zaten ze al in het vliegtuig naar Yucatán. Wij zullen u ons nieuws met u allemaal delen en bespreken aanstaande woensdag, als u dan wilt luisteren. Het was veel effectiever dan wij hadden durven verwachten en we kijken ernaar uit om het met u te delen.

Met al mijn Liefde,
uw Sananda

Dan volgt nu Marlène … het Nieuwe Atlantis verankeren op Aarde:

Aan onze Geliefde Familie van Licht, die ons deze week in spirit heeft vergezeld:

Ik wil ieder van u bedanken voor uw deelname aan deze geweldige reis naar de Yucatán. Onze specifieke taak werd volbracht toen we – individueel en als een groep van verenigde harten – de macht van onze ziel en ons Licht manifesteerden, terwijl we VERLEDEN-HEDEN-TOEKOMST verbonden met onze Binnenaarde, de Oppervlakte en de Galactische Broeders en Zusters.

We zijn naar oost, west, noord en zuid gereisd en hebben meer dan 2000 km afgelegd. We hebben de Vijf Heilige Plaatsen verbonden: van Coba naar Tulum (Uxmal en Tulum omvatten de vrouwelijke energieën van Venus) naar alle vier de uithoeken van de Yucatán, met Merida als hoofdstad die de mensheid vertegenwoordigt en uiteindelijk het Isla Mujeres, waar de Goddelijke Heilige vrouwelijke energieën verankerd werden, verbonden met het centrum van Terra, door onze Grote Centrale Zon en door naar onze Galactische Rijken. Maar boven alles hebben we gezorgd voor de healing van de mannelijke en vrouwelijke energieën – en hebben we hen samengebracht tot één.

Alle vier de elementen waren vertegenwoordigd in het fysieke en hebben Licht verankerd in Moeder Aarde. De elementen en hun afgevaardigden waren:
Vuur – vertegenwoordigd door de piramiden en gedragen door Marlène.
Water – vertegenwoordigd door onze Zeewezens, Meermensen en waterfamilies en gedragen door Kathryn.
Aarde – vertegenwoordigd door de verschillende Rijken en gedragen door Mary.
Lucht – vertegenwoordigd de verbinding tussen de vuur-, water- en aarde-elementen.

Een oprecht dank je wel en mijn dankbaarheid gaan naar mijn Zusters Kathryn en Mary voor het aanvaarden van deze ‘last minute opdracht’ – hun Licht, Kracht en toewijding hebben dit alles mogelijk gemaakt – en aan onze Zielenvlammen Ashtar, Sananda, Rafael en de Hemelse Schare voor hun bijstand en hun woorden van Liefde, voor hun inspiratie en omdat ze in Kathryns oor fluisterden: ‘Wij wisten dat jullie dit konden’.

Onze gezamenlijke opdracht heeft reeds – en dat zal zo blijven – een enorme impact op het Licht van de Aarde en op wat er in de heel nabije toekomst gaat gebeuren. Houd vast aan het Licht, zoals altijd.

Namaste,

Marlène
In dienst van Bron en het Grootse Plan

Genoteerd op zondag 11 januari 2015
http://www.whoneedslight.org/cm-english/?month=january-2015&view=calendar

* * * * *

Vertaling: www.spiritueellezen.org
Facebook: Spiritueel Lezen (non-profitorganisatie)
Google+: Spiritueel Lezen.

Alle verdere (Engelstalige) informatie over Berichten, Boeken, BlogTalkRadio-uitzendingen en Archieven kunt u vinden op whoneedslight.org en op de FB-pagina: Who Needs Light.

© Kathryn E. May, PsyD. Deze berichten mogen vrijelijk worden overgenomen en gedeeld, mits zij volledig en zonder toevoegingen of weglatingen worden aangeboden en met vermelding van het channel en de website, www.whoneedslight.org. Gesproken opnames via de computer zijn niet toegestaan. Vertalingen en transcripties dienen per keer te worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.